Büyük karışıklık

azra_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
1.274
1.808
133
42
Arkadaşlar şuan görüştüğüm kişiyle birazcık atışmıştık ve ben kırgındım ona. Sabah işyerime bir çiçek geldi ve ben onun beni mutlu etmek için gönderdiğini düşündüm. Not filan da yoktu üzerinde. Genelde çiçek çok nadir gönderir ve not yazmaz. Ben de çiçeğin fotoğrafıyla birlikte teşekkür ederim çok mutlu oldum diye gülücük kalp emojili bir cevap gönderdim. Ama çiçeği o göndermemiş ve şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Bu durum sorun olur mu aramızda şimdi

Arkadaşlar şuan görüştüğüm kişiyle birazcık atışmıştık ve ben kırgındım ona. Sabah işyerime bir çiçek geldi ve ben onun beni mutlu etmek için gönderdiğini düşündüm. Not filan da yoktu üzerinde. Genelde çiçek çok nadir gönderir ve not yazmaz. Ben de çiçeğin fotoğrafıyla birlikte teşekkür ederim çok mutlu oldum diye gülücük kalp emojili bir cevap gönderdim. Ama çiçeği o göndermemiş ve şuan kendimi çok kötü hissediyorum. Bu durum sorun olur mu aramızda şimdi
sen kimin oldugunu dusunuyorsun ve tepkisi ne oldu

hoydaaaa :110:
belki ağzınızı arıyodur o göndermiştir

Bu görüştüğüm kişiden önce benimle evlenmek isteyen birisi vardı. Çok ısrarcı birisi ama iki üç aydır sesi çıkmıyordu. O göndermiş

Başka bayan çalışşan yok mu orada ?
Diyelim yok niye sorun olsun ki aranızda
Bende buraya çiçek gelince sen gönderdin diye mutlu olmuştum benim sandım meğer isimsiz çiçek arkadaşıma gelmiş.Oldu bitti..

Başka bayan çalışşan yok mu orada ?
Diyelim yok niye sorun olsun ki aranızda
Bende buraya çiçek gelince sen gönderdin diye mutlu olmuştum benim sandım meğer isimsiz çiçek arkadaşıma gelmiş.Oldu bitti..
Bu şekilde söylesem inanır mı ki

İyi de senin ne suçun var? Çiçeği görünce ilk aklına gelen kişi o olmuş, buna sevinsin ve rekabet içinde olduğunu anlayıp azıcık değer bilsin işte.

Hayatımızdaki basit sandığımız olaylar aslında o kadar mühim ki. Dur bakalım şimdi nasıl olacak saçma sapan kıskançlık krizlerine girip seni üzecek mi yoksa kaybediyorum mu acaba deyip sana daha çok bağlanacak mı göreceksin. Eğer kıskançlık krizine giriyorsa bu senin için bir uyarıdır. Onunla ciddi bir yola girme bence.

Bu şekilde söylesem inanır mı ki
Yani güveni yokmu size ?
Hem neden bukadar tedirginsiniz ki sizi seviyor ve sayıyorsa oluruna bırakın zaten sizinle kalacaktır.
Ayrıca size gelmişsede sorarsa dürüstçe söyleyin uzatmaya gerek yok meğer densizin biri göndermiş senden gelmediğini anlayınca çöpe attım.Yani ben öyle yapardım .Neyse onu söylerdim bu konularda dürüst olmak lazım.Yalan ile başlarsa temeli yalan ile devam eder.Ha tepki mi verdi güvenmiyor mu dünyada erkek kıtlığı yok kendinizi adamayın böyle insanlara !Bırakın gitsin gidecekse size değer veren sevgi gösteren ,güvenen insanlara yer verin.

Mutlu olmana sevindim ama çiçeği ben göndermedim yazmış sadece. Kimden gelmiş neden gelmiş hiç sormadı.

Bence kötü olmamış o sanmışsın ona mesaj atmışsın,
Senden başka kim çiçek gönderecek ki bana mesajı vermişsin işte.
Ben göndermedim derse ne bileyim sen sandım kim çiçek gönderecek ki bana de geç, çok suçlu durumunda görünürsen aldattığını düşünür.

Aciklama yapmak zorunda degilsin. Suclu degilsin ki... bir cicek gelmis uzerinde not yok, kimden oldugu belli bile degil. Eee senin sucun ne? Kimse kim biri seni dusunmus gondermis...
Senden olmadigini gorunce cope attim falan diye aciklama yapman sacma olur. Kendine guven biraz. Sen suc iskeyecek birsey yapmadin.

Iyide yalan söylemiş olursunuz bana değil başkasına geldi diye söylerseniz ki yorum yapanlar 'size güveni yok mu 'diye sormuş e yalan söylerken de mi size güvenmesini bekleceksiniz?

Back
X