büyük sıkıntı...

napayım?

• nasıl yasayım..

OY: 4 44,4%
  • hayata küstüm

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
Ay belki de gerçektir ya. Ne bilim benim üvey anne konuma da inanmayanlar olmuştu.o derdin içinde bir de onlara cevap yetistirememistim .

Neyse konu ilerlesin bi bakalım

sadece bana mı fake geliyo ciddi ciddi tavsiye veriyosunuz

Ben ilk mesajına göre yazdım. Başka mesaj okumadım. Ona göre açılan her konuya dalga geçer gibi yazmayacağımıza göre ciddi cevap verdim. Kendi adıma söyleyeyim dedim. Fake se kapatılır zaten.

Mune

noluyor ya Bu nedir arkadaş aklım almadı.Boşan bi sakinleş bir kafanı dinle bir işe gir bir uğraş bul bir kalbini dinlendir.Anlamııyorum bir tek ben mi aşksız yaşayabiliyorum yıllardır

bende sanki memlekette bu tür hayatlar yaşayan insanlar cidden hiç yokmuş gibi direk fake diyenlere şaşırıyorum..

hiç mi kocasından ayrılmak istediği için bıçaklanan kadın duymadınız hatta öldürülen ?

konu sahibi bu durumda boşanman daha kolay olur aç hemen davanı adam bıçaklamış zaten seni.. ayrıca ille hayatında bir erkek mi lazım ki zaten kocan yanında değilmiş uzun zamandır..

sonrasında hem ona hem cocuklarıma baktım.

hep yarıyolda kaldım.. sizce hayata nasıl tutunayım ki ben

Hayata tutunabiliyormuşsun bak yazının içinde ne demişsin: Ona (Hapisteki eşime) ve çocuklarıma baktım.
Demek ki çalışınca çocuklarını, kocanı ve kendini besleyecek şekilde tutunabiliyorsun hayata.
Çalış, çocuklarını ve kendini geçindir, boşan.
Sonrasında, aşk yaşama lüksün olur.

Kaldı ki evli adamlarla aşk yaşamak filan... Bekarların köküne kıran girmedi onlara aşık olun bi zahmet.

malesef gercek... üstelik.. 17 yasında ailemden izinsiz evlenmiştim..

evet.... en büyük hatamdı... tsk ederim

ben basıma gelen seyi sadece paylasmak istedim.. malesef kadın cinayetleri.. kadına siddet boyle oluyo.. inanmayan dalga da gecmesin lütfen..

Geçenki konuda olduğu gibi ilk elden fake deyip de sonra Mune sıraya dizdiğinde utanmak istemiyorum ama...

Birincisi sizi en yakın arkadaşınızla aldatan, üstelik ceza evine girecek kadar büyük suç işleyen bir adamla evli kalmanız baştan hata olmuş. Affetmeyecektiniz.

İkinci hata ise, evli halinizle gidip evli bir adamla birlikte olmanız. Milletin yuvasını dağıtmaya hakkınız yok! Zaten adam sizi sevmemiş, bırakmış gitmiş. İyi de olmuş, gözünüzü açar belki bu.

Zaten sizi bıçakladığı için de ekstra ceza almıştır, ceza evindeyken boşayın bence.

peki düzeltiyorum sevgilin bunu neye dayanarak söyledi
beni yarıyolda bıraktı.. dayanacagı hiçbişey yok.. bence korktu.. neye dayanıyosun dediğimde cevap alamadım.. sonrasındada engellemiş zaten.. bende bidaha ulasmadım

kocam beni aldattı affettim demişsiniz

sonra siz baska bır kadının aldatılmasına sebep olmussunuz

bu kadar seyı yasarken ne yapacagınızı bilmediysenız eger , şimdi biz mi yönlendireceğiz sizi?

beni yarıyolda bıraktı.. dayanacagı hiçbişey yok.. bence korktu.. neye dayanıyosun dediğimde cevap alamadım.. sonrasındada engellemiş zaten.. bende bidaha ulasmadım
ulaşma zaten ikisini de sil yoluna öyle devam et

kocam beni aldattı affettim demişsiniz

sonra siz baska bır kadının aldatılmasına sebep olmussunuz

bu kadar seyı yasarken ne yapacagınızı bilmediysenız eger , şimdi biz mi yönlendireceğiz sizi?
çok yerinde bi yorum gerçekten sahi konu sahibi nasıl yaptın bunu en çok bu yüzden inandırıcılığını yitiriyo gözümde konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…