- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi yalniz kalpler
hanimlar merhaba. anne olmak istiyorum ben de yaklasik bir yildir ugrasiyoruz. hamile kalamadikca aklima gecmiste bilerek bilmeyerek agzimdan cikan sozler geliyor. tabiki kimsenin bilerek kalbini kirmadim cocugu olmuyor diye gulmedim kinamadim. ama diyelim bir arkadasim var uzun zaman sonra telefonda konustugumuzda teyze oldum mu diye sormustum. o da hayir demisti 4-5 yillik evliyken. bu sene bebegi oldu. sebepsiz infertilite yasadigini anlatti vs. anladim ki o telefon konusmasinda onun kalbini kirmisim bilmeden. ve ya 6-7 yillik evli cocuklari yok olmuyor herhalde der gecerdik muhabbetin icinde biri hakkinda konusurken.. simdi bebek konusu etrafimda konusultukca soruldukca kendi yaptigim yanlislari da goruyorum. demek oyle sormamak lazimmis. demek boyle soylememek lazimmis gibi.. sanki Allah butun konusmalarimi yuzume carpmadan evlat nasip etmeyecek gibi geliyor her ay regl geldikce. bir de ara ara bir seyler yasandikca gecmise gidiyorum aa ben de falanca kisiye soyle sormustum bak aynisi bana oldu diyorum. kalp kirmaktan hele hele buyuk konusmaktan mumkun mertebe kacarim ama.. size de oluyor mu bu durum?