büyük sıkıntı...

napayım?

• nasıl yasayım..

OY: 4 44,4%
  • hayata küstüm

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9
evet... evlendiğimden beri dayak yiyorum... bosanamadım.. cünkü kacarak evlendiğim için ailem istemedi.. bir nefeste anlattım evet.. artık duygusuzlasıyosunuz cunku.... ister inanın ister inanmayın.. umarım basınıza gelmez.. keske yargılamadan yaklassaydınız .. tsk ederim

Yok gerçekten anket saçma olmuş gereksiz..
Benim size tavsiyem ayakta durmanız için bir ERKEĞE ihtiyacınız yok inanın buna
evet.... erkege ihtiyacım yok... maddi olarak kendime yetiyorum.. benimki bir an lık duygusal bosluk oldu sanırım.. anketide yanlıslıkla actım.. aslında yanlış oldu.. tsk ederim

Adam cezaevine girmis kiz arkadasinla aldatmis hazir ozmn bosayacaktin ondan sonra bekar olan birine kimi istiyosan asik olcaktin.sen hem bosanmamisin bide adama bakmisin icerdeyken.demekki kendinede cocuklarada bakacak durumun varmis.
ustune aldatilip sen affediyon adam seni bicakliyor bak sen ona aynisini yapinca adam neler yapabiliyor seni oldurmek istiyor senden canindan nekadar cabuk vazgeciyor.

bak simdi Allahim benim ne gunahim var basima niye bu belalar geldi dersen bir bak gecmise ben nerelerde ne hatalar yaptim diye arayan mevlasinida bulur belasinida..zararin neresimden donersen kardir.esinden bosanarak ki basta yapacaktin.eskiyle iletisimini keserek.simdi onceee ilk tovbe ve duadan basla...sonra cocuklarina temiz bir gelecek kurmaya calis.once kendin temizlen arin silkelen..

maleef..... erkek yapınca garip gelmiyo insanlara.. bosanamadım.. herkez karsı cıktı.. aile baskısı filan.. yaa okadar boktan yasadım ki anlatamam.. simdi bir düzene girmek istiyorum.. ama nerden baslıcamı inan bilmiyorum

Bulabiliyorsan değişik birini bul

evet.. tovbee ettim.. gecmişime bakınca illaki bilyorum hatalarımı....

Ya zaten ailen kabul etmiyomus kacarak evledin diye.bosansan ne bosanmasan ne kim karsi cikacak seni istemiyolarki zaten.

Ya zaten ailen kabul etmiyomus kacarak evledin diye.bosansan ne bosanmasan ne kim karsi cikacak seni istemiyolarki zaten.
oyle olmadı işte... neymiş kacmışım rezil etmişim bide bosanıp mı rezil edecekmişim...

evet.. tovbee ettim.. gecmişime bakınca illaki bilyorum hatalarımı....
tamam o zaman tevbe kapisina vardiysan samimiyetine inanirim.bazen insan ayni hatalari yapa yapa arsizlasiyor devam ediyor daha bi batagin icine giriyor battikca batiyor sonu da bi koselerde felaket...Rabbimin merhameti gazabindan buyuktur.ve birdaha yanlis yapma duzgun durust ve en onemlisi namuslu yasa.

tşk ederim... ben aslında böyle bir kadın degildim.. nasıl bu hale geldim anlamadım..ilk aldatıldığınız zaman bütün kadınlardan nefret ediyosunuz.. sonrada duyarsızlasıyo insan malesef...

tşk ederim... ben aslında böyle bir kadın degildim.. nasıl bu hale geldim anlamadım..ilk aldatıldığınız zaman bütün kadınlardan nefret ediyosunuz.. sonrada duyarsızlasıyo insan malesef...
iste seytan insanlari dogru yoldan saptirmak icin ugrasir durur ancak Allah bizede akil ve irade vermis dimi onu kullanmak varken hayatimizi niye mahvedelim yaptigin hata olup olmadigini secemiyorsan dinimiz ne der ona bak ..evlatlarina saril onlara ornek dogru bi anne ol..onlarida kendinide utandirma..ve erkeksiz hayatta guzeldir elbet..kendini lekeleme..Allah hayirli kapilar acsin..

aminnn cok teşekkür ederim...allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…