büyük konuştum

Okyanusya00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
16
18
8
40
Uzun zamandır takipteyim üye olmaya karar verdim çünkü kendımden nefret ediyorum
..eşimi aldattım utanç içerisinde yazıyorum ..istediğiniz hakareti edebilirsiniz ..ama sakın kınamayın büyük konuşmayın ...
..zamanında bir bayanı kınadım ..nasıl yapar insan bunu sevdiği eşine aklım almıyor dedim ve o bayanı kocası kabul etti evlilikleri devam etti bu olay bizi çok etkilemişti ..Benim eşim de benim gibi büyük konuştu ..nasıl bir midesi varmış kadını kabul etmiş dedi ...
... 11 yıllık evliydim Ve bu olaydan 3 yıl sonra çok mutlu olduğum halde hiç bir sorun yaşamadığım halde eşimi aldatıyorken buldum kendimi nasıl bulaştım fark edemedim bile kapılmış gitmiştim hiç birşey gözüm görmüyordu böle aylar geçip gitti...aklım başıma geldiğinde kurtulmaya çalıştım denedim denedim Rabbime çok af dilendim ben günahkar bir kulunum benim senden başka kimsem Yok beni affet doğru yoluna çevir .//
.. ama malesef ne kadar korkuyor olsamda bu olaydan sıyrılmak istesemde daha yaşamam gerekenler vardı :(
Detaylara girmiyorum ve uzun zaman sonra eşim bizi bastı ...intihara teşebbüs ettim o esnada durdurdular... ve çok acı çektim beter olmalıyım biliyorum ...ve nasıl bir kocam var bir kere bile bana elini kaldırmadı ama karşı tarafın kafasını patlattı ...ve bana en önemli soruyu sordu aslında duymak istediği cvp belliydi ... yeminler ettim eli elime değmedi diye :((((( ve ve kocam bana sahip çıktı inanması çok güç .toparlanmamız aylar aylar oldu .sinir sistemim çökmüştü suratımda istemsiz tikler olmaya başlamıştı beni yalnız bırakmadı...ve bu olayın üzerinden 5 yıl geçti hala kabuslarımda ve hergün beş vakit aff diliyorum yaradanımdan /// biz kınadık ve yaşadık ..insan kınadığını yaşamadan kabre girmezmiş ..içimi dökmek istedim ..

Uzun zamandır takipteyim üye olmaya karar verdim çünkü kendımden nefret ediyorum
..eşimi aldattım utanç içerisinde yazıyorum ..istediğiniz hakareti edebilirsiniz ..ama sakın kınamayın büyük konuşmayın ...
..zamanında bir bayanı kınadım ..nasıl yapar insan bunu sevdiği eşine aklım almıyor dedim ve o bayanı kocası kabul etti evlilikleri devam etti bu olay bizi çok etkilemişti ..Benim eşim de benim gibi büyük konuştu ..nasıl bir midesi varmış kadını kabul etmiş dedi ...
... 11 yıllık evliydim Ve bu olaydan 3 yıl sonra çok mutlu olduğum halde hiç bir sorun yaşamadığım halde eşimi aldatıyorken buldum kendimi nasıl bulaştım fark edemedim bile kapılmış gitmiştim hiç birşey gözüm görmüyordu böle aylar geçip gitti...aklım başıma geldiğinde kurtulmaya çalıştım denedim denedim Rabbime çok af dilendim ben günahkar bir kulunum benim senden başka kimsem Yok beni affet doğru yoluna çevir .//
.. ama malesef ne kadar korkuyor olsamda bu olaydan sıyrılmak istesemde daha yaşamam gerekenler vardı :KK43:
Detaylara girmiyorum ve uzun zaman sonra eşim bizi bastı ...intihara teşebbüs ettim o esnada durdurdular... ve çok acı çektim beter olmalıyım biliyorum ...ve nasıl bir kocam var bir kere bile bana elini kaldırmadı ama karşı tarafın kafasını patlattı ...ve bana en önemli soruyu sordu aslında duymak istediği cvp belliydi ... yeminler ettim eli elime değmedi diye :KK43:(((( ve ve kocam bana sahip çıktı inanması çok güç .toparlanmamız aylar aylar oldu .sinir sistemim çökmüştü suratımda istemsiz tikler olmaya başlamıştı beni yalnız bırakmadı...ve bu olayın üzerinden 5 yıl geçti hala kabuslarımda ve hergün beş vakit aff diliyorum yaradanımdan /// biz kınadık ve yaşadık ..insan kınadığını yaşamadan kabre girmezmiş ..içimi dökmek istedim ..
Hersey düzeldıyse konuyu nıye açtınız

Bizide şahit tutmasaydınız iyiydi. Bu “kocamı aldattım ama eli elime değmedi” yalanı/ uydurması/ saçmalığı çok komik. Eliniz değmedi de neyiniz değdi? Herneyse. Beşer şaşar. Kocanızın kıymetini bilin. Kaç aldatılan insan katil oluyor, o sakinliğini korumuş, üstüne bide sahip çıkmış.

Konuyu açıyorsunuz bari takip edin.
Ben de berilceee berilceee gibi merak ediyorum.Her şey düzeldiyse neden konu açtınız ?
Canım kızsak nıye kızdınız dıyorlar
Sussak kımse yokmu dıyorlar
Bazılarıda olay oksun dıye yazıp gıdıyor üyeler sac basa gırısıyor mune gelıp banlıyor

Olan olmuş bitmiş bir de üstüne seneler geçmiş.

Artık denecek birşey yok.

Yardım alın.Kocanızın kıymetini bilin

Büyük konuşmak degilde daha geçen hafta evlilik teklifi aldım henüz cvb vermediğim halde bana aşık oldugunu söyleyen bir arkadasimla uzun uzun sohbet ettik.okadar vicdan azabı cektimki.hatta bu karısını kocasını aldatanlar nasıl yapıyor demiştim.gercekten büyük cesaret

Bizi basti dedin. Eli elime degmedi diye yalan soyledin. Ben anlamadim. Dilerim tekrari olmaz. Aldatmaniz beni ilgilendirmez Ama kocanizi kandirmayin. Aldatiyorsanizda arkasinda durun bosanin.

O değilde ben de kinadim ya la seni değil başka birini,tövbeler olsun ilerde!! Aman tanrim.. O değilde bu tur şeyler kinanir arkadasim,kinanir çünkü edepsizliktir ahlaksizliktir ama yaşanmaz niye çünkü kınanacak olay,su var gider bir kadını pis diye kinarsan yasarsin aman bilemedim. Eğer haklıysan yandım senide kinadim : (((

Bizide şahit tutmasaydınız iyiydi. Bu “kocamı aldattım ama eli elime değmedi” yalanı/ uydurması/ saçmalığı çok komik. Eliniz değmedi de neyiniz değdi? Herneyse. Beşer şaşar. Kocanızın kıymetini bilin. Kaç aldatılan insan katil oluyor, o sakinliğini korumuş, üstüne bide sahip çıkmış.
Yaşan söledim ..duymak istediğini söyledim ..evet yattım kalktım mı deseydim :(((

Canım kızsak nıye kızdınız dıyorlar
Sussak kımse yokmu dıyorlar
Bazılarıda olay oksun dıye yazıp gıdıyor üyeler sac basa gırısıyor mune gelıp banlıyor

Yine bir olay yaratma konusu gibi. Basıldık diyor eli elime değmedi diyor. Nasıl basılmak bu? Yaz kızım 200 torba çimento,20 kamyon çakıl derken mi basmış adam bunları yani :oha:

Back
X