Büyüklere çizgi filmler

ben the simpsons ve south park'a bayılıyorum :dance: siz hangisini izliyosunuz bakiim :dance:

bayılıyorum çizgifilmlere paylaşımın için sağol.

ben hiçbirini izlemiyorum bunların..ama bi aralar şirinleri çok izlerdim :icecream: bendemi var bi acaiplik CADIARZU

Bende Simpsonslari izlerim ve severim, sünger bob ya da bir iki var gene izlediklerim.. Iyi oluyor ama, yani cizgi filmlerin yeri baska..

Sponge Bob ,south park ve simpsonlar bayılarak izliyorum. şakkıdı
Cnbc e ve e 2 den başka kanal pek izlemem zati:dilcikar:

bende oyuncakları var naberrr :roflol::roflol:

Kıskandım. Bende istiyom oyuncaklarını banene ya.:dilcikar:
Bir kere ismi lazımdeğil bir alışverişmerkezine gitmiştim eşimle,sünger bob resimli bir kupa gördüm. Tutturdum çocuk gibi isterim isterim diye.:roflol::roflol:
İyi alalım dedi eşim. Aldım kupayı kasaya gittim. Adam dedi "40 ytl". yuh dedim kendi kendime. kalsın almıycam dedim.tatlicadiarzu
Aklıma geldi yazayım dedim.

aaa evliymissin :1shok: ay şok oldum ben

benim bebeklik oyuncaklarım bile duruyor , hatta bitanesiyle uyuyorum

Bende simpsonsları izliyorum sünger bobu denk gelirsem izlerimsırnaşık şey

Oyuncak dedinizde aklıma geldi lostun oyuncakları vardı birebir gerçek gibi yapmışlar karekterleri ama fiyatlarda çok gerçekçiydi:roflol:Almadım ne alacam ya:dilcikar:

cok severim cizgi film izlemeyi hala birakamadim bunu..... spongebob schwamkopf,avatar ve vinx i izliyorum simdi...

ben lostu izlieyemiyorum malesef :çok üzgünüm: dvd sini alıcam işallah nevbaharcım :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…