büyük sıkıntı...

napayım?

• nasıl yasayım..

OY: 4 44,4%
  • hayata küstüm

OY: 5 55,6%

• Ankete Katılan
    9

asi83

bahtsız...:(
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
24
8
1
40
beş yıldır esim cezaevindeydi.. cezaevine girdiğimnde yakın kız arkadasımla ıkı senedir birlikte oldugunu ogrendim.. yalvardı beni bırakma diye.. acıdım.. cocuklarım var bırakamam dedim.. sonrasında hem ona hem cocuklarıma baktım. sonra oyle kotu bişey oldukı evli bir adama asık oldum.. esimden bosanmak istedim kabul etmedi... sevgilimse eger bosanırsan bende bosanırım zaten mutsuzum yeni bir hayat kurarız diye sürekli bosanmamı istedi.... artık kararlıydım bosanacaktım... sonra esim firar edip sırf bosanmak istiyorum diye beni bıcakladı... olümden dondüm.. hastanede iki ay kaldım..sevgilimse yanıma bile gelmedi... oda terk etti beni sanırım korkmuş... simdi calışmayı bıraktım ailemin yanındayım...ustelik terlk etme sebebide güya ben ondan baskalarıylaa da birlikte olmusum... simdi soruyorum... size ben napayım? sanırım ben sevmeyi bilmiyorum.. 3e yasındayım ve ikikere asık oldum.. ve hep yarıyolda kaldım.. sizce hayata nasıl tutunayım ki ben

Buram buram fake kokuyor.Hepsini nasıl denk getirdin yahu

Hapis
Eşinin arkadaşından hoşlanması
Senin evliyken birinden hoşlanman
Bıçaklanman.
Düşünüyorum başka bir entrika kaldı mı diye ama yok hepsi bir yerde :)
Hele ankete hiç değinmiyorum

Son düzenleme:
buralar değerlenir.

illa evleniceksin diye bişey yok. bi işe gir, çalış. düzenini kur. o erkek olmazsa bu erkek kafasını boşver.

demeyin böyle adam firar hala resmimimi koyayım.. sadece fikrinizi almak istedim

3. yü bu hızla bulursun sen bence o profil sende mevcut

Şu an aşk hayatından öte normal hayatını düzene koyman lazım. Yanlış bir koca yanlış bir hayat.

Seçimlerimizi biz kendimiz yaparız ve ona göre faturasını öderiz. Kocan arkadaşına aşık olmuş, sen de evli bir adama. Sonuçta sen de kocanı aldatmış oluyorsun.

Aklın hala aşkta. Önce hayatını düzene koy.

yaşadıklarına yorum yapmayacağım , sonuçta artı ve eksisini kendin bilirisn ,,,

sormuşsunya hayata nasıl tutunacağım diye , tek başına kendi kendine tutunacaksın ,
yaşamak bu dur....
ben başka tutunma bilmiyorum...

Çocuklarınıza iyi anne olun..
Birbirinize tutunun..
Başkasına ihtiyacınız yok..

esiniz de uyusturucu satmaktan hapistedir...kayıp hayatlar (((((((((((((((

hiç değişmemişsin hala aynı ciddiyetle yanıtlar

sadece bana mı fake geliyo ciddi ciddi tavsiye veriyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…