Buyuk kavga

Benden Aldi vermedi, anneme kredi cektirdi odemedi, babama kredi cektirdi gene odemedi. O dedigimden baska bir kelime gelmiyor aklima. Annem 5 yil ekmek parasina muhtac yasadi onun yuzunden. Neymis efendim karisi calismak istemiyormus. Bitirdiler tukettiler adi insanlar
Fitil fitil gelir o yaptiklari burunlarindan, ettigini cekmeden olmez kimse korkmayin. Uzak durun sadece, ne halleri varsa gorsunler.

Fitil fitil gelir o yaptiklari burunlarindan, ettigini cekmeden olmez kimse korkmayin. Uzak durun sadece, ne halleri varsa gorsunler.
Biliyor musunuz Allah cok buyuk. O zamaninda benden aldığı paralarla araba almis sonra da satmak zorunda kalmis,ustelik al kardesim su senin de hakkin deyip 100 tl sini Bana vermemisti. Simdi ise bizim arabamizin olup onlarin olmamasi sinirlerini bozuyor. Her kavgada mutlaka araba konusunu gundeme getiriyor. Ne arabaymis arkadas ya

Yani zamanında gereken tepkiyi gösteremeyince sorasında böyle sevimsiz patlamalar olabiliyor. Yapacak bir şey yok, bundan sonra münasebeti minumuma indirirsiniz artık. Anlaşamadığınız insanlarla fazla samimiyete gerek yok.

Konuyla ilgisi yok ama kızım tek kardeş olarak mı kalacak diye düşünürken bu konu karşıma çıktı. Off off...

Biliyor musunuz Allah cok buyuk. O zamaninda benden aldığı paralarla araba almis sonra da satmak zorunda kalmis,ustelik al kardesim su senin de hakkin deyip 100 tl sini Bana vermemisti. Simdi ise bizim arabamizin olup onlarin olmamasi sinirlerini bozuyor. Her kavgada mutlaka araba konusunu gundeme getiriyor. Ne arabaymis arkadas ya
Ben korkarım bu kadar haset insanlardan, gözüyle can devirir derler ya aynen o tipte insanlar.

Ben olsam görüşmem, o düşünmemiş kardeşliğinizi siz mi düşüneceksiniz?

Alevv8142 Alevv8142 Böyle abim olacak bırakın aynı ortamda bulunup doğum günü kutlamayı yüzüne bile bakmam.
Siz sabır taşı filan mısınız?
İnsanlıktan nasibini almamış bu adam ve karısıyla tüm bağınızı kopartsanız yeridir.
Hiç üzülmeyin, az bile yapmışsınız.
Hak ettiğinden fazla değer soytarıyı kral eder derler, abinizinki o hesap olmuş.

Ben korkarım bu kadar haset insanlardan, gözüyle can devirir derler ya aynen o tipte insanlar.

Ben olsam görüşmem, o düşünmemiş kardeşliğinizi siz mi düşüneceksiniz?
Aynen cok haset ve fesatlar.kendime bir ayakkabı alsam karisi renkten renge giriyorum. Ne Garip ya.

Alevv8142 Alevv8142 Böyle abim olacak bırakın aynı ortamda bulunup doğum günü kutlamayı yüzüne bile bakmam.
Siz sabır taşı filan mısınız?
İnsanlıktan nasibini almamış bu adam ve karısıyla tüm bağınızı kopartsanız yeridir.
Hiç üzülmeyin, az bile yapmışsınız.
Hak ettiğinden fazla değer soytarıyı kral eder derler, abinizinki o hesap olmuş.
Kesinlikle insan degiller.ben cok sabirli biriyimdir ama ben bile catladim artik . Defolsun gitsinler benim hayatimdan

Barışmanız hata, neden kendinize ve eşinize bunu reva görüyorsunuz ki, bir daha almamak üzere çıkarın hayatınızdan.
Belki kusluk doneminde Adam olmuslardir diye düşündüm ama nafile daha bir yil oldu barisali huylu huyundan vazgecmiyor iste

Benim benzer bir yengem var böyle hadsiz ortalığı karıştıran ve aileyi birbirine düşüren. Anneme sordum "Neden hic bi ağzının ortasina bir tane indirmedin?!" Zaten olan olmuş diye. Oda "Kendime yakıştıramazdim.." dedi. Eminim sizde öylesiniz. Bu insanları kendinizden uzak tutun. Akrabala bağ koparmak taraftari genelde degilim ama bu insanlar size zararlı

Benim benzer bir yengem var böyle hadsiz ortalığı karıştıran ve aileyi birbirine düşüren. Anneme sordum "Neden hic bi ağzının ortasina bir tane indirmedin?!" Zaten olan olmuş diye. Oda "Kendime yakıştıramazdim.." dedi. Eminim sizde öylesiniz. Bu insanları kendinizden uzak tutun. Akrabala bağ koparmak taraftari genelde degilim ama bu insanlar size zararlı
Aynen bazi insanlarla kavga etmek icin cirkeflesmek gerekiyor .Bunu da kendine yakistiramiyorsun. Aslinda bugun olanlar iyi ki oldu diyorum su an cunku devamli pislik ve ortalığı karıştırma derdindeydiler..karisinin tek bildigi dedikodu iftirA fesatlik sinsilik. Neyse benden uzak olsun lar artik

Böyle abi düşman başına. Hastanede karışmış falan olmasın. Abi dediğin baba yarısıdır. Kesinlikle görüşmeyin.

Böyle abi düşman başına. Hastanede karışmış falan olmasın. Abi dediğin baba yarısıdır. Kesinlikle görüşmeyin.
Valla ben de cok dusundum gercekten Kardes miyiz diye.insan kardesini hic mi sevmez, hiç mi korumaz. Sadece o var dunyada herkes ona hizmet etmek, onu mutlu etmek zorunda. Aman Aman benden uzaga ikisi de

Back
X