Ay arkadaşım fikirlerimi tek tek yazmışsın,daha ne denir ki..
Hayat dersi vermek için açılmış bir konu..
Herkes belirli yaşa gelmiş,hayatta az çok tecrübe edin miş kadınlarız.
Burdaki yaşıtlarımızdan mı hayat dersi alıyoruz şimdi biz...
Büyük konuşmamak gerek,senin de başına gelebilir
Teyip gibi her mesajda aynı nakarat
Kadın kadının öğretmeni olmuş burada..
Herkes birbirine hayat dersi vermekte
Neyse önemli olan bizim bu konudan edindiklerimiz..
Şahsen ben,yazılanlara gülüyorum...
Sadece dedikodu ve öğretmenlik egosunu tatmin etmeleri için açılmış bir konu!
Bence o arkadas bu konuyu okudu ve cevap vermekte özgür,bu yüzden dedikodu sayilmaz.
Siz de başkalarına yorum yapıyorsunuz. Herkese hayat dersi veriyorlar diye alaycı bir ifade kullanmışsınız ya.
teyp gibi demişsiniz ama. Sık sık hatırlatmakta fayda var. Belki bizim başımıza gelmez yarın evladımızın başına gelebilir.
Net olan bir şey daha var ki; bu da konuyu açmış oraya fikrini belirtmiş insanlara yapılan dedikoducu,çirkin şeklide söylemler var..Bu ise dedikodudan da öte hakarettir.haha başlığı okuyunca konuyu hemen anladım ve aynı şey geçti aklımdan...dedikodu gibi bir şey değil alenen, resmen dedikodu burada yapılan ve aynı görüştekilr bir araya gelip farklı şekilde düşünen birini çekiştiriyorlar....ne kadar çirkin....
yanlış anlamayın tartışmanızı tam bilmiyorumda sadece cümleniz dikkatimi çekti..sık sık hatırlatmakta fayda var demişsinizde yani bunu sanırım hani kızların ilişkiye girip sonrada ağlaşmalarıyla kalmaları için dediniz galiba fakat çözüm değildir ki..isterseniz baskı yapın ,isterseniz sürekli tatlı dille uyarmaya çalışın o kişi kafasına koyduğunu muhakkak yapacaktır sonucu bilmeden..yani konuşmak yetmiyor o şekilde..brde hayat dersini belki alaycı dedi (size göre) ama biraz haklıda yani ders almak yada birşeyler öğrenmek hiçte kötü değildir bence..öğrenmenin yaşı yokturki..başlığı açan kişi zaten belitmiş yaptığının yanlış olduğunu falan ayıplamış bi nevide başlığını açarak yalnız sizde bu durumda tersi bi fikirle yaklaşmışsınız ;herkes bunları duysunda ibret alsın vb şeklinde anlaşılıyor yorumunuz..başlığı açan arkadaş üzüldüğünü bi navi aslında belli etti acımasız bi yorumla karşılaştığı için ama siz şimdi deiğim gibi duyulsunda öğrenilsin evlatlarımız yapmasın diyorsunuz bi nevi ibret alınmalı..acaba bu durumda başlığı açan size nasıl tepki verir bilemem..konusunda örtüşme olmuş..
dediğim gibi sorununuzu bilmiyorum sadece cümleniz konu açanın ayıpladığı şeyle birebir gibi..yani yanlış anlamışsamda özürdilerim ama cümleniz cidden böle anlaşışıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?