Büyük Sorunum.!

sevdicegim

Narsist'im :)
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
1.019
18
358
İstanbul
Yakın zamanda ard arda konu açmış olacağım ama elimde değil kızlar..

20 lik dişlerimi çektirmem gerekiyor. Damak yapım küçük olduğu için çekilmesi şart denildi.. Ancak gelin görün ki randevu bulmak imkansız!!!! 182 nin sitesine giriyorum, çene cerrahisi bölümüne giriyorum, randevu alıyorum.. Verilen randevu tarihi 20 gün sonrası en erken.. Haydi geçtim orayı.. Aldığım 4 randevunun 4 ünde de aynı sorunu yaşamaktan bıktım!!!! Çene cerrahı olarak almış olduğum randevuya gidiyorum, doktor diyor ki, ben cerrah değilim bunu çene cerrahı çekmeli normal diş çekimi değil yarılıp alınmalı.. İyi de internette zaten o seçenekle aldım randevuyu diyorum, orası beni ilgilendirmez diyor haklı olarak.. Ve benim diş öbürleri itmeye , feci ağrı yapmaya başladı.. Ben nasıl çözeceğim bu durumu.. ?

4 randevunun dördünde de aynı sorunu yaşadıysan sanırım randevu alma kısmında hata yapıyorsun. Ya da sistematik bir şey tabi.

Sur time yapıyor mu çene cerrahi acaba? Sanmıyorum ama sur time yapıp yapmadıklarını araştır istersen, sur time saatlerinde randevusuz hasta kabul ediliyor.

Ya da çene cerrahisi bölümüne gidip rica etsen, almazlar mı acaba ya? Annem çene cerrahisinde çalışmıyor ama rica edenleri alıyor çünkü ne bileyim.

4 randevunun dördünde de aynı sorunu yaşadıysan sanırım randevu alma kısmında hata yapıyorsun. Ya da sistematik bir şey tabi.

Sur time yapıyor mu çene cerrahi acaba? Sanmıyorum ama sur time yapıp yapmadıklarını araştır istersen, sur time saatlerinde randevusuz hasta kabul ediliyor.

Ya da çene cerrahisi bölümüne gidip rica etsen, almazlar mı acaba ya? Annem çene cerrahisinde çalışmıyor ama rica edenleri alıyor çünkü ne bileyim.

Maalesef sistematik sorun. çünkü telefonla arayıp 182 den randevu aldım. Oradan bana randevu veren kişi çene cerrahı dedi. Ancak gittiğimde doktor ben değilim demişti :(

Mesai dışı 1 tane doktorun vardı bildiğim, onun için de hastahaneyi aradım 3 ay dolu olduğunu söyledi(!)

Rica ile olacağını sanmıyorum slimsigara , çünkü geçen 20 lik diş için gittiğim doktor ben yapamam dediğinde, kanal tedavisi gereken dişime baktırdım ZORLA.. Sonuç, baktı, o da burada olmaz dedi... Ne saçmalıktır aklım almıyor..

Özel hastahanelerde çene cerrahı var mıdır acaba ve ücret ne kadardır diye yavaştan araştırmaya başlayacağım böyle giderse :50:

Maalesef sistematik sorun. çünkü telefonla arayıp 182 den randevu aldım. Oradan bana randevu veren kişi çene cerrahı dedi. Ancak gittiğimde doktor ben değilim demişti :(

Mesai dışı 1 tane doktorun vardı bildiğim, onun için de hastahaneyi aradım 3 ay dolu olduğunu söyledi(!)

Rica ile olacağını sanmıyorum slimsigara , çünkü geçen 20 lik diş için gittiğim doktor ben yapamam dediğinde, kanal tedavisi gereken dişime baktırdım ZORLA.. Sonuç, baktı, o da burada olmaz dedi... Ne saçmalıktır aklım almıyor..

Özel hastahanelerde çene cerrahı var mıdır acaba ve ücret ne kadardır diye yavaştan araştırmaya başlayacağım böyle giderse :50:

özellerde de var ya da muayenehanelerde de ama dişin tanesine 200 civarı alıyorlar diye okumuştum.

benim de 3'ü duruyor henüz. birinden kurtuldum ama...

aklıma getirdin bak :18:

özellerde de var ya da muayenehanelerde de ama dişin tanesine 200 civarı alıyorlar diye okumuştum.

benim de 3'ü duruyor henüz. birinden kurtuldum ama...

aklıma getirdin bak :18:

200 fazla sanki :44: 4 tanesi bir asgari ücret günah ya :50:

ne güzel kurtulmuşsun birinden ben o mertebeye erişemedim henüz :1: sonrası çok ağrılı oluyormuş gözüm korkmuyor da değil :18:

Eger cerrahi bir durumsa sen onu normal dis hastanelerinde yaptiramazsin,.

Riske atmazlar kendilerini.

Biz yegenimin dort disini hacettepede yaptirdik. Bir ay oncesinden randevu aldik. Tabiki herseyi devlet karsiliyor.

Universite hastanelerinin dis bolumune gitmeni oneririm hic oyalanma bu durumlarla

canım benim teyzem diş doktoru ama cerrah falan değil ve benim yirmilik dişimi yarıp da almıştı.o kadarını yapabiliyor normal dişçiler de yani senin devlet hastanesindeki doktor uğraşmak istemedi heralde.sen özele git en iyisi

İstanbul'dasın sanıyorum.
Kızılay Altıntepe'yi tavsiye ederim.
Sigorta geçerli ve diş cerrahı da var.

Bir de hepsini birden çektirme derim çünkü hakikaten sıkıntılı oluyor.
Ben olsam önce altlı üstlü sol tarafı,sonraki ay altlı üstlü sağ tarafı çektiririm.

ha evet hepsini birden aldırma sakın.minimum 15 gün arayla teker teker çektir.çünkü çektirdikten sonra o dişin olduğu tarafla çiğneyemeyeceksin.bir de dişi yarıp alınca biraz hasta ediyor ilk gece biraz ateşlenmiştim ben tek dişle bile.o yüzden teker teker çektirmek daha iyi

bende de aynı problem vardı bir tanesini dişhastanesinde çektirdim. bildiğin ameliyat yaptılar ama mahvetti doktor beni bir hafta ne yemek yiyebildim ne su içtim berbat oldum. çenemi kemiğe kadar oydu resmen ...
iki tanesinide ankarada özel bir doktora çektirdim. sağolsun çok kibar anlayışlı eli hafifdi çok rahat oldu.1 hafta ara ile çekti. diyeceğim özele git ama iyi bir doktora hastaneleri önermiyorum

benim de aynı sorunum alt çenemde vardı,çektirdim kurtuldum çok şükür.

sana tavsiyem üniversite hastanelerini tercih etmen, hem özellerden çok daha hijyenik-düşün ben Van'da deprem şartlarında prefabrikte yaptırmama rağmen tertemizdi- hem de daha uzman insanlar yapıyor.

üniversite hastanesinde ön kontrolden sonra seni yönlendiriyorlar ilgili bölüme, ordan da cerrah bakıp randevu veriyor,1 hafta sonrasına falan.

Back
X