Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

allah esirgesin benim byle sorunlarım olsa değil bu durumda sizlere akıl danışmayı yemek yemeyi bile düşünemem bnce sallamasyon bişey ama eğer doğruysada sen kaşınmışsın ilişkim var diyerek suyuna gidip yumuşatsan böyle olmazdı belli ki kıskanmış sizde bi kıskansın istersnz bi kıskanmasn ya sabır yaaa

Yaaaa bukadar kıskanç kocaya, öyle cevap verilirmi be kuzum. Ama öyle kocayıda idare etmek çok zor olsa gerek.

Benim aklımın almadığı soru şu :
İnsan kendisine hakaret eden, şiddet gösteren, güvenmeyen, ailesine rezil eden
kısacası kendisine bu kadar aşağılayıcı şeyler yaşatan birisini hala nasıl seviyorum diyebilir ?
Kötülemek ya da küçümsemek için yazmadım gerçekten aklım almıyor.

Eşim ailesini bize göndermiş. Kv üstüme yürüdü. Babam hepsini kovdu ama beni dinlemdiler. Çeyizi brakıp gittileer. Oğlu sahipsz değilmiş. 'Sizi mahkemeye vericem' dedi. Ve ben öylece seyrettim. Şok oldm. BIKTIM ARTIK!

Bilmiyorum.Neden gerçkten bilmiyorum

Yok artık...
Bence eşin ayrılmak istiyordu, bunu düşündü.
Yoksa sırf bu yüzden bu hale gelinmez.

Desteğin için teşekkürler.

Çok ilginç bir aileymis, canını sıkma boşver.. ayrılmak istiyorsa kocan keşke önce seninle daha sakin bir şekilde konussaymis.. yaptıkları şeyler çok saçma

bence saglam salliyorsun
sen dizi senaryosu falan yazsan iyi para kaznairsin belki surunme buralarda

Konuya inanmayanlar niye gelip de o inanmadıkları konuları işgal eder, ben de bunu anlamıyorum. Biz inanıyoruz ve cevap veriyoruz kardeşim. Ne diye inananları ezip geçip burda fake fake diye laf atıyorsunuz kü? Gidin inandığınız konulara yorum yapın o zaman. Hayret bir şey.

bu gerizekalilar ailece oturup kurtlar vadisi pusuda filan mi izliyorlar ya..aileye gel,aile aile degil mafya tobe yarabbim
su adami seviyorum demeyin Allah askina,boyle adam sizi yarin parcalar atar bi koseye Allahim korusun..
kurtulun biran once bu ruh hastasi insanlardan..ne guzel babaniz kardesiniz size sahip cikiyor.
hic ama hic bakmayin arkaniza.

Arkadaşlar boşanmak için eşimme mesaj gönderecktim. Ama kendisinin beni yıkan mesajını gördüm. Aynen şöyleydi: 'Beni aldatan aldanır. Aldatanı ağlatırlar.'
Nasıl bu kadar yüzsüz olabilyor? Yazıklar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…