Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk planlı olmadı da aile baskısından kaçtım ben abla orası ayrı konu..18 yaşında kaçarak evlenmiş olmak ve üstüne birde çocuk yapmak, ne denir bilemiyorum deli cesareti galiba.
Sezonluk iş buldu bende hep öyle dedim kiraya çıkalım diye ama yatak odamızdan başka eşyamız yok eşim o kadar elinden geleni yapmaya çalışıyor ama olmuyorEşinin işi yok kalacak ev yok bebek geliyor biraz düşünseyin keşke en azından ayrı eve çıkıp bebek planı yapsaydın eşinde katlanıcaz diyomuş iş bulsa kiraya çıkıp yine geçinirsinşz diyeceğim ama....
yaşasa aynı evde yaşayacağımı bilseydim çok farklı olurdu herşey18 yaşında , eli ekmek tutmazken eli ekmek tutmayan kocaya kaynana ile aynı evde yaşayacağını bile bile kaçarak evlenmişsin, bir de üstüne bu halde hamile kalmışsın, kaynanan haklı be gülüm, sen de basbayağı cahilmişsin işte...
Yazık etmişsin hayatına, şimdi senin kaynana derdi değil üniversitede hangi bölümü yazsam derdin olmalı idi...
Eşimin okulu ne zaman biteceği bile belli değil ablacım bende dayanamadım aile sorunları vardı çok sıkıştırdılar böyle bir yanlış yaptımEe gülüm sen bile bile kendini ateşe atmışsın değer mi bu genç yaşında o kadar sorumluluk almaya ?? Kocan öğrenci sen küçük ve hamile bir de kaçmışsın oldu mu bu şimdi ? Neden eşinin işini eline almasını beklemedn ??? !
isin bi ucundan da siz tutun o zaman. Daha öğrenci çocuktan ne evi isteyebilirsiniz ki ?bile bile lades demissiniz. Hayat müşterek ise sizde bi ise girin calisin. Olmadi pazara gidip bir seyler satin para kazanın.Sezonluk iş buldu bende hep öyle dedim kiraya çıkalım diye ama yatak odamızdan başka eşyamız yok eşim o kadar elinden geleni yapmaya çalışıyor ama olmuyor
ama şunuda söyleyeyim baba evinden daha rahatım burda ama burda da böyle sorunlarım var sende çok çok sağol yinedeaile baskısı demişsin ama bu daha kötü be kardeş keşke olmasaymis ama olmuş ne yapalım aklıma hiçbir öneri gelmedi çok çıkmazdasin şu an mesaj atayım da konu yukarıda olsun görünsün belki biri bir şey bulur
Her insan hata yapar elbette canım da işi gücü olmayan askerliği yapmamış bir adamla evlenmek üzerine bir de çocuk yapmak ah be yavrum ne gerek vardı. Ailen ne diye sıkıştırdı seni ?Eşimin okulu ne zaman biteceği bile belli değil ablacım bende dayanamadım aile sorunları vardı çok sıkıştırdılar böyle bir yanlış yaptım
Ah be ablam ben daha evlendikten 1 2 ay sonra çalışmak istedim hamile değilken ama eşimin babası izin vermediisin bi ucundan da siz tutun o zaman. Daha öğrenci çocuktan ne evi isteyebilirsiniz ki ?bile bile lades demissiniz. Hayat müşterek ise sizde bi ise girin calisin. Olmadi pazara gidip bir seyler satin para kazanın.
Ne olursa olsun ailenin yanı elin kapısından iyidir be ablacım ...Çocuk planlı olmadı da aile baskısından kaçtım ben abla orası ayrı konu..
Bu kadar olacağını tahmin edemedim.. Ailem benim çok farklıydı sürekli sıkıştırdılar azarladılar eşimle konuştuğumu öğrenince okuldan almaya kalktılar daha çok şey var ama boşverinHer insan hata yapar elbette canım da işi gücü olmayan askerliği yapmamış bir adamla evlenmek üzerine bir de çocuk yapmak ah be yavrum ne gerek vardı. Ailen ne diye sıkıştırdı seni ?
esin ne diyo ona bak sen ?hamilelik calismaya engel degil. Hayatinizi erken yasta yasanmaz hale getirmissiniz daha kotuye gitmeden esinle el ele vererek duzeltin yasaminizi. Ah layip vahlama vakti degil kardesim.Ben
Ah be ablam ben daha evlendikten 1 2 ay sonra çalışmak istedim hamile değilken ama eşimin babası izin vermedi