İğne sonrası boyda artış oldu mu acabaKusurabkmayın geç cevap yazdım unuttum burayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne sonrası boyda artış oldu mu acabaKusurabkmayın geç cevap yazdım unuttum burayı
Neden yaşıtlarına göre çok kısa referans aralığı olarak ne söylendi size benim de oğlum var aynı yaşta kızınızın boyu bu kadar normalken neden ısrarla hormon istiyorsunuzMerhabalar, benim kızım tam 11 yaşında, büyüme hormonu normal ve ergenlik henüz gözükmüyor. boyu 137 cm, yaşıtlarına göre çok kısa. bende 160cm im bu arada. hacettepede bir doktora takipteyiz ben büyüme iğnesi yazmasını istiyorum o da büyüme hormonları normal olduğu için rapor çıkaramıyor, çokta vermek istemiyor ergenlik gözükmediği için. ama ben çok tedirginim yaşıtlarına göre çok çok kısa
nesibe andıranMerhabalar, hangi doktora gittiniz öğrenebilir myiim? İsim soyisim
nesibe andıranMerhabalar, hangi doktora gittiniz öğrenebilir myiim? İsim soyisim
hiç ama hiç kimse keyfine hormon bastırmaz evldına ben ateş düşürücü dahi vermeden büyütmeye çalıştım paketli gıdalara dikkat ettim adam akıllı hiç doktora gitmeyiz doğalcıyız fakat bu dırumda neye göre kısadan ziyade benim kızım 3 senedir 1 cm dahi uzamadı bu normalmi sizceNeden yaşıtlarına göre çok kısa referans aralığı olarak ne söylendi size benim de oğlum var aynı yaşta kızınızın boyu bu kadar normalken neden ısrarla hormon istiyorsunuz
Neden yaşıtlarına göre çok kısa referans aralığı olarak ne söylendi size benim de oğlum var aynı yaşta kızınızın boyu bu kadar normalken neden ısrarla hormon istiyorsunuzMerhabalar, benim kızım tam 11 yaşında, büyüme hormonu normal ve ergenlik henüz gözükmüyor. boyu 137 cm, yaşıtlarına göre çok kısa. bende 160cm im bu arada. hacettepede bir doktora takipteyiz ben büyüme iğnesi yazmasını istiyorum o da büyüme hormonları normal olduğu için rapor çıkaramıyor, çokta vermek istemiyor ergenlik gözükmediği için. ama ben çok tedirginim yaşıtlarına göre çok çok kısa
Ben de aynı şekilde 3 çocuğumu büyüttüm doktorumuzun sayfasına baktım gayet normal boyu. Ayrıca her çocuk bir değil benim ortanca baba tarafına çekmiş ve minyon. Uzamayabilir kısalmıyor ki. Sürekli uzamak ya da kilo almak zorunda değil bir süre hızlı ilerlemiş olabilir meselanesibe andıran
hiç ama hiç kimse keyfine hormon bastırmaz evldına ben ateş düşürücü dahi vermeden büyütmeye çalıştım paketli gıdalara dikkat ettim adam akıllı hiç doktora gitmeyiz doğalcıyız fakat bu dırumda neye göre kısadan ziyade benim kızım 3 senedir 1 cm dahi uzamadı bu normalmi sizce
Ya şaka olmalı bu yorum gerçektenNeden yaşıtlarına göre çok kısa referans aralığı olarak ne söylendi size benim de oğlum var aynı yaşta kızınızın boyu bu kadar normalken neden ısrarla hormon istiyorsunuz
Ben de aynı şekilde 3 çocuğumu büyüttüm doktorumuzun sayfasına baktım gayet normal boyu. Ayrıca her çocuk bir değil benim ortanca baba tarafına çekmiş ve minyon. Uzamayabilir kısalmıyor ki. Sürekli uzamak ya da kilo almak zorunda değil bir süre hızlı ilerlemiş olabilir mesela
Merhaba bizde büyüme hormonu tedavisi görüyoruz yeni üye oldum buradan takip etmek ve okumak soru sormak zor Whatsapp grupları varmı bildiğiniz yada bizler açabiliyor muyuz bizim değerlerimiz yüksek geliyor arada ve ara veriyoruz 8 yaşında 6 senedir kullanıyoruz Ankara'da oturuyoruz cevap verirseniz teşekkür ederimBen ankarada gidiyorum nesibe hocaya
Sizin iğneyle yıllık uzamanız kaç cm oldu? Boyu şuan kaç?Merhaba bizde büyüme hormonu tedavisi görüyoruz yeni üye oldum buradan takip etmek ve okumak soru sormak zor Whatsapp grupları varmı bildiğiniz yada bizler açabiliyor muyuz bizim değerlerimiz yüksek geliyor arada ve ara veriyoruz 8 yaşında 6 senedir kullanıyoruz Ankara'da oturuyoruz cevap verirseniz teşekkür ederim
İlk başlarda ayda 1 cm olacak şekilde uzama oluyor. Ama sonra hız azaliyor. Etkisi için vurulma saati uyuma saati beslenme Spor gibi şeylerede çok dikkat etmek gerekiyor.Arkadaşlar özellikle omnitrope kullanıpta yılda kaç cm büyüme gerçekleştiğini paylaşacak anneler varmı
Merhaba çok haklısınız keşke bir whatsap grubumuz olsaMerhaba bizde büyüme hormonu tedavisi görüyoruz yeni üye oldum buradan takip etmek ve okumak soru sormak zor Whatsapp grupları varmı bildiğiniz yada bizler açabiliyor muyuz bizim değerlerimiz yüksek geliyor arada ve ara veriyoruz 8 yaşında 6 senedir kullanıyoruz Ankara'da oturuyoruz cevap verirseniz teşekkür ederim
Merhaba bizim 4-5 ay oldu kullanalı toplam 4 cm uzadı tamda ergenlik öncesi dönemdeyiz 1.40 boyu dediğinz gibi çok fazla dikkat ediyorum herşeyeİlk başlarda ayda 1 cm olacak şekilde uzama oluyor. Ama sonra hız azaliyor. Etkisi için vurulma saati uyuma saati beslenme Spor gibi şeylerede çok dikkat etmek gerekiyor.
Ergenliğe girmemiş 11 yaş 137 boy şuan yasitlrndan küçük dursa da. Ergenlikle beraber boy 10-20 cm arası uzar ve sizin boyunuz kadar 160 boyunda minyon güzel bir kız olur belki de. Türk kadını standrni yakalıyor.Merhabalar, benim kızım tam 11 yaşında, büyüme hormonu normal ve ergenlik henüz gözükmüyor. boyu 137 cm, yaşıtlarına göre çok kısa. bende 160cm im bu arada. hacettepede bir doktora takipteyiz ben büyüme iğnesi yazmasını istiyorum o da büyüme hormonları normal olduğu için rapor çıkaramıyor, çokta vermek istemiyor ergenlik gözükmediği için. ama ben çok tedirginim yaşıtlarına göre çok çok kısa
Merhaba ergenliğe giren bi kız çocuğu dediğiniz gibi 10-20 cm uzamıyomuş 5-10 cm aralığında uzuyomuş genelde asıl uzama ergenlikten önce oluyomuş istisnalar hariç birden boy atma diye bir durum yokmuşErgenliğe girmemiş 11 yaş 137 boy şuan yasitlrndan küçük dursa da. Ergenlikle beraber boy 10-20 cm arası uzar ve sizin boyunuz kadar 160 boyunda minyon güzel bir kız olur belki de. Türk kadını standrni yakalıyor.
Ergenliğe girmekten kastım adet görmeMerhaba ergenliğe giren bi kız çocuğu dediğiniz gibi 10-20 cm uzamıyomuş 5-10 cm aralığında uzuyomuş genelde asıl uzama ergenlikten önce oluyomuş istisnalar hariç birden boy atma diye bir durum yokmuş