büyük sıkıntı lütfen yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var:-(

takipteyim... pratik çözüm bekliyorum.. akşam 20:30 da yatıp sabah 07:00 de uyanıyorum. 2 yaşındaki kızım babası ile takılıyor.. ne olacak bu halim bilmiyorum.

Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin

çok ayıp.............

Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
Gaza gelip yapiorm birkacgun sonra yine daginik diyorsunuz sorun tembellikten cok bu daginiklik olabilir cok daginik olunca istek olmuyordur temizlige esinizde tituzmis sorun sadece daginik olmaniz kullandiginiz seyleri isiniz bitince hemen yikayip kurulayin mesela ben dus aldiktan sonra banyoyu yikamadan cikmam camasurlri toplyp hemen utu ypp yerlestirin etrafta cok is olmayacgi icin acin muzigi rhat rahat temuzliginizi yapin :)

Valla ben hem çalışıp hem elimden geleni yaptığım halde, evim her daim derli toplu olduğu halde eşimle takışabiliyoruz temizlik konusunda çünkü kendisi düzen hastası. Tamam her gün sil süpür yapılmaz ama yatakta dağınık bırakılmaz, sabah geç kaldım diye apar topar bile çıksam o yatağı muhakkak toplarım. Yorumları okumadım acaba depresif geçici bir durum mu yoksa yapı olarak üşengeç biri misiniz, önemli olan nokta burası :KK14:

aynı durumu yakın bı arkadasım da yasamıstı evlılıgın ılk yılları. mutfagına bı gırdım yerlerde bıle sofra bezı patates kabukları vardı.
olabılıyo donem donem. onun eşi de basta ses cıkarmamstı daha sonra adamın canına tak etmıs. mutfagın fotografını cekıp kızın aılesıne gostermek ıstemıstı.

erkekler genelde bıraz beklerler bakarlar hala degısıklık yok sıkıntı yaratırlar. bu sebeple esınızden kırıcı bı laf duymadan toparlanmanız lazım

kalk yap o zaman buraya yazmaya vakit buluyosun da allah aşkına evini mi temizleyemiyosun :( bi acayipsiniz yeminle :( kalk üstünü başını bi değiştir sonra topla temizle evini bi duş al sonra istediğin kadar yat ama böyle olmaz ki :(

Saka bir yana ben boyle degildil evlenince oldum bir rahatlik bir salmislik millet duzen kurar ben duzen bozdum resmen evlenince ama sunlari soyleyim.
+ evi ustinkoru aksamdan bir topla o zamna sabah silip supurme istegi duyuyorsun
+ mutlaka aldigini aldigin yere koy altin kural
+ utuyu her camasir makinasinin ardindan hallet yoksa agri dagiyla ayni yukseklige geliyor.
+kurumasi icin serdigin camasirlari mutlaka oldugu yerde katlayarak kaldir
+iki gune bir ev supur. Su basit ayakli supurgelerden alabilirsin kolaylik olsun elimin altinda olsun dersen benim supurgem cok hantal onu acmaya useniyorum.
+mutfakta tezgaha koymak yerine makinaya koy
ben de temizlik duzen var da istikrar yok

doğrumu okudum aceba?20:30 gerçektenmi?
Biz çalışan bayanlar o saatte yemek yiyoruz da:)
bende işten 17:20 de çıkıp 17:45'te evde oluyorum.. hamilelikten dolayı herhalde düngece 20:30 da uyumuşum... ses soluk duymadım valla.. 1 ay daha geçsin normale dönerim herhalde bilemedim. çok sinirlendim kendime şu an :)

kalk yap o zaman buraya yazmaya vakit buluyosun da allah aşkına evini mi temizleyemiyosun :( bi acayipsiniz yeminle :( kalk üstünü başını bi değiştir sonra topla temizle evini bi duş al sonra istediğin kadar yat ama böyle olmaz ki :(
Siz heralde bayağı yanlış anlamışsınız,beni zamanla ilgili hiç bir problemim yok zaman bende çok onunla ilgili bi sıkıntı yok mesele üşengeçlik anlatabildim mi uzun uzun açıklamam mı lazım

bence gününü planlama, planladıkça gözünde daha çok büyür ve aman kim yapacak o kadar işi diye... ertelemeye başlarsın.

bende işten 17:20 de çıkıp 17:45'te evde oluyorum.. hamilelikten dolayı herhalde düngece 20:30 da uyumuşum... ses soluk duymadım valla.. 1 ay daha geçsin normale dönerim herhalde bilemedim. çok sinirlendim kendime şu an :)
Sinirlenme canımcığım.Sadece ben şaşırdım yani.32 yaşıma giricem 20:30 da hiç uyumadım.Bebekken uyumuş olabilirim ama:)

sıraya koyabılırsın işlerini haftanın bellı bir günü ütü camasır ayır dıger gunlerde evı sıl süpür cokta vaktını almaz.

Sinirlenme canımcığım.Sadece ben şaşırdım yani.32 yaşıma giricem 20:30 da hiç uyumadım.Bebekken uyumuş olabilirim ama:)

bu sefer çok yoruluyorum anlamadım. işimde yorucu gerçi oturuyorum masabaşı ama çok stresli çok yoğun..
valla uyuyorum arkadaş bende 36 yaşındayım 2 aydır bir haller oldu bana geçecek inşallahhhh geçecek:KK17::KK17:

bu sefer çok yoruluyorum anlamadım. işimde yorucu gerçi oturuyorum masabaşı ama çok stresli çok yoğun..
valla uyuyorum arkadaş bende 36 yaşındayım 2 aydır bir haller oldu bana geçecek inşallahhhh geçecek:KK17::KK17:
Hamileliktendir o.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bu dozda üşengeçlikle kaç yıllık evlisin sen?

Back
X