Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
Gaza gelip yapiorm birkacgun sonra yine daginik diyorsunuz sorun tembellikten cok bu daginiklik olabilir cok daginik olunca istek olmuyordur temizlige esinizde tituzmis sorun sadece daginik olmaniz kullandiginiz seyleri isiniz bitince hemen yikayip kurulayin mesela ben dus aldiktan sonra banyoyu yikamadan cikmam camasurlri toplyp hemen utu ypp yerlestirin etrafta cok is olmayacgi icin acin muzigi rhat rahat temuzliginizi yapin :)Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
kalk yap o zaman buraya yazmaya vakit buluyosun da allah aşkına evini mi temizleyemiyosunSevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
doğrumu okudum aceba?20:30 gerçektenmi?takipteyim... pratik çözüm bekliyorum.. akşam 20:30 da yatıp sabah 07:00 de uyanıyorum. 2 yaşındaki kızım babası ile takılıyor.. ne olacak bu halim bilmiyorum.
bende işten 17:20 de çıkıp 17:45'te evde oluyorum.. hamilelikten dolayı herhalde düngece 20:30 da uyumuşum... ses soluk duymadım valla.. 1 ay daha geçsin normale dönerim herhalde bilemedim. çok sinirlendim kendime şu an :)doğrumu okudum aceba?20:30 gerçektenmi?
Biz çalışan bayanlar o saatte yemek yiyoruz da:)
Siz heralde bayağı yanlış anlamışsınız,beni zamanla ilgili hiç bir problemim yok zaman bende çok onunla ilgili bi sıkıntı yok mesele üşengeçlik anlatabildim mi uzun uzun açıklamam mı lazımkalk yap o zaman buraya yazmaya vakit buluyosun da allah aşkına evini mi temizleyemiyosunbi acayipsiniz yeminle
kalk üstünü başını bi değiştir sonra topla temizle evini bi duş al sonra istediğin kadar yat ama böyle olmaz ki
![]()
Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin
zamanını burda harcayacağına bence çoktan temizliğin bitmişti derim benSiz heralde bayağı yanlış anlamışsınız,beni zamanla ilgili hiç bir problemim yok zaman bende çok onunla ilgili bi sıkıntı yok mesele üşengeçlik anlatabildim mi uzun uzun açıklamam mı lazım
Sinirlenme canımcığım.Sadece ben şaşırdım yani.32 yaşıma giricem 20:30 da hiç uyumadım.Bebekken uyumuş olabilirim ama:)bende işten 17:20 de çıkıp 17:45'te evde oluyorum.. hamilelikten dolayı herhalde düngece 20:30 da uyumuşum... ses soluk duymadım valla.. 1 ay daha geçsin normale dönerim herhalde bilemedim. çok sinirlendim kendime şu an :)
Sinirlenme canımcığım.Sadece ben şaşırdım yani.32 yaşıma giricem 20:30 da hiç uyumadım.Bebekken uyumuş olabilirim ama:)
Hamileliktendir o.Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin.bu sefer çok yoruluyorum anlamadım. işimde yorucu gerçi oturuyorum masabaşı ama çok stresli çok yoğun..
valla uyuyorum arkadaş bende 36 yaşındayım 2 aydır bir haller oldu bana geçecek inşallahhhh geçecek![]()
Bu dozda üşengeçlikle kaç yıllık evlisin sen?Sevgili ablalarım kardeşlerim yardıma ihtiyacım var lütfen yardım edin evliyim ev hanımıyım şimdilik. Çok üşengeçim hiç bir iş yapamıyorum herşeyden sıkılıyorum ev işlerim hep birikmiş bi dünya ütüm var yatağım bile daha dağınık bu üşengeçlikten kurtulmak istiyorum. İşlerimi yapabilmek için motive olmak istiyorum. Eşim çok titiz bu konuda tartışmak istemiyorum. Lütfen yardım edin