• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyuk kavga

Hırsız lafı baya hafif olmuş. Çok daha fazlasını hak etmiş, ben olsam başlamışken devamını getirirdim.
Affedilmeyi istemeyen ve hak etmeyen insanları affetmeyin rica ederim ya.

Herkese merhaba. Konu cok uzun simdi den hakkinizi helal edin. 37 yasinda ogretmenim bir abim var benden 6 yas buyuk. Bundan 5 sene evvel Ben eşinden ayrilmis bir bayan olarak ailemle beraber yasarken, abim ve o donemde ki nisanlisinin bir ton iftisina maruz kalmistim.benden borc olarak aldığın paralarin uzerine yattigi yetmiyormus gibi, manevi anlamda beni cok yipratmislardi. Nisanlisi devamli Bana iftirA atiyor, sagda solda arkamdan konusuyordu. Abimse onun gazina gelip beni kac defa babamin evinden kovmustu. Bu kadar iftira ve asagilama Bana cok agir gelmiş, onlari hayatimdan cikarmak zorunda kalmistim. Neyse aradan gecen zaman sonunda karşıma esim cikiyor ve Ben evleniyorum. Bu arada ne nisanima ne DE dugunume cagirmadim.tayin isteyip bu şehrı terk ettim. Aradan gecen 2 bucuk sene zarfinda tekrar tayin isteyip, abim ve ailemin yasadigi yere donduk..bu arada abimin esi hamileydi ve Ben onun hatrına baristim. Barismis olsam da hep mesafeli olmayi tercih ettim..ayda bir gorusuyor, onlarin gene Bana laf sokmalarina cevap vermiyordun. 1 seneden beri hem karisi hem kendisi sacma sapan tavır içerisindeler.bir bakıyorum annemi evden kovmuslar, bir bakıyorum babama kazik atmislar. Bu arada anneme ev kredisi cektirip sadece, 1 taksidini odeyerek (krediyi anneme odettirdi) ev sahibi oldum zannediyorlar. Ben bu insanlarla ne Zaman gorussem zamaninda Bana yaptiklari icin hep huzursuz oluyordum. Bir sekilde it kaka iliskimiz devam etti ta ki bugune Kadar. Bugün yegenimin dogumgunuydu ve abim ve esini de alip annemlere gecerek kutlama yapacaktik Abim durup dururken beni azarlamaya basladi. Agzimi acmadim eve çıktigimiz zaman beni neden azarladigini sordum, bu kez olayi abartarak eşime ve Bana hakaret etmeye basladi. bu arada arabalari yok ve bizim araba sahibi olmamiz onlari cok rahatsiz ediyor. Konuyla hic ilgisi yokken araba sahibi olmayla Adam olunmaz demeye basladi Esim de sinirlendi ve hararetli bir kavganin icinde bulduk kendimizi. Oyle böyle Saya Saya indi merdivenden asagiya, artik patladim ve arkasindan, beni zaten zamaninda maddi manevi bitirdiniz daha ne istiyorsunuz 30 bin tl nin uzerine yattin hirsiz!!! Diye bagirdim.
Bu olay olali yaklasik 3 saat oldu ve Ben hala soktayim. Hirsiz demem cok yanlis olsa da onun yaptiklarina yakisan baska bir sifat bulamiyorum Bana bir akil verin bayanlar, ben bu abiyle ve gelinle nasil baska cikacagim, yeter artik ya vallahi bunaldim. Ben de insanim.
Siz niye bunlarla muhatapsınız ki, ben olsam çoktan silmiştim şeytan görsün yüzlerini

Abim azarlerken esim yoktu. Ama evdeki olayda eşimin resmen gözü dondu. Bu kiza yaptiklariniz yeter o benim Karim sen bu şekılde konuşmasın haddinizi bilin falan diye bagirdi. Esimi cok takdir ettim acikcasi benim arkamda dimdik durdu. Siz iki kardes Ben araniza giremem demedi. Hatta gecmis zamanda icimde kalan tum kirginliklari vurdu yuzlerine. Benim diyemediklerimi dedi. 5 yildir icime Ata Ata bir Hal olmustum sukurler olsun icimi bosalttim diyorum artik

İyi öyleyse. Gerçekten eşinizin kıymetini bilin. Kardrş de olsanız asla geri adım atmayın artık bu davadan. Eşinizle birbirinize yetersiniz eminim ki. Çok iyi olmuş her şeyi demesi. Ettiğiniz lafa da üzülmeyin hırsız dedim filan diye. Hak etmiş her şeyi. Bu saatten sonra kendi yolunuza bakın.

Yeğen hattına görüşmek baya komik olmuş ya.
Adamı sevmiyorum karısını sevmiyorum, iftiralar bilmem neler havada uçuşuyor.
Bebek doğunca ay kıyamam.
Banane bebekten kadından adamdan.
Aslinda o uzun kuslukten sonra ki barismamiz da benim hayrima oldu. Cunku Ben cok üzuluyordum. Sonra Allah Bana hadi baris bakalim tat alabilecek misin diye firsat verdi. Ve 1 yil icinde gordum ki bu adamlarla kus kalmak beni daha cok mutlu ediyor..hersey benim hayrimaydi aslinda. Su an kus kalacagiz diye uzulmuyorum mesela.

Evet bence de asagilik kompleksi var. Insanları asagilayarak ustun olduklarini saniyorlar..saglam bir psikologa gitmeleri sart. Emek nedir bilmiyorlar. Anca bizlerin sayesinde bir yerlere gelmeye calisiyorlar. Karisi calismak istemiyormus. Ben calisiyorum kazandigimi senle paylasmak zorunda degilim ki. Benim icin mesele para degil aslinda ama sanki mecburmusuz gibi davraniyorlar. Benim bir esyam onlarinkinden fazla oldu mu Kiyametler kopuyor Anneme yukleniyorlar bu kez bize de sen al diye. Ne Garip ya Kari koca kafayı yemisler. Elektirigi kacak yapip 3 klimanin 3 unu de 24 saat calistiracak kadar Allah tan korkulari yok.

ben olsam şikayet ederdim onları kaçak elektrik ciddi bir konu bence yetkili enerji dağıtım şirketine şikayet edin kaç insanın hakkına giriyorlar arsızlar.

annenizle babanızla konuşun bir ekmek parası bile vermesinler siz de aynı şekilde. karısı keyfi bozulmasın diye çalışmak istemiyorsa ona göre azla yetinecekler yok öyle yağma. erkek çocukları çok şımartılıyor benim kardeşimde de var o ben 17 yaşımdan itibaren hem okudum hem özel ders verdim çalıştım kendim aldım lüks gereçlerimi. erkek kardeşim her şeyi ablamın telefonu var ben bi üst modelini istiyorum ablam bilgisayarını yeniledi ben daha iyisini istiyorum diye başının etini yiyip duruyor her defasında.

bu kadar yüzsüz olmasında bence biraz da ailenizin payı var şu saatten sonra düzelmesini istiyorsanız ailenizle konuşun kuruş koklatmasınlar. kaç yaşında adam azıcık gurur olmalı kendisi çalışırken ailesinden kardeşinden geçinmeye. iş bulamasa falan anlarım da yüzsüzlükten başka bu durumu karşılayacak bir kelime gelmiyor aklıma. resti çekin çıkıp daha da iki kuruş para istemeye yüzü kalmasın ne ailenizden ne sizden.

allah kolaylık versin size.

ben olsam şikayet ederdim onları kaçak elektrik ciddi bir konu bence yetkili enerji dağıtım şirketine şikayet edin kaç insanın hakkına giriyorlar arsızlar.

annenizle babanızla konuşun bir ekmek parası bile vermesinler siz de aynı şekilde. karısı keyfi bozulmasın diye çalışmak istemiyorsa ona göre azla yetinecekler yok öyle yağma. erkek çocukları çok şımartılıyor benim kardeşimde de var o ben 17 yaşımdan itibaren hem okudum hem özel ders verdim çalıştım kendim aldım lüks gereçlerimi. erkek kardeşim her şeyi ablamın telefonu var ben bi üst modelini istiyorum ablam bilgisayarını yeniledi ben daha iyisini istiyorum diye başının etini yiyip duruyor her defasında.

bu kadar yüzsüz olmasında bence biraz da ailenizin payı var şu saatten sonra düzelmesini istiyorsanız ailenizle konuşun kuruş koklatmasınlar. kaç yaşında adam azıcık gurur olmalı kendisi çalışırken ailesinden kardeşinden geçinmeye. iş bulamasa falan anlarım da yüzsüzlükten başka bu durumu karşılayacak bir kelime gelmiyor aklıma. resti çekin çıkıp daha da iki kuruş para istemeye yüzü kalmasın ne ailenizden ne sizden.

allah kolaylık versin size.
Abim de yanlis egitildi. Cocukken babami azarladiginda oglum hakli deyip oglunun arasinda durdu hakli veya haksiz. Kendisi de kazigi yiyince hatasini anladi ama is isten gecti..bu kaçak elektirik meselesini tam emın olmadan sikayet etmek istemiyorum. Benim ki sadece bir duyum. Umarim dogru degildir.

Hata sende
Neden tekrar gorusmeye basladin?
Zamaninda yaptiklarindan sonra gorusmeyecektin hic.

Bir daha gorusme asla
Hirsiz demen de iyi olmus bosver

Hata sende
Neden tekrar gorusmeye basladin?
Zamaninda yaptiklarindan sonra gorusmeyecektin hic.

Bir daha gorusme asla
Hirsiz demen de iyi olmus bosver
Ben hata oldugunu düşünmüyorum. En azindan icimde uhde kalmadi. Baristim gordum yasadim. Su ansa asla uzulmuyorum.

nasıl başa çıkıcam derken? böyle bir duruma girmek zorunda değilsiniz muhattap olmayın kafi...

Anladigim kadariyla gereken tepkiyi en basindan vermediginiz icin size istedigi lafi soylemekte sakinca gormuyor. Cok gec kalmissiniz. Bir abi kardesinin namusuna asla iftira atamaz bu nasil bir abi. Aileniz cok simartmis yuz bulmus hep. Siz artik esinizle kendi yolunuza bakin. Onlardan hayir yok size.

Anladigim kadariyla gereken tepkiyi en basindan vermediginiz icin size istedigi lafi soylemekte sakinca gormuyor. Cok gec kalmissiniz. Bir abi kardesinin namusuna asla iftira atamaz bu nasil bir abi. Aileniz cok simartmis yuz bulmus hep. Siz artik esinizle kendi yolunuza bakin. Onlardan hayir yok size.
Ben tepki versem de yetmiyordu.ozellikle annem onun agzinin icine bakiyordu o donem.babam da karismiyor hatta korkusundan agzini acamiyordu.annem abimin cok yanlis yetistirdi malesef..ona gore abim hep hakliydi. Sonra da kendisi kazigi yiyince cok yanlis yaptigini anladi ama is isten gecti.

Back
X