Ben safim sanirim,onun Bana dediklerine degil de benim ona dedigime üzuluyorum. Aptallik bu ya cidden haklisinizOff icim sıkılıyo boyle konulari gordukce
Saf misiniz afedersiniz de bugune kadar akliniz nerdeydi
Abi kovmuş bagirmiş cagirmiş susmussunuz simdi hirsiz dedim diye aglayacaksiniz bi de nerdeyse
Bu iyi kalplilik mi saflik mi yoksa baska bi sey mi
Banlanicam valla tutamiyorum kendimi
Ben cok iyi dayandim. Bu abi zamaninda ayni anda 5erkekle geziyor diye benim adımı bile cikarmisti.icim cok dolu onlara karşı. Hakliyim sizce de degil miİyiki bağırmışsın,keşke daha fazlasını söyleseydin. Ben olsam daha çok saymıştım.
Yerden göğe kadar haklısın ama bağırmakta geç kalmışsın,eğer bir daha karışmaya kalkarsa daha da çok bağır,içini dök,rezil rüsva et ki seni sessiz sanmasınlar.Ben cok iyi dayandim. Bu abi zamaninda ayni anda 5erkekle geziyor diye benim adımı bile cikarmisti.icim cok dolu onlara karşı. Hakliyim sizce de degil mi
Haklisiniz cok tsk ederimYerden göğe kadar haklısın ama bağırmakta geç kalmışsın,eğer bir daha karışmaya kalkarsa daha da çok bağır,içini dök,rezil rüsva et ki seni sessiz sanmasınlar.
Bundan sonra gorusmeyiz zaten hos gorussek de laf sokup asagilamaktan baska bildikleri bisey yok. Abiysen abisin senden kucugum diye bu kadar ezmeye calisma be Adam. Cok tsk Ederim yorumunuz icinSaflıkta derece mi yaptınız anlamadım ben? Tüm bu yaşanılanlara rağmen az söylemişsiniz. Tepkinizi koymadığınız sürece üstünüze gelecekler ve daha da kötü olacaksınız. Tavrınızı koyun, sert olun, mesafenizi daima koruyun sosyal medyalardan da çıkartın yengenizi, abinizi. Hayatınızdan yok edin.
Eşinize ayıp olmuş.
Enerjimi somuruyorlardi resmen. Evlerine hirsiz girer suclusu Ben, cocuk hasta olur suclusu Ben, arabalari olmaz suclusu Ben .Devamli baskalarinin sorumlu tutuyorlar her olayda. Kendi hayatimi yaşamak istiyorum artik biktim bunlarin sorunlarindanHırsız değil de dolandırıcı daha doğru olur edici halt için.
Görüşmeyin. Yeğenim için vs diye boşverin bu işleri.
Şimdi yeğeniniz ile harika bir ilişki temeli mi atılmış oldu sanki? Böyle insanlarla bir arada olmak sizi de aşağı çeker. Eşinize de rezil olduğunuzla kalırsınız.
Üzmeyin kendinizi geçmişle.
Belki de tek kardesim oldugu icindi. Bir sekilde idare ediyordum iste. Gucum kalmadi zaten edemem bundan sonraGercekten anlayamiyorum sizin gibi insanlari
Neden gorusuyorsunuz?
Neden kendinize ve esinize bunu yapiyorsunuz valla benim aklim almiyor kusura bakmayin , bir insan kendine neden bunu yapar?
Kan bagi var diye,tek kardes diye diye kendinize etmissiniz. Kardesiniz sirf kardesiniz diye iyi bir insan olacak degil,hele degisecek hic degil. Kardesinizi kardes olarak degil, objektif olarak, size zarar veren bir insan olarak gorun. O sizi kizkardes olarak,kani olarak gormuyor cunku. İsine gelince hakaret edilecek, hakaret edilecek bir insan olarak goruyor.Belki de tek kardesim oldugu icindi. Bir sekilde idare ediyordum iste. Gucum kalmadi zaten edemem bundan sonra
Hırsız değil de dolandırıcı daha doğru olur edici halt için.
Görüşmeyin. Yeğenim için vs diye boşverin bu işleri.
Şimdi yeğeniniz ile harika bir ilişki temeli mi atılmış oldu sanki? Böyle insanlarla bir arada olmak sizi de aşağı çeker. Eşinize de rezil olduğunuzla kalırsınız.
Üzmeyin kendinizi geçmişle.
Haklisiniz. Zaten beni dusunen bir Adam olsa bugun ki kavga da eşimin seker hastasi oldugunu alay edercesine gundeme getirmezdi. Bundan sonra benim hayatimda olamazKan bagi var diye,tek kardes diye diye kendinize etmissiniz. Kardesiniz sirf kardesiniz diye iyi bir insan olacak degil,hele degisecek hic degil. Kardesinizi kardes olarak degil, objektif olarak, size zarar veren bir insan olarak gorun. O sizi kizkardes olarak,kani olarak gormuyor cunku. İsine gelince hakaret edilecek, hakaret edilecek bir insan olarak goruyor.
Hastalikla alay edene afedersiniz ben insan demem zaten. Size irak cehenneme direk.Haklisiniz. Zaten beni dusunen bir Adam olsa bugun ki kavga da eşimin seker hastasi oldugunu alay edercesine gundeme getirmezdi. Bundan sonra benim hayatimda olamaz
Benden Aldi vermedi, anneme kredi cektirdi odemedi, babama kredi cektirdi gene odemedi. O dedigimden baska bir kelime gelmiyor aklima. Annem 5 yil ekmek parasina muhtac yasadi onun yuzunden. Neymis efendim karisi calismak istemiyormus. Bitirdiler tukettiler adi insanlarAz bile demissiniz,borc paranin uzerine yatana ne denir ki?
Benden uzak Allah a yakinHastalikla alay edene afedersiniz ben insan demem zaten. Size irak cehenneme direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?