Biraz sinir bozucu bir konu ama tavsiyeye ihtiyacım var. Abim (issiz ve calismayi sevmeyen annemin çok sevdiği degerli oğlu) benden öğrenciyken gecmiste hep borç istedi ve genelde onun tehditlerinden ve korktuğumdan dolayı hep vermek zorunda kaldım. su an evliyim, ve benden bu hafta iki kere kucuk miktarlarda belli bahanelerle geri ödeyeceğini söyleyerek borç istedi (toplam 470 tl). Basımdan atmak icin ben de verdim ve bir daha borç isterse vermeyeceğimi cunku durumumuzun pek el vermeyeceğini söyledim. Ancak ileride benden para almayınca esimi arayıp istemesinden korkuyorum cunku ucan kustan bile para isteyen biri. Hatta gecmiste annemi arkadaslarindan ve tanidiklarimizdan borç almaya bile zorladı ve annem de hep aldı. Esimden ileride para isteyeceğini tahmin ediyorum kendi karakterinden (daha dogrusu karaktersizliginden dolayı). Sizce esimi nasıl abim senden para isterse verme diye uyarmalıyım? Benim icin bu konuları konuşmak çok utanç verici ama bunu yapmak zorundayım. Bana öneri verebilir misiniz?