- Konu Sahibi cotonprencess
gürcüce mi yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harf yutmaca dili. Son yıllarda çok modagürcüce mi yoksa
hımmm belki oda farkında bu evlilik bitecekO yurt disinda ben burdayim...en son tatile gelmeden once msj attm...bu sekilde devam edemeyecegimi soyledim...geldi izine randevu almis doktora guya...gitti randevuya..sen gelme dedi...bikac saat sora geldi eve telefonda sekreterin verdigi adreste kimse yoktu dedi...yalan soyluyo desem hic yaan soyleyebilen biri de degil...dondu yurt disina...bikac ay sonra gelecek ...isin garip tarafi hem hata onda hem de sanki hersey normal ve ben bilerek ve isteyerek ona cocuk yapmiyomus gibi bana msj atiyo...msj soyle 3 sene seni bekledim cocuk istemedin artik cocuk istiyorum...olacaksa olsun olmayacaksa yolumuza bakalim diyee..pesss....
Fellikstar bilmiyorum da evlilik asamasinda da kafam cok karisikti...is yeri stresi, farkli sehirlerde yasamamiz aile baskisi derken hizli apar topar bi evlilik oldu zaten...asik oldugumu sanarak evlendim..cok kisa sure sonra ise ona karsi duygularim cok cok azaldi...
Ben bir sey anlamadim.Hadi zipzip inci sözlük üyesi,en azından guzel hıkaye yazıyo okuyoruz,rahatsız da olmuyoruz ama sen oldukça acemi kalmışın bu işte,yazım yok,imla yok,konu yok,ilgi çekici bişey yok,en azından daha ıyı hazırlanabılırdın,olmamış,bizimle değilsin
![]()