Büyüme hormonu, Saizen

beyhan84

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
183
34
298
Almanya
Merhaba arkadaşlar,

yumurta toplama öncesi büyüme hormunu kullanan var mı? Yaşım 39, AMH 0,6. Ultrasonda toplam 4-5 yumurta görülüyor. Saizen kullanıp olumlu sonuç alan var mı?

Merhaba arkadaşlar,

yumurta toplama öncesi büyüme hormunu kullanan var mı? Yaşım 39, AMH 0,6. Ultrasonda toplam 4-5 yumurta görülüyor. Saizen kullanıp olumlu sonuç alan var mı?
Ben kullandım opu öncesi 4 tane iğne vuruldum Biri saizendi hergün az az vuruluyordum belirli bi ölçü verdiler ona göre yapıyordum. Benim Amh iyi ama sıkıntı yoktu. 7 yumurta toplandı 6 tanesi döllendi.

Ben yeni başladım üç gündür kullanıyorum bakalım yumurtalara ne kadar fayda sağlayacak maşallah ne güzel sonuçlar alanlar olmuş . Yaşım 40

Ben de kullandım ama ben opu öncesi degil transfer öncesi kullandım bu zamana kadar 3 transferim oldu öncekiler negatif saizen kullandığım son transfer pozıtıf sonuçlandı

Ben de kullandım ama ben opu öncesi degil transfer öncesi kullandım bu zamana kadar 3 transferim oldu öncekiler negatif saizen kullandığım son transfer pozıtıf sonuçlandı
Değişik tedavi uygulanmış çok şükür güzel sonuçlanmış nerde tedavi gördünüz doktorunuz kimdi benim 3 negatif denemem bir tanede kimyasalim var .. büyüme hormonu diye okudum sanizen iğneyi tedaviler öyle zor ki çok yan etkileri var Sağlıkla kucağına alırsın canım yavrunu Rabbim bana ve tüm isteyenlere versin...

Evet saizen tehlikeli bir igne o yüzden doktor çok zor karar verdi kullandırmaya yaşı ileri olanlara önerilmiyor vücuttaki kanser hücresini de büyütebilir diyenler var ben acibadem kozyatagında tedavi oldum doktorum Cem hoca idi intralipid serum da kullandık

Ben Maslak Acıbadem yeni başladım. Gonalf 300 meriofert 150. Sanizen. 0.50 ve sabah akşam tarlusal verdiler. Yaşım 40

Serum ne için takıldı acaba .. Maslak çok kalabalık herşeyi zırt pırt sormaktan sıkıldım herseyi yoğunluğu bağlayıp hemşireler çok ukala ve üslup problemleri var ...

Serum ne için takıldı acaba .. Maslak çok kalabalık herşeyi zırt pırt sormaktan sıkıldım herseyi yoğunluğu bağlayıp hemşireler çok ukala ve üslup problemleri var ...
Genelde bahçeci ve Acıbadem kullanır özel merkezler de de kullanan doktorlar var tutunmayı arttırıyor ek dosyada faydaları yazıyor transfer den 1-2 gün önce transfer günü ve pozıtıf ı görünce kullanılıyor

Eklentiler

• 5A7ABE78-76B2-4801-B358-D1AA9B987657.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 159
Ben kullandığım İçin bana opu öncesi vitamin takviyesi yapmışlardı onun İçin sordum

Soracağım doktora yarın ikinci kontrole gideceğim hayırlısı ile bakalım ne durumdalar ben prp de yaptırdım ... faydasını gördüm Arkadaş tavsiyesi ile gittim 3 arkadas diyoruz bakalım toplama bitsin histeroskopi de yapılacak...

Acıbadem maslak ın iyi olduğunu duydum her doktor da bilmez saizen igneyi sizin için her tusa basmışlar benim öncesinde 1 opu 2 tranfer oldu tutmayınca tüm tusa basıp öyle saizen verdiler

Acıbadem maslak ın iyi olduğunu duydum her doktor da bilmez saizen igneyi sizin için her tusa basmışlar benim öncesinde 1 opu 2 tranfer oldu tutmayınca tüm tusa basıp öyle saizen verdiler

İnşallah hayırla sonuçlanır canım

Merhaba, bende saizen iğne kullandım 4. tüp bebek tedavimde opu öncesi kullandım. 3 yumurtadan 1 tanesi 5. güne gitti onu da genetiğe gönderdiler maaesef genetik'te sorunlu çıktı transfere uygun bulunmadı. Şimdi yeniden opu yapılacak, yumurtam az çıktığı için açıkcası saizenin çok işe yarayıp yaramadığını anlayamadım. Sadece bende ellerimde ve ayaklarımda acayip şekilde uyuşukluk oldu o süreçte. Yeniden toplama da verecek mi doktorum bilmiyorum.

Selam canım bende ilk kez kullandım çok fazla yan etki yarattı bende sigara falan kullanıyormusun beslenmene dikkat et bal polen yee çörek otu yağı içiyorum her sabah bir tatlı kaşığı ev yoğurdu yiyorum.. ben prp yaptirdim prp yaptır folik asit mutlaka kullanıyorum biosteron içiyorum .. doktorunu değiştir asla bir doktora takılı kalma .. bol dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…