- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
sadece bana mı fake geliyo ciddi ciddi tavsiye veriyosunuz
sadece bana mı fake geliyo ciddi ciddi tavsiye veriyosunuz
sonrasında hem ona hem cocuklarıma baktım.
hep yarıyolda kaldım.. sizce hayata nasıl tutunayım ki ben
eşin bunu neye dayanarak söylüyo çok çelişkili bi konuustelik terlk etme sebebide güya ben ondan baskalarıylaa da birlikte
ya gerçekse. olmayacak şeyler değil bunlar. neler okuyoruz, buna mı inanmıycaz
bunu esim değil sevgilim söyledieşin bunu neye dayanarak söylüyo çok çelişkili bi konu
peki düzeltiyorum sevgilin bunu neye dayanarak söyledibunu esim değil sevgilim söyledi
beni yarıyolda bıraktı.. dayanacagı hiçbişey yok.. bence korktu.. neye dayanıyosun dediğimde cevap alamadım.. sonrasındada engellemiş zaten.. bende bidaha ulasmadımpeki düzeltiyorum sevgilin bunu neye dayanarak söyledi
beş yıldır esim cezaevindeydi.. cezaevine girdiğimnde yakın kız arkadasımla ıkı senedir birlikte oldugunu ogrendim.. yalvardı beni bırakma diye.. acıdım.. cocuklarım var bırakamam dedim.. sonrasında hem ona hem cocuklarıma baktım. sonra oyle kotu bişey oldukı evli bir adama asık oldum.. esimden bosanmak istedim kabul etmedi... sevgilimse eger bosanırsan bende bosanırım zaten mutsuzum yeni bir hayat kurarız diye sürekli bosanmamı istedi.... artık kararlıydım bosanacaktım... sonra esim firar edip sırf bosanmak istiyorum diye beni bıcakladı... olümden dondüm.. hastanede iki ay kaldım..sevgilimse yanıma bile gelmedi... oda terk etti beni sanırım korkmuş... simdi calışmayı bıraktım ailemin yanındayım...ustelik terlk etme sebebide güya ben ondan baskalarıylaa da birlikte olmusum... simdi soruyorum... size ben napayım? sanırım ben sevmeyi bilmiyorum.. 3e yasındayım ve ikikere asık oldum.. ve hep yarıyolda kaldım.. sizce hayata nasıl tutunayım ki ben
ulaşma zaten ikisini de sil yoluna öyle devam etbeni yarıyolda bıraktı.. dayanacagı hiçbişey yok.. bence korktu.. neye dayanıyosun dediğimde cevap alamadım.. sonrasındada engellemiş zaten.. bende bidaha ulasmadım
çok yerinde bi yorum gerçektenkocam beni aldattı affettim demişsiniz
sonra siz baska bır kadının aldatılmasına sebep olmussunuz
bu kadar seyı yasarken ne yapacagınızı bilmediysenız eger , şimdi biz mi yönlendireceğiz sizi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?