Büyüklere çizgi filmler

ben lostu izlieyemiyorum malesef :çok üzgünüm: dvd sini alıcam işallah nevbaharcım :dance:

Al al:dance:Tamamen bağımlılık yapıyor ya tek geçerim o diziyi:asigim:

Konuyu dağıtmayayım ben

Evet evet çizgi filmler diyordum bende işte. bende ilgi ile izlerim severim yani:1rolleyes:

cok severim cizgi film izlemeyi hala birakamadim bunu..... spongebob schwamkopf,avatar ve vinx i izliyorum simdi...

niye bırakasınki :dance: ben tom ve jerry i bile izliyorum denk gelince :roflol: valla 3 yaşındayım ben :roflol: ruhum genç benim :roflol::roflol:

Al al:dance:Tamamen bağımlılık yağıyor ya tek geçerim o diziyi:asigim:

Konuyu dağıtmayayım ben

Evet evet çizgi filmler diyordum bende iş bende ilgi ile izlerim severim yani:1rolleyes:

Allah ta seni güldürsün emi :roflol::roflol::roflol:

aaa evliymissin :1shok: ay şok oldum ben

benim bebeklik oyuncaklarım bile duruyor , hatta bitanesiyle uyuyorum

canım valla arada bir bende unutuyorum evli olduğumu, :1closedeyes:hatta eşim diyorki "sen hala alışamadın evli olduğuna". Ciddiyim bak, napayım ama çocuk ruhlu bir insanım. a.s
20 sene geçsin alışıcam anca.:roflol:

simpsons ve sponge bob favorilerim southpark 2000 de favorimdi
homer simpsona hastayım ben
haftasonalrı da sponge bob ı kacırmam

canm simpsonsu ve south parkı izlerim denk geldikçe ama favorim family guy cok güzel ve komik

tabikide south park üstüne tanımam..çok kaba ve terbiyesiz olduğunu kabul ediyorum.ve olayları acaip abartıyorlar ama adamlar korkusuzca eleştiriyorlar.A.B.D yi bile.....o yüzden seviyorum ve çok komik oluyor.fakat çok acımasızca eleştiriyorlar

yahu eşime arkadaşları south parkı öve öve bitirememişler.
biz de bi acele hemen 2-3 bölüm indirip izleyelim bş bakalım dedik.
yahu sapık bunlar resmen :bbo:

her bölüm böyle mi merak ediyorum.
ona göre devam edicez izlemeye..

aynen öyle canım sapık bunlar ama cooook güzel bi dizi ben encok kenny gülüyorum cocuğun başına gelmeyen yok:roflol::roflol:

ben SOUTH PARKa bayılıyorum yaaa
zaten avatarımı da değiştirdim butters ı koydum
butters ı çooook seviyorum insanın alıp eve bakası yanaklarını sıkıp ısırası geliyor
bide annesi babası hep cezalandırıyor yaa onu çok üzülüyorum
çok tatlı yaaa
2. adamım da tabiki cartman :)

Son düzenleme:
ben bıraktım southpark izlemeyi.
terbiyem bozulcaktı az kalsın -tatlicadiarzu-

Evde sürekli cizgi film kanallari acik, suara favorilerimiz barbie serisi.
sünger bob sürekli yayinda,
teletubbiesleri izliyoduk biara,
inuyasha, bratz,mickey maus wunder haus...
izledigimiz cizgi filmlerin oyuncaklini da aliyoz,onlarida yanimiza oturtuyoz izlerken, cümbür cemaat izliyoz :roflol:

Babanne sen yaşlısın bu işler için gel vazgeç :roflol::roflol:

Seviyorum kız seni Şeniz , bende izliyorum hangi çizgi filmi bulsam :roflol: Aşkın yaşı yok gibi bişey buda :roflol::roflol:

Babanne sen yaşlısın bu işler için gel vazgeç :roflol::roflol:

Seviyorum kız seni Şeniz , bende izliyorum hangi çizgi filmi bulsam :roflol: Aşkın yaşı yok gibi bişey buda :roflol::roflol:

ailece oturup izliyoz, vazgecemem ya cok güzel oluyolar:lepi:
az önce izledik gene:roflol:
tenteni:roflol:

anime seven var mı buralarda?? en yeni ve naif olanı avatardı.. capon çizgifilmii.. avatar o yüzden anime sayılmıyo ya neyse.

geçen ay avatarın tüm bölümlerini ardarda izleyip bitirdiydim çoookk güzeldi şimdi tekrarlarını veriyolar hala.

ayrıca en son cowboy bebop un serisini bitirdim avatarımda görüldüğü üzre :) değme dizilere taş çıkartır ve kesinlikle çocuklar için değil hüngür hüngür ağladım sonunda neyse şpoyler vermiim şimdi fullmetal alchemiste başlıyım diyorum izleyen varmı onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…