Buyuk kavga

Sen sonuna kadar haklısıınn abinn çok kıskanççç keza karısıda oyle tencere kapak yani hiç sevmem boyle kıskanç çekemeyen insanları asla ama asla görüşmeyin birdaha inanın daha mutlu olucaksınız yüz göz olmaya hiç gerek yok Allaha yakın size uzak olsunlar siz kendi hayatınıza bakın tekrar söylüyorum görüşmeyinnn

Su an icim o kadar Rahat ki, Allah a binlerce sukur onlarin girdigi gunahlarin yaninda benim ki Devede kulak kalir. (bunu demis oldugum hirsiz kelimeesi icin soyluyorum). Yaziklarim yasanilanlarin Onda biri sadece. Sukurler olsun ki kurtuldum.

Su an icim o kadar Rahat ki, Allah a binlerce sukur onlarin girdigi gunahlarin yaninda benim ki Devede kulak kalir. (bunu demis oldugum hirsiz kelimeesi icin soyluyorum). Yaziklarim yasanilanlarin Onda biri sadece. Sukurler olsun ki kurtuldum.
Bende abimle konusmuyorum ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime bukadr !!!!! Sakın ama sakın yok bilmem ne olmua abimdir gideyim demeyin nekadr uzak okadr mutlu olursunuz

Bende abimle konusmuyorum ne ölüsü ölüme ne dirisi dirime bukadr !!!!! Sakın ama sakın yok bilmem ne olmua abimdir gideyim demeyin nekadr uzak okadr mutlu olursunuz
Inanin 'abimdir ne olacak' cümlesini diyecek sabrim kalmadi. Hadi kendimi gectim eşime dedikleri cok agir ki benim esim her zor zamanlarinda sirf Allah icin yanlarinda oldu.gece yarilari cocuklarini acillere tasidi. Bu adama da, araba sahibi olmayla Adam olunmaz, diyen biri insan olamaz

Hep oyledir anneler. Oglusu da oglusu. Hakli mi haksiz mi dinlemezler. Benim annemde oyle. Benle abim otururuz. Abim bisey ister kalk kizim abine getir. Ben su istiyim kendin al der. Erkek evlatlara fazla yuz veriliyor sonra boyle tepelerine biniyorlar. Bence gorusmeyin

Cok haklisiniz tsk Ederim yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…