Büyümüğü yok erkekler köprüyü geçene kadar, türk erkeğin yapılışı bu ,anaları bu şekilde yetiştiriyor
Evin içinde kötü davranan, evden çıkınca çok iyi bir eşe dönüşen biri ise, büyü küçük ihtimalde olsa olabilir gerçekten.
Duaları falan var, onları okusan korunursunuz. Ayrıca bişeyler yapmak gerekmez bence.
Ama ben de ema1 arkadaşım gibi, büyüden ziyade Türk erkeğinin yapısına bağlıyorum açıkçası.
sirkeli su ile evini temizle, kapinin onu de dahil ve esinin de sirkeli su ile dus almasini sagla..simdi hatirlamiyorum ama bir yerde okumustum bunlarinin buyunun etkisini bozdugunu..denemege deger bence..
sirkeli su ile evini temizle, kapinin onu de dahil ve esinin de sirkeli su ile dus almasini sagla..simdi hatirlamiyorum ama bir yerde okumustum bunlarinin buyunun etkisini bozdugunu..denemege deger bence..
benim öfkemde büyük ki düşün ergen kızım var geçen yıl çektikleri bir allah birde ben bilirim sen daha yolun başındasın burada anlatamadıklarım çok şey var umarım şu dertli günlerimde kanser olmam! Senin hayatt bu şekilde devam edecek gördüğün gibi teselli verecek durumda değilimbende çok asabi bi insanım sayelerinde sinirli aksi bi insan oldum:95: dayanamıyorum bu şekilde onu öyle kabul edip hayatıma devam edemiyorum haddinden çok fazla takıp kahroluyorum bnm için sevgi saygı değer çok önemli onlar olmazsa yaşayamampeki o dualar hangi dualar cnm her zamanmı okuyacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?