Selamlar, hikayem çok uzun. 2019 yılında Medical park Halenur bozdağ'a gittim ilk olarak rahimde perde sorunum olduğu ortaya çıktı hemen ameliyat oldum. 1 sene deneyin hamile kalırsın dedi bekledik, hiç hamile kalmadı. Sonra gittim rahim filmi istedi oda temiz çıktı. Bana çatlatma tedavisi uygulayalım dedi ona da tamam dedim 2 kere yaptık olmadı 3. de ya bi amh testi yapalım dedi. Testin sonucu bir çıktı 0,40 amh'ım. Nasıl olur muayene ile tutmuyor dedi tekrar yaptırdım aynı sonuç çıktı şaka gibi. Resmen beni 2 sene oyaladı. 3 çatlatma tedavisinde ilaçlara başlamıştım zaten bu sonuç çıkınca hemen o doktoru bıraktım. Medicana kadıköy'de Cihan Karadağ'a gittim. İşte oda nasıl olur böyle şey muayene ile amh birbirini tutuyor dedi. Hemen tüp bebek başlanmalı dedi. Çatlatma için klomen kullanmıştım zaten sadece çatlatma iğnesi yapılacaktı onu iptal etti Cihan bey. Haydaa sonra tabi çatlatma yapmadığı için o ay kist oluştu onu bekledik. Neyse dedim vardır bir bildiği. Tüp bebeğe başladık 5 tane yumurta toplandı sadece 1 tanesi 5.güne gitti, onu direk transfer yaptı ve tutmadı. Ne havuz ne başka bir yöntem hiç birini sunmadı. Bana ilk başlarken med amerikanın labaratuvarını kullandığını söyledi, tam yumurta toplama gününden önce yok ümraniye medicana da çok iyi biri var orda yapalım dedi tabiki bende mecbur kabul ettim. Sonucunda 5 yumurtadan 1 tanesi çıktı ve oda tutmadı. Tam bir hayal kırıklığı (ne doğru düzgün bir asistan var ne vitamin vs takviyesi tamamen kafalarına göre bir tedavi). Medicana ümraniyede yaptığı için hem oraya para ödedik hem doktora havale yaptık falan çok saçma ve kafalarına göre iş yapan bir sistemdi) Sonradan düşününce yani çatlatma tedavisi görmüşken o yumurtamı çatlatmayıp kist oluşturdu. Belki o zaman hamile kalma şansım olurdu ama sırf tüp bebeğe başlamak için yumurtamı çatlatmadı..Selam canım bende ilk kez kullandım çok fazla yan etki yarattı bende sigara falan kullanıyormusun beslenmene dikkat et bal polen yee çörek otu yağı içiyorum her sabah bir tatlı kaşığı ev yoğurdu yiyorum.. ben prp yaptirdim prp yaptır folik asit mutlaka kullanıyorum biosteron içiyorum .. doktorunu değiştir asla bir doktora takılı kalma .. bol dua edelim
Canım Cem hocam benim içinde çok mücadele verdi peki sigara alkol kullanıyor musunuzSelamlar, hikayem çok uzun. 2019 yılında Medical park Halenur bozdağ'a gittim ilk olarak rahimde perde sorunum olduğu ortaya çıktı hemen ameliyat oldum. 1 sene deneyin hamile kalırsın dedi bekledik, hiç hamile kalmadı. Sonra gittim rahim filmi istedi oda temiz çıktı. Bana çatlatma tedavisi uygulayalım dedi ona da tamam dedim 2 kere yaptık olmadı 3. de ya bi amh testi yapalım dedi. Testin sonucu bir çıktı 0,40 amh'ım. Nasıl olur muayene ile tutmuyor dedi tekrar yaptırdım aynı sonuç çıktı şaka gibi. Resmen beni 2 sene oyaladı. 3 çatlatma tedavisinde ilaçlara başlamıştım zaten bu sonuç çıkınca hemen o doktoru bıraktım. Medicana kadıköy'de Cihan Karadağ'a gittim. İşte oda nasıl olur böyle şey muayene ile amh birbirini tutuyor dedi. Hemen tüp bebek başlanmalı dedi. Çatlatma için klomen kullanmıştım zaten sadece çatlatma iğnesi yapılacaktı onu iptal etti Cihan bey. Haydaa sonra tabi çatlatma yapmadığı için o ay kist oluştu onu bekledik. Neyse dedim vardır bir bildiği. Tüp bebeğe başladık 5 tane yumurta toplandı sadece 1 tanesi 5.güne gitti, onu direk transfer yaptı ve tutmadı. Ne havuz ne başka bir yöntem hiç birini sunmadı. Bana ilk başlarken med amerikanın labaratuvarını kullandığını söyledi, tam yumurta toplama gününden önce yok ümraniye medicana da çok iyi biri var orda yapalım dedi tabiki bende mecbur kabul ettim. Sonucunda 5 yumurtadan 1 tanesi çıktı ve oda tutmadı. Tam bir hayal kırıklığı (ne doğru düzgün bir asistan var ne vitamin vs takviyesi tamamen kafalarına göre bir tedavi). Medicana ümraniyede yaptığı için hem oraya para ödedik hem doktora havale yaptık falan çok saçma ve kafalarına göre iş yapan bir sistemdi) Sonradan düşününce yani çatlatma tedavisi görmüşken o yumurtamı çatlatmayıp kist oluşturdu. Belki o zaman hamile kalma şansım olurdu ama sırf tüp bebeğe başlamak için yumurtamı çatlatmadı..
Hemen bıraktım o doktoru da Acıbadem kozyatağı Cem fıçıcıoğluna geçtim. Doktor ilk başlarken zaten bir sürü vitamin verdi, kullandım. PRP yaptı, histeroskopi yaptı derken orda da 5 yumurtam toplandı 3 tanesi 5.güne gitti. İlkini transfer ettiler tuttu ama kimyasal oldu. 2. transferde kalan 2 embriyoyu birden koydular onunda biri tuttu hatta kalp atışını bile duyduk ama sonra kalbi durdu ilaçla düşük yaptım. 3 4 ay ara verdim o psikoloji çok kötüydü. Şimdi tekrar başladık bu sefer cem hoca düşük olduğu için genetikli tüp bebek yapıcaz dedi. Tedaviye geçen ay başladım 3 yumurta toplandı 1 tanesi 5.güne gitti(bu sefer neden az toplandı bilemiyoruz) o embriyoyu genetiğe gönderdiler ve maalesef genetikten uygun olmadığı transfer edilemeyeceği söylendi. Şimdi yeniden vitaminlere başlıyorum ve yeniden havuz yapılıp toplama olacak. Bakalım ne zaman sağlam embriyoyu bulacağız ama bu süreçte maddi manevi aşırı derecede yıprandık, çok yoruldum.
Cem hoca ile 2 transferde de pozitifi gördüm, her ne kadar kötü sonuçlanmış olsa da elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorum. Burda insanların yapıldığını yazdığı herşeyi neredeyse yaptı Cem hoca. Gerisi Allah'a kaldı artık umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok tükendim..
Bende Acıbadem Maslakta yeni başladımBen Maslak Acıbadem yeni başladım. Gonalf 300 meriofert 150. Sanizen. 0.50 ve sabah akşam tarlusal verdiler. Yaşım 40
Hayırlı uğurlu olsun tedavin nasıl bir tedavi yöntemi önerdiler biraz bahsedebilir misin. Yaşınız kaç kişiye göre değişiyor tabiki tadavi .. benim pazartesi opu varr inşallah hayırlısı ile ..Bende Acıbadem Maslakta yeni başladım
Bugün 4.günüm
Allah'a dayanalim kardeşim o kadar çok yorulduk parcalandikki o kadar zorki Bizi biz anlıyoruz ne yapalım hepimizin bir imtihanı var ama farklı farklı geliyor hepimize bizimde bu şekilde hayatımızın en zor günleri bunlar 3 başarısız denemem bir kimyasal gebelik bir denemede de hiç emriyo bile oluşmadi .. Her yerim şişti doldu 6 kilo artışı var 10 günde Allah'tan hayırlısı .. Yılmak yok yola devam seni o kadar iyi anlıyorum ki asla geriye bakma Allah'tan ümit kesilmez ..Selamlar, hikayem çok uzun. 2019 yılında Medical park Halenur bozdağ'a gittim ilk olarak rahimde perde sorunum olduğu ortaya çıktı hemen ameliyat oldum. 1 sene deneyin hamile kalırsın dedi bekledik, hiç hamile kalmadı. Sonra gittim rahim filmi istedi oda temiz çıktı. Bana çatlatma tedavisi uygulayalım dedi ona da tamam dedim 2 kere yaptık olmadı 3. de ya bi amh testi yapalım dedi. Testin sonucu bir çıktı 0,40 amh'ım. Nasıl olur muayene ile tutmuyor dedi tekrar yaptırdım aynı sonuç çıktı şaka gibi. Resmen beni 2 sene oyaladı. 3 çatlatma tedavisinde ilaçlara başlamıştım zaten bu sonuç çıkınca hemen o doktoru bıraktım. Medicana kadıköy'de Cihan Karadağ'a gittim. İşte oda nasıl olur böyle şey muayene ile amh birbirini tutuyor dedi. Hemen tüp bebek başlanmalı dedi. Çatlatma için klomen kullanmıştım zaten sadece çatlatma iğnesi yapılacaktı onu iptal etti Cihan bey. Haydaa sonra tabi çatlatma yapmadığı için o ay kist oluştu onu bekledik. Neyse dedim vardır bir bildiği. Tüp bebeğe başladık 5 tane yumurta toplandı sadece 1 tanesi 5.güne gitti, onu direk transfer yaptı ve tutmadı. Ne havuz ne başka bir yöntem hiç birini sunmadı. Bana ilk başlarken med amerikanın labaratuvarını kullandığını söyledi, tam yumurta toplama gününden önce yok ümraniye medicana da çok iyi biri var orda yapalım dedi tabiki bende mecbur kabul ettim. Sonucunda 5 yumurtadan 1 tanesi çıktı ve oda tutmadı. Tam bir hayal kırıklığı (ne doğru düzgün bir asistan var ne vitamin vs takviyesi tamamen kafalarına göre bir tedavi). Medicana ümraniyede yaptığı için hem oraya para ödedik hem doktora havale yaptık falan çok saçma ve kafalarına göre iş yapan bir sistemdi) Sonradan düşününce yani çatlatma tedavisi görmüşken o yumurtamı çatlatmayıp kist oluşturdu. Belki o zaman hamile kalma şansım olurdu ama sırf tüp bebeğe başlamak için yumurtamı çatlatmadı..
Hemen bıraktım o doktoru da Acıbadem kozyatağı Cem fıçıcıoğluna geçtim. Doktor ilk başlarken zaten bir sürü vitamin verdi, kullandım. PRP yaptı, histeroskopi yaptı derken orda da 5 yumurtam toplandı 3 tanesi 5.güne gitti. İlkini transfer ettiler tuttu ama kimyasal oldu. 2. transferde kalan 2 embriyoyu birden koydular onunda biri tuttu hatta kalp atışını bile duyduk ama sonra kalbi durdu ilaçla düşük yaptım. 3 4 ay ara verdim o psikoloji çok kötüydü. Şimdi tekrar başladık bu sefer cem hoca düşük olduğu için genetikli tüp bebek yapıcaz dedi. Tedaviye geçen ay başladım 3 yumurta toplandı 1 tanesi 5.güne gitti(bu sefer neden az toplandı bilemiyoruz) o embriyoyu genetiğe gönderdiler ve maalesef genetikten uygun olmadığı transfer edilemeyeceği söylendi. Şimdi yeniden vitaminlere başlıyorum ve yeniden havuz yapılıp toplama olacak. Bakalım ne zaman sağlam embriyoyu bulacağız ama bu süreçte maddi manevi aşırı derecede yıprandık, çok yoruldum.
Cem hoca ile 2 transferde de pozitifi gördüm, her ne kadar kötü sonuçlanmış olsa da elinden gelen herşeyi yaptığına inanıyorum. Burda insanların yapıldığını yazdığı herşeyi neredeyse yaptı Cem hoca. Gerisi Allah'a kaldı artık umudumu kaybetmek istemiyorum ama çok tükendim..
Tedavin nasıl gidiyor canımBende Acıbadem Maslakta yeni başladım
Bugün 4.günüm
çok teşekkür ederim, evet öyle maalesef bir yerden sonra doktorlarda bir çözüm bulamıyorlar, buda bizim sınavımız sanırım. Elimizden geldiği yere kadar gidicez tabiki. bende son 2 yılda 15 kg aldım ve asla veremiyorum, buna da takıldıkça herşey daha da kötü oluyor sanki.Allah'a dayanalim kardeşim o kadar çok yorulduk parcalandikki o kadar zorki Bizi biz anlıyoruz ne yapalım hepimizin bir imtihanı var ama farklı farklı geliyor hepimize bizimde bu şekilde hayatımızın en zor günleri bunlar 3 başarısız denemem bir kimyasal gebelik bir denemede de hiç emriyo bile oluşmadi .. Her yerim şişti doldu 6 kilo artışı var 10 günde Allah'tan hayırlısı .. Yılmak yok yola devam seni o kadar iyi anlıyorum ki asla geriye bakma Allah'tan ümit kesilmez ..
Kalitesiz emriyo diyorlardi önceki doktor yaş faktörü de var tabii ki 40 yaşındayım 2 buçuk senedir uğraşıyorum bende sen hangi şehirde sin canım .. bende 15 kilo aldım hayatımın en yüksek kilosu güzel diyetisyen ve ve sporla verilmeyen kilo yok günde 8 bin adım ve güzel diyet listesi ile 6 haftada 4 kilo verdim %3 yağdan vermiştim kilo ya dikkat etmeniz gerek diyorlar asla paketli gıda hamburger şeker tatlı pilav börek çörek yemem zaten abur cubur desen kesinlikle hayatımda yemedim bal polen ev yoğurdu bol sebze meyve baklagiller doğal köy ürünü besleniyorum sende aynı şekilde beslen bol domates yee Allah'a emanet olunçok teşekkür ederim, evet öyle maalesef bir yerden sonra doktorlarda bir çözüm bulamıyorlar, buda bizim sınavımız sanırım. Elimizden geldiği yere kadar gidicez tabiki. bende son 2 yılda 15 kg aldım ve asla veremiyorum, buna da takıldıkça herşey daha da kötü oluyor sanki.
Senin sorunun neydi acaba? Sende sağlıkla kavuşursun inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Merhabalar öncelikle rabbim kavuştursun çifter çifter bebişlere hayirlisi ile..bülent hocada tedavi sürecinde ne kdr ücret ödedin tek bir deneyeme bilgi verme şansın varmidir acaba ?Bende Acıbadem Maslakta yeni başladım
Bugün 4.günüm
Cevap alabildinmi bilmiyorum ama bende maslak acibademe gidiyorum genetik sonucu bekliyorum 49750 hastane 27000 ilk ilaclar embriyo basina 9800 genetik su anlik bu kadar bildigim umarim yardimci olmusturMerhabalar öncelikle rabbim kavuştursun çifter çifter bebişlere hayirlisi ile..bülent hocada tedavi sürecinde ne kdr ücret ödedin tek bir deneyeme bilgi verme şansın varmidir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?