- 1 Aralık 2008
- 2.418
- 1.205
- 698
yazdıkların evet üzücü ama yapabileceğin şeyler var.Madem kv iş yaptırmıyor en azından oturup derslerine yoğunlaş .Kv çok konuşabilir ama , çocuk olunca emin ol onu dinlemek zorunda kalmazsın çocukla ilgileceğinden dolayı.Bence şuan ayrı ev konusunu asla açma eşini bunaltma ,o da istemezdi böyle olmasını... Sen kaçış olarak; ona kaçıp evlenelim fikrini kafasına sokmuş olabilirsin.Evde kokulu taş vb işler yapıp satabilirsin.Ben hem çalışıyor hem okuyor hem de amigurumi(örgü oyuncak )yapıp çevreme satıyorum.hamileyken keşfetmiştim ve keşke daha önce öğrenseydim demişimdir.Sen de bu tarz hobiler edinebilir satabilirsin.eşine destek ol biran önce okulunu bitirip işe girsin inşallah.Çocuk olunca inan kıyafet hiç önemli değil.Ben ikizlerime çoğunlukla 2.el temiz kıyafet giydirdim sadece özel yerler düğün vb. zamanlarda yeni kıyafet aldım çocukların aklı ermediğinden psikolojileri etkilenmiyor zaten 2 giyiyorlar büyüyüyorlar.Bence buna takılma,kıyafet vereyim diyene de kv den önce bence tabi giydiriirm diyebilirsin bu senin ne kadar mütevazi olduğunu gösterir.Durumun olsa giydirme ama şu durumda diyebilirsin ki benim durumum çok çok iyi olmasına rağmen ben giydirdim bunda ne var ki benim çocuklarım kıyafetle mi sağlıklı olacak,ya da zeki ...önemli olan sıkıntılarını biraz unutup bebeğine karşı pozitif olabilmen kıyafet herşeyin önünde gelir.İstersen bazı gruplar var ihtiyacı olanlara yeni kıyafet yollanabiliyor onları araştırırsın.Biraz daha sabret bazı şeyleri gülüp geçerek ertele (kv ye karşı) eşine hoşgörülü ol sıkıntılarını konuş ama yermeden .Allah sonunuzu iyi etsin inşallah