Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

az once yazdim hanimefendi,bu gerizekalilar oturup entrikali diziler izleyip hayatlarina uyguluyorlar..
birakin Allahindan bulsun.
msj filan atmayin,acin davanizi bitirin su adamla ilisknizi..

bu ne arabesk bi adam ya hu.bi sinirle olmayacak laf etmişsin adam buna takmış.

sen cevap ne yazdın

sen de
"seni sevdim seveli başım belada
akşam seni düşünürken uyuyakaldım helada" diye mesaj at

Benim babami arayip alin su o.. kizinizi diycek ha ? Onu sevmeyi birak ona hayati zindan ederim ben anama babama boyle bir lafi nasil soyler? Hepsini gec babani cagirarak adam seni coktan kis kislamis zaten evden sen daha neyin sevgisinde bilmem nesindesin

asıl aldanan kendisi olur.eğer boşanmada idda ederse yok beni aldattı diye zaten tüm araştırılan her şeyin temiz çıkacak nasıl olsa davadanda dönmez ona ancak senin gibi sana baktığını düşündüğü biri değil her boşlukta başka adamların üstüne atlamaya çalışan kadın lazım.canı Allahından bulmak istemiş kısaca.

Valla kadın yelkenlerı indirip mesaj attımı orada itibar mitibar kalmıyo bende kocama asığım her kavgadan sonra ilk mesajı atan da arayanda ben oluyordum ama tecrübeyle sabit hiçbirseyin düzeldiği yok koyver gitsin

her şey normal seyrinde giderken adam sana niye baktı diye kavga çıkması hiç normal değil ya kendince birşeylerden mi şüpheleniyomuş ki, seni sokakta görmüşler gözün açık yürüyomuşsun kime baktın falan.. beklenir valla

çok kötü bi durum gerçekten, ama eşinizin tedavi görmesi gerek bence davrnaışları hiç normal değil.
bundan sonra kardeşinizle birbirlerinin yüzüne nasıl bakacaklar?

Konudan arda kalan tek kelime: 'Orospu'.

Size âlenen hakaret eden adamla oluyorsanız sonuçlarına katlanırsınız.

Ayrıca, aferin erkek kardeşinize.

Şeref yoksunu eşim kardeşimi telefonla aramış. 'Ablana söyle boşanmıyorum.' demiş. Ne yapacağım ben bununla?

Siz de olayın üstüne neden öyle dediniz ki? Neyse böylece gerçek yüzünü de görmüş oldunuz.

eşinin niye sana bakıyor dıe kavga baslatması saçmalık
senin kocanın huyunu bıle bıle oyle bır cumle kullanman tamamen yanlış
eşinin aileni araması felaket,helekı o kotu kelimeyı kullanması daha da felaket
kavgalar yumruklar olası son..
neresinden tutsam elimde kalıyor cnm bnm..
sen seviyorsun ama eşin seni sevmiyor anlaşılan insan karısına o.. dermi,heleki birde ailesini arayıp
hakkınızda hayırlısı olsun,aileniz ne düşünüyor?

Şeref yoksunu eşim kardeşimi telefonla aramış. 'Ablana söyle boşanmıyorum.' demiş. Ne yapacağım ben bununla?
konunun gercek oldugunu varsayarak esinizin azicik cark etmeye basladigini dusundum. Ama fake diyen insanlara da hak veriyorum oyle bir yazmissiniz ki derdine derman arayan insanlar ayrintili bir sekilde anlatarak cozum istiyorlar. Siz esim oyle dedi ben boyle dedim oldu bitti demissiniz.
siz restoranda size bakan birini farkettiniz mi
size bakan kisiye sizinde baktiginizi mu dusundu esiniz.
esiniz birinin size baktigini gormus madem neden adama ne bakiyorsun dememis de sizi cekistirmis. Normal bir erkek karisindan once karsisindaki adama ne bakiyorsun diye hesap sorar.
Eger size hesap soruyorsa size bakan kisiyi siz de farketmissiniz ki sizin de baktiginizi dusunmus.
bir de gercekse eger keske yangina korukle gitmeseymissiniz. Siz korukle gitmissiniz. O da ustune bir bidon benzin dokmus.

Evlilikte çeyizin hangi birini gelip bıraktılar merak ettim.
Nişan bohçası olsa mevzu inandırıcı olabilirdi oysa.

eşinin oyle bi tepki vermesi normal diyemem ama kıskanmış işte tanımıyorum v.s deseydin yada git ona sor ben ne bileyim deseydin.yani sinirle agzınızdan evet yeni ögrendin diye bi cümle cıkınca adam her türlü tepkiyi verebilir kendincede haklı...düşünsenize siz eşinizi kıskansanız ve oda evet sevgilim diye bagırıp ardından inkar etse ne kadar inanırdınız....keşke agzınızdan cıkan cümleye dikkat etseymişsiniz.artık görünüşe bakılırsa yapacak bişey yok gibi.ama eşinizle konuşmayı denemelisiniz acıklama yapmalısınız yeminler etmelisiniz yani sevciyosanız ayrılmak istemiyosanız heleki böyle sacma bi sebepten ...caba harcamalısınız.onun hatasınıda yüzüne vurmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…