Saygıyı edebi bir kadının derdini anlattıgı bolumde klise bir cumleyle saka yaptıgını sanan insan mı hatırlatıyor bana? Okumayı yazmayı biliyorum cok sukur, yardımcı olacagınıza oradan kel alaka bir cumle kurmanın cirkinligini burdan okuyabiliyorum ben. Asıl saygısız sensin.git biraz saygı, edep öğren sonra bir ara okuma yazma da öğren. benim mesajıma sakın yorum yapma saygısız şey!
git kapının önünde oyna hadi.. bana yazma seninle muhattap olacak halim yok. kendi alçak düzeyine uygun partnerler bul hadi benim mesajlarımı alıntılayıp zamanımı çalma. senin gibilerle uğraşamam.Saygıyı edebi bir kadının derdini anlattıgı bolumde klise bir cumleyle saka yaptıgını sanan insan mı hatırlatıyor bana? Okumayı yazmayı biliyorum cok sukur, yardımcı olacagınıza oradan kel alaka bir cumle kurmanın cirkinligini burdan okuyabiliyorum ben. Asıl saygısız sensin.
2 yıllık evliyiz. Son 1 aydir böyle kıskanç olmaya başladı. Bni çok üzüyor. Niye böyle anlmyorum
Bana okuma yazma ogren diyen kadın MUHATTAP yazıyor ya, ironiye bak. Tartısmanın da bir adabı var, yuksek seviyen yukarıda kurdugun cumlelerden belli.git kapının önünde oyna hadi.. bana yazma seninle muhattap olacak halim yok. kendi alçak düzeyine uygun partnerler bul hadi benim mesajlarımı alıntılayıp zamanımı çalma. senin gibilerle uğraşamam.
Esını mı sevıyorsun? Allah askına nesını sevıyorsun hala tokatınmı ettiği kufurumu senın ne sucun varmıskı kalkalım rahatsız oldum demesı yeterlı benceKızlar ağlamktn evi su bastı. Yni üye oldum tvsye alablmek için.
Perşmbe günü eşimle yemeğe çıktık. Yemeği güzelce yerkn eşim birden garsonu çağırdı ve hesabı ödedi. Ben ne oluyoruz dmeden kolumu sıkarak beni arabaya soktu. Bir adamın bana sürekli baktğını söyleyip bana 'neden sana bakıp duruyordu' diye arabanın içinde bagırdı. Adamla aramda bir şey olduğunu ima etmeye çalıştı. Ben de dayanamayıp -sırf onu kızdırmak için- 'Evet ilişkimiz var şimdi öğrendin' diye bağırdım. Ve bana tokat attı. Tokattan sonra kimseyle ilişkm olmadığını anlaatmaya çalıştım ama beni dinlemedi.
Eve geldk. Eşim beni kanepeye itti ve babamı aradı. Babama ' al or.spu kızını' diye bagırdı. 10 dk snra babam ve erkek kaardeşim bize geldi. Kardeşim kapıdan içeri girer girmz eşime yumruk attı. Eşim de ona vurdu ve kavga ettiler. Babam ayıramayınca komşulardan yardım istedi. Zar zor ayrdılar. Ben korkudn donup kaldım ve ağlayarak olanları izledim. Şu an babamın evindeyim. Boşanmayı düşünyorum ama eşimş çok seviyorum.
Ne yapmalıyım yardım edinnn
dizdiğin çirkin hakaret kelimelerini yazmak hiç zor değil ama kendime saygımdan seviyene inmiyorum. yazım tarzından kendini belli ettiğin yeter. sakız gibi yapıştın. bu sana son mesajım hadi az ileride kendine göre birilerini bul..Bana okuma yazma ogren diyen kadın MUHATTAP yazıyor ya, ironiye bak. Tartısmanın da bir adabı var, yuksek seviyen yukarıda kurdugun cumlelerden belli.
Katiliyorum size insanin dertleriyle alay ediyorlar..Bana okuma yazma ogren diyen kadın MUHATTAP yazıyor ya, ironiye bak. Tartısmanın da bir adabı var, yuksek seviyen yukarıda kurdugun cumlelerden belli.
Eşin ruh hastası mı bu kıskançlık da neKızlar ağlamktn evi su bastı. Yni üye oldum tvsye alablmek için.
Perşmbe günü eşimle yemeğe çıktık. Yemeği güzelce yerkn eşim birden garsonu çağırdı ve hesabı ödedi. Ben ne oluyoruz dmeden kolumu sıkarak beni arabaya soktu. Bir adamın bana sürekli baktğını söyleyip bana 'neden sana bakıp duruyordu' diye arabanın içinde bagırdı. Adamla aramda bir şey olduğunu ima etmeye çalıştı. Ben de dayanamayıp -sırf onu kızdırmak için- 'Evet ilişkimiz var şimdi öğrendin' diye bağırdım. Ve bana tokat attı. Tokattan sonra kimseyle ilişkm olmadığını anlaatmaya çalıştım ama beni dinlemedi.
Eve geldk. Eşim beni kanepeye itti ve babamı aradı. Babama ' al or.spu kızını' diye bagırdı. 10 dk snra babam ve erkek kaardeşim bize geldi. Kardeşim kapıdan içeri girer girmz eşime yumruk attı. Eşim de ona vurdu ve kavga ettiler. Babam ayıramayınca komşulardan yardım istedi. Zar zor ayrdılar. Ben korkudn donup kaldım ve ağlayarak olanları izledim. Şu an babamın evindeyim. Boşanmayı düşünyorum ama eşimş çok seviyorum.
Sozde mizahını kendine sakla. Burası senin duzeysiz sakalarını yapabilecegin bir yer mi? İki begeni icin maymuna dondunuz be
git biraz saygı, edep öğren sonra bir ara okuma yazma da öğren. benim mesajıma sakın yorum yapma terbiyesiz şey!
Saygıyı edebi bir kadının derdini anlattıgı bolumde klise bir cumleyle saka yaptıgını sanan insan mı hatırlatıyor bana? Okumayı yazmayı biliyorum cok sukur, yardımcı olacagınıza oradan kel alaka bir cumle kurmanın cirkinligini burdan okuyabiliyorum ben. Asıl saygısız sensin.
git kapının önünde oyna hadi.. bana yazma seninle muhattap olacak halim yok. kendi alçak düzeyine uygun partnerler bul hadi benim mesajlarımı alıntılayıp zamanımı çalma. senin gibilerle uğraşamam.
Burda da hakaret yok malum:)Bana okuma yazma ogren diyen kadın MUHATTAP yazıyor ya, ironiye bak. Tartısmanın da bir adabı var, yuksek seviyen yukarıda kurdugun cumlelerden belli.
dizdiğin çirkin hakaret kelimelerini yazmak hiç zor değil ama kendime saygımdan seviyene inmiyorum. yazım tarzından kendini belli ettiğin yeter. sakız gibi yapıştın. bu sana son mesajım hadi az ileride kendine göre birilerini bul..
Yuh yok artık ya, olayın böylesi ! Öncelikle sizden başlayacağım. Zaten sinirli adamı sinir etmeye çalışmak akıl işi mi ? Üstelik sarf ettiğiniz cümle haddi aşan ve dönüşü olmayan bir cümle. Ama bu meselesede sizin suçunuz %40 ise kocanızın suçu %bir milyon. Kıskançlıkla güvensizlik arasında dağlar kadar fark vardır. Eşiniz sizi kıskanıyor sanmayın, eşiniz düpedüz size "güvenmiyor". Hiç tanımadığınız bir adamla aranızda ilişki var sanabilecek kadar size güvenmeyen, sizi bu ahlaksızlığı yapabilecek kadar ahlaktan ve şereften yoksun sayabilen bir herifi azıcık kadınlık gururunuz varsa zaten boşayın gitsin. Bu ne hadsizliktir ! Hangi çift sokakta yada herhangi bir yerde adamın tekinin çirkince bakışlarına maruz kaldı diye bu noktaya geliyor ? Sevmenin bir önemi yok gereksiz duygusal davranmayın. Böyle bir adam sevilmez, sevilse de gururunuzu hiçe saymaktansa sevginizi hiçe sayın derim. Sevgi ne yazıkki karın da doymuyor, hiçbirşeye de yetmiyor.Kızlar ağlamktn evi su bastı. Yni üye oldum tvsye alablmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?