- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
öz malesefÖz abiniz mi ?,?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öz malesefÖz abiniz mi ?,?
diğer çalıştığım yerde okulum çok uzaktı . Adam olmuşlardır sanmıştım.ama yok olmuyorlar,olmayacaklar.çok yazık.ne bileyim kardeş sonuçta .ben onun gibi bencil olamıyorum.çok ağır bir laf çünküBu kadar olaydan sonra ne demeye oraya tayin aldınız?
Neden hamilelik nedeniyle tekrar görüşmeye başladınız?
Neden bunca şeyden sonra hala “hırsız” dedim diye üzülüyorsunuz?
Azıcık kendinize değer verin, hakkınıza sahip çıkın.
diğer çalıştığım yerde okulum çok uzaktı . Adam olmuşlardır sanmıştım.ama yok olmuyorlar,olmayacaklar.çok yazık.ne bileyim kardeş sonuçta .ben onun gibi bencil olamıyorum.çok ağır bir laf çünkü
tabi ki huzur daha önemli.tayin istemesem bile artık görüşmeyi düşünmüyorum.hakikaten rkan emiciler.öyle bir karısı var ki resmen şeytan.ne halleri varsa görsünlerDurup dururken bencil olunmaz ama böyle kan emici insana da bencillikten başka çözüm yok.
Uzaklık mı daha önemli, huzur mu? Bence tekrar tayin alma imkanınız olduğunda değerlendirin mutlaka.
anne baba ölmeden başladılar mal muhabbetine zaten.beni çok heba etti gerçekten üstelik hiçbir suçum yokken.nankör ve karaktersiz insanlar benden uzak ALLAH a yakın.Iyi de hırsıza hırsız denir başka bi adı var mı bunun ?
Resmen üstüne yatmış paranızın.
Ayrica muhtemelen karısının dolduruşuna gelen bi tip tek kızkardeşini de karısı uğruna heba etmiş yazık.
Böyle tipler düzelmez allah korusun anne babanız ölünce de hemen mal kavgasına düşer bu tipler .
Zaten sizin hakkinizda sürekli evde olumsuz konusuluyorsa yeğeninizle de pek sağlıklı bi ilişkiniz olamaz gibi ilerde.
O nedenle yegenimin hatrı diye düşünmeyin.
Bir de imkan varsa onlardan uzak bi şehre anne babanızla beraber taşınabilirsiniz belki.
kesinlikle katılıyorum tşk ederim yorumunuz içinzamanında ipler kopmuş ne diye barışırsiniz ki? Abi olsa ne olmuş size zarardan başka bir şeyi dokunmamış. Yüzüne bakmamaniz gerekirken yani ne bileyim. Daha görüşmeyin. Yeğen için falan hiç demeyin hele. Sanıyor musunuz ki o çocuk hala diye ölecek. Hiç sanmam. Bence hayatınızda o yokmuş gibi davranmak hayriniza olur. Çok acil kötü bir durum olur ancak o zaman görüşünüz. Sıradan bir tanıdık gibi. Evet akrabalık aile bağları çok önemlidir ama gerçekten aile gibiyse.
Evet bence de asagilik kompleksi var. Insanları asagilayarak ustun olduklarini saniyorlar..saglam bir psikologa gitmeleri sart. Emek nedir bilmiyorlar. Anca bizlerin sayesinde bir yerlere gelmeye calisiyorlar. Karisi calismak istemiyormus. Ben calisiyorum kazandigimi senle paylasmak zorunda degilim ki. Benim icin mesele para degil aslinda ama sanki mecburmusuz gibi davraniyorlar. Benim bir esyam onlarinkinden fazla oldu mu Kiyametler kopuyor Anneme yukleniyorlar bu kez bize de sen al diye. Ne Garip ya Kari koca kafayı yemisler. Elektirigi kacak yapip 3 klimanin 3 unu de 24 saat calistiracak kadar Allah tan korkulari yok.bir sonrakine sen ortam yarat bağır çağır dök içini. lafını da sakınma. kopacaksa kopsun her şey tamamen hadlerini bildirmediği için kimse kendilerini bu kadar her şeyde üstün görüyorlar. aşağılık kompleksi var ikisinde de sanırım. arabanızın olmasından onlara neymiş o kadar şeyin üzerine cidden.
Hic bir abi benimki Kadar karaktersiz olamaz merak etmeyinAbim ile aynı şehirde yasasak buna benzer bir olayı ben de yasayabilirim.![]()
60 Bin annemden, 10 bin babamdan, 30 bin benden. Gerisini siz hesaplayin. Benim icin para degil aslinda mesele sanki mecburmusuz gibi davraniyorlar. Bir tatile gitsek burnumuzdan getiriyorlar Dunyayi. Hep kiyaslama halindeler. Adam ol seni DE goturelim yanimizda. Kucuk hesap derdindeler. Ama işin garibi sen 80sene gezdirsen bir kere goturmesen senden kötüsu olmuyor. Cok nankorlerIyi yapmissin sen alttan aldikca seni saf bilmisler uzerine binmeyi kendine hak bilmisler HIRSIZ kelimesi cuk oturmus 30000 ne de demek ya
Bosverin herşeyi. Kendi çekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın.Her ailede birtane uyanık,hak yiyen çıkıyor ne yazık ki !Bunu ama tatlılıkla ,sizin icin iyi birşey yapıyormuş gibi yapanı da var ....sizin abiniz gibi açık açık pervasızca yapanı da...ama inan pek çok ailede var.Daha fazla üzme kendiniHic bir abi benimki Kadar karaktersiz olamaz merak etmeyin
Uzulmuyorum biliyorum Ki Allah beni ve esimi bu insanlarin pisliginden korumak icin bu olayi yasattiBosverin herşeyi. Kendi çekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın.Her ailede birtane uyanık,hak yiyen çıkıyor ne yazık ki !Bunu ama tatlılıkla ,sizin icin iyi birşey yapıyormuş gibi yapanı da var ....sizin abiniz gibi açık açık pervasızca yapanı da...ama inan pek çok ailede var.Daha fazla üzme kendini
Abim azarlerken esim yoktu. Ama evdeki olayda eşimin resmen gözü dondu. Bu kiza yaptiklariniz yeter o benim Karim sen bu şekılde konuşmasın haddinizi bilin falan diye bagirdi. Esimi cok takdir ettim acikcasi benim arkamda dimdik durdu. Siz iki kardes Ben araniza giremem demedi. Hatta gecmis zamanda icimde kalan tum kirginliklari vurdu yuzlerine. Benim diyemediklerimi dedi. 5 yildir icime Ata Ata bir Hal olmustum sukurler olsun icimi bosalttim diyorum artikAbi demeye dilim varmadı o kadar ki sinir bozucu bir tip. Sizin yapacağınız en iyi şey onlardan uzak durmak. Çekilir gibi değiller. Anne, babanızla da konuşun. Geliyorlarsa sizinle gelsinler yoksa karı koca siz de kötü olursunuz. Bir de anlamadım abiniz sizi azarlarken eşiniz de arabada mıydı? Niye her şeye susuyorsunuz. Kendinizi ezdirmeyin bu kadar. Asi, dik başlı olun artık.