koydemeyin böyle adam firar hala resmimimi koyayım.. sadece fikrinizi almak istedim
tesekkür ederimburalar değerlenir.
illa evleniceksin diye bişey yok. bi işe gir, çalış. düzenini kur. o erkek olmazsa bu erkek kafasını boşver.
beş yıldır esim cezaevindeydi.. cezaevine girdiğimnde yakın kız arkadasımla ıkı senedir birlikte oldugunu ogrendim.. yalvardı beni bırakma diye.. acıdım.. cocuklarım var bırakamam dedim.. sonrasında hem ona hem cocuklarıma baktım. sonra oyle kotu bişey oldukı evli bir adama asık oldum.. esimden bosanmak istedim kabul etmedi... sevgilimse eger bosanırsan bende bosanırım zaten mutsuzum yeni bir hayat kurarız diye sürekli bosanmamı istedi.... artık kararlıydım bosanacaktım... sonra esim firar edip sırf bosanmak istiyorum diye beni bıcakladı... olümden dondüm.. hastanede iki ay kaldım..sevgilimse yanıma bile gelmedi... oda terk etti beni sanırım korkmuş... simdi calışmayı bıraktım ailemin yanındayım...ustelik terlk etme sebebide güya ben ondan baskalarıylaa da birlikte olmusum... simdi soruyorum... size ben napayım? sanırım ben sevmeyi bilmiyorum.. 3e yasındayım ve ikikere asık oldum.. ve hep yarıyolda kaldım.. sizce hayata nasıl tutunayım ki ben
yaşadıklarına yorum yapmayacağım , sonuçta artı ve eksisini kendin bilirisn ,,,beş yıldır esim cezaevindeydi.. cezaevine girdiğimnde yakın kız arkadasımla ıkı senedir birlikte oldugunu ogrendim.. yalvardı beni bırakma diye.. acıdım.. cocuklarım var bırakamam dedim.. sonrasında hem ona hem cocuklarıma baktım. sonra oyle kotu bişey oldukı evli bir adama asık oldum.. esimden bosanmak istedim kabul etmedi... sevgilimse eger bosanırsan bende bosanırım zaten mutsuzum yeni bir hayat kurarız diye sürekli bosanmamı istedi.... artık kararlıydım bosanacaktım... sonra esim firar edip sırf bosanmak istiyorum diye beni bıcakladı... olümden dondüm.. hastanede iki ay kaldım..sevgilimse yanıma bile gelmedi... oda terk etti beni sanırım korkmuş... simdi calışmayı bıraktım ailemin yanındayım...ustelik terlk etme sebebide güya ben ondan baskalarıylaa da birlikte olmusum... simdi soruyorum... size ben napayım? sanırım ben sevmeyi bilmiyorum.. 3e yasındayım ve ikikere asık oldum.. ve hep yarıyolda kaldım.. sizce hayata nasıl tutunayım ki ben
esiniz de uyusturucu satmaktan hapistedir...kayıp hayatlarbeş yıldır esim cezaevindeydi.. cezaevine girdiğimnde yakın kız arkadasımla ıkı senedir birlikte oldugunu ogrendim.. yalvardı beni bırakma diye.. acıdım.. cocuklarım var bırakamam dedim.. sonrasında hem ona hem cocuklarıma baktım. sonra oyle kotu bişey oldukı evli bir adama asık oldum.. esimden bosanmak istedim kabul etmedi... sevgilimse eger bosanırsan bende bosanırım zaten mutsuzum yeni bir hayat kurarız diye sürekli bosanmamı istedi.... artık kararlıydım bosanacaktım... sonra esim firar edip sırf bosanmak istiyorum diye beni bıcakladı... olümden dondüm.. hastanede iki ay kaldım..sevgilimse yanıma bile gelmedi... oda terk etti beni sanırım korkmuş... simdi calışmayı bıraktım ailemin yanındayım...ustelik terlk etme sebebide güya ben ondan baskalarıylaa da birlikte olmusum... simdi soruyorum... size ben napayım? sanırım ben sevmeyi bilmiyorum.. 3e yasındayım ve ikikere asık oldum.. ve hep yarıyolda kaldım.. sizce hayata nasıl tutunayım ki ben
hiç değişmemişsin hala aynı ciddiyetle yanıtlarŞu an aşk hayatından öte normal hayatını düzene koyman lazım. Yanlış bir koca yanlış bir hayat.
Seçimlerimizi biz kendimiz yaparız ve ona göre faturasını öderiz. Kocan arkadaşına aşık olmuş, sen de evli bir adama. Sonuçta sen de kocanı aldatmış oluyorsun.
Aklın hala aşkta. Önce hayatını düzene koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?