buyuk sorunum yardim

Edit. Cevapları hatun elinden çıkmış gibi uzun uzun ayrıntılı olması ayrıntılardan testesteronu gizleyememiş.
Erkek olduğundan şüpheliyim.

Yazılar uzun ama detay yok, duygu yok. 3,5 senede perişan olmuş bir kadın hissiyatı alamadım ben.

O kadar düşkünseniz elinizden gelenin fazlasını yapmalıydınız.

O yurt disinda ben burdayim...en son tatile gelmeden once msj attm...bu sekilde devam edemeyecegimi soyledim...geldi izine randevu almis doktora guya...gitti randevuya..sen gelme dedi...bikac saat sora geldi eve telefonda sekreterin verdigi adreste kimse yoktu dedi...yalan soyluyo desem hic yaan soyleyebilen biri de degil...dondu yurt disina...bikac ay sonra gelecek ...isin garip tarafi hem hata onda hem de sanki hersey normal ve ben bilerek ve isteyerek ona cocuk yapmiyomus gibi bana msj atiyo...msj soyle 3 sene seni bekledim cocuk istemedin artik cocuk istiyorum...olacaksa olsun olmayacaksa yolumuza bakalim diyee..pesss....

Fake make degilim bikac gunden beri de herkesi fake sanma modasi var heralde...evet turkiyedeki bayanlara gore cok duygusal bi yapim yok...olmak durumunda da degil zaten...gercekten yardimci olanlara cok tesekkur ederim ama ortaligi karistiranlar kaybolsun konu basligimin altindan...nobel edebiyat odulune aday degil zaten yazdiklarim..care ariyorum

O yurt disinda ben burdayim...en son tatile gelmeden once msj attm...bu sekilde devam edemeyecegimi soyledim...geldi izine randevu almis doktora guya...gitti randevuya..sen gelme dedi...bikac saat sora geldi eve telefonda sekreterin verdigi adreste kimse yoktu dedi...yalan soyluyo desem hic yaan soyleyebilen biri de degil...dondu yurt disina...bikac ay sonra gelecek ...isin garip tarafi hem hata onda hem de sanki hersey normal ve ben bilerek ve isteyerek ona cocuk yapmiyomus gibi bana msj atiyo...msj soyle 3 sene seni bekledim cocuk istemedin artik cocuk istiyorum...olacaksa olsun olmayacaksa yolumuza bakalim diyee..pesss....
hımmm belki oda farkında bu evlilik bitecek
ayrılırsanız sebebi sen çocuk istemedin olacak galiba

Benim burda olmam, oraya gitmek istememem ve onu aramamam farkindaligini cok arttirdi...son donemlerde evliligin ilk iki yilinda beni aramayan adam surekli arar oldu..yildonumlerimizi dogumgunlerimi unutan adam her ozel gunde cicek gonderiyo...ama seviyosan doktora git be adam...3.5 sene olmus..ben buz gibi olmusum....ille de bosanma korkusu mu yasatmam gerekiyodu bazi seyleri farkedebilmesi icin yaaa...

Arkadaşlar erkek ya da konu sahte diyene kadar muneye mesaj atın. Eğer konu gerçekse böyle kaynıyo...
Konuya gelince ben bi'sevgi göremedim aranızda, dünyada boşanan tek kadın da sen olmayacaksın.

Neresi fake geldiyse anlayamadim...neden boyle bi konu uydurayim yani...

Evet zaten bu sartlarda 3.5 sene surdurmem hata galiba...ben fikirlerinizi almak istedim..bazen olayin icindeyken gorunmuyo bazi seyler net bi sekide..disardan bakanlar daha iyi gorur diye yazdim...bi de yalnizim cok fena..evliyken yalniz olmak ayri bi fena..bu BDV bana biraz dert ortagi oldu son zamanlarda...sanki girince buraya yalniz olmadigimi hissediyorum..neyse basinizi sisirdim..

:KK53:Hadi zipzip inci sözlük üyesi,en azından guzel hıkaye yazıyo okuyoruz,rahatsız da olmuyoruz ama sen oldukça acemi kalmışın bu işte,yazım yok,imla yok,konu yok,ilgi çekici bişey yok,en azından daha ıyı hazırlanabılırdın,olmamış,bizimle değilsin :KK25:

soğudum falan diyosun da cinsellik dışında sen bu adamı hiç mi sevmemişsin sanırım.Yani bize anlattığın gibi soğuksan adama karşı cinsellik olsada nolacak ki sevgi yok yine ayrılık...

Fellikstar bilmiyorum da evlilik asamasinda da kafam cok karisikti...is yeri stresi, farkli sehirlerde yasamamiz aile baskisi derken hizli apar topar bi evlilik oldu zaten...asik oldugumu sanarak evlendim..cok kisa sure sonra ise ona karsi duygularim cok cok azaldi...

Fellikstar bilmiyorum da evlilik asamasinda da kafam cok karisikti...is yeri stresi, farkli sehirlerde yasamamiz aile baskisi derken hizli apar topar bi evlilik oldu zaten...asik oldugumu sanarak evlendim..cok kisa sure sonra ise ona karsi duygularim cok cok azaldi...

öyle saniyorsun ama isi bosanmaya götürünce öyle olmadigini anliyacaksiniz
ask sevgi olmassa cinsel arzuda olmaz,esinizi seviyorsnuzki birseyler paylasmak istiyorsunuz

tedavi icin zorlayacaksiniz oluruna birakip susmayin,yuvaniz icin müsadele verin gerekirse blöf yapin bosanalim diye ( yutmayabilirde)
en son care elimden gelen herseyi yaptim son carem bosanmak dersiniz

:KK53:Hadi zipzip inci sözlük üyesi,en azından guzel hıkaye yazıyo okuyoruz,rahatsız da olmuyoruz ama sen oldukça acemi kalmışın bu işte,yazım yok,imla yok,konu yok,ilgi çekici bişey yok,en azından daha ıyı hazırlanabılırdın,olmamış,bizimle değilsin :KK25:
Ben bir sey anlamadim.

Back
X