büyümü var acaba???

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
eşimle severek evlendik ama annesi beni hiç istemezdi eşim ne yaptı etti ikna etti evlendik ilk bi yıl öyle böyle güzel geçti ama 2. yılımız kabusa döndü eşim eskisi gibi değil çok bencil davranıyo her konuda ailesini tutuyo resmen beni harcıyor onu seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum fakat bazen öyle şeyler yapıyorki beni hiç sevmediğini düşünüyorum ailesi onu sanırım fazla şımartmış her dediğini öyle böyle yaptırmış şimdi de nasıl isterse öyle davranıyo inat ediyo kafasına göre yaşıyo resmen beni ise hiç düşünmüyo eskiden olsa bana hiiç kıyamazdı hemen gönlümü alırdı şimdilerdeyse herşey ona normal geliyo yaptıklarını hata olarak bile görmüyor hep beni suçluyo çok sıkıldım artık ne istediğini anlayamıyorum kızınca tlfnda bana şart koşuyor öyle yaparsan bu iş biter seni boşarım yanımda olunca da ben seni çok seviyorum sensiz yapamam ikilemde kalıyorum kaynanamsa her fırsatta bana laf sokup canımı yakar sanırım oğlundan kıskanıyor beni :26: herkes bana size kesin büyü yaptı kaynanan diyor aslında öyle şeylere pek inanmam ama aklımdan geçmiyor değil olabilirmi yaparmı acaba bide kaynanamın elinden kuranı kerim düşmez o yüzden korkar yapmaz diyorum öyle insanlar daha iyi yapar herşeyi bilirler diyolar çok kafam karıştı lütfen bi akıl verin bana eğerki yaptıysa nasıl düzelir :44:

ayni durum bende de var, esim benden nefret ediyor ama sebebi ne dersen bilmiyorum.
Bana da büyüklerim aynisini söyledi, acikcasi ne yapilir bende bilmiyorum. Bisey bulursan bana da söyle lütfen.
Ben yurtdisinda yasiyorum, imkanim kisitli.

Ben büyüye inanıyorum... Ve bu yüzden dağılan biçok yuva gördüm...misal yakın bir arkadaşımın ailesi... Kuranı kerim'in elinden düşmemesiyle de ilgisi yok aslında.... Allah korkusu olmalı... Yapana da yaptırana da cezası çok büyük... Allah'ım böyle kişilerden uzak tutsun...

günahınıda almak istemiyorum ama elimde değil ya yaptıysa çünkü eşim hiç normal değil çok tuhaf davranıyor dengesi bozuldu resmen ne halde olduğunun farkında bile değil işi de çok bunaltıcı o yüzden de olabilir ama son bi yılda ne olduysa oldu öncedende aynı işte çalışıyodu şimdi bize düşen ne ne yapmalıyız eğer büyüyse nasıl anlarız nasıl kurtuluruz....

eşimle dargındık tartışmıştık bugün yine bencilce davranmıştı ve ben çok üzüldüm o tabi umursamadı çıktı işe gitti az önce msj geldi (Bugün çok güzeldin seni çok seviyorum) baya şaşırdım hatta şaşkınlıktan ağladım çok tuhaf oldum

Büyümüğü yok erkekler köprüyü geçene kadar, türk erkeğin yapılışı bu ,anaları bu şekilde yetiştiriyor

Evin içinde kötü davranan, evden çıkınca çok iyi bir eşe dönüşen biri ise, büyü küçük ihtimalde olsa olabilir gerçekten.
Duaları falan var, onları okusan korunursunuz. Ayrıca bişeyler yapmak gerekmez bence.

Ama ben de ema1 arkadaşım gibi, büyüden ziyade Türk erkeğinin yapısına bağlıyorum açıkçası.

Büyümüğü yok erkekler köprüyü geçene kadar, türk erkeğin yapılışı bu ,anaları bu şekilde yetiştiriyor

yetişme tarzı çok önemli evet haklısın aslında ben kaynanama güvenmiyorum çok feci dolduruyor çünkü bi keresinde beni bile doldurmaya kalktı kaynanam cahil geri kafalı aklı halaa eskilerde ve halen daha müdahale ediyor ilişkimize ......

bende çok asabi bi insanım sayelerinde sinirli aksi bi insan oldum:95: dayanamıyorum bu şekilde onu öyle kabul edip hayatıma devam edemiyorum haddinden çok fazla takıp kahroluyorum bnm için sevgi saygı değer çok önemli onlar olmazsa yaşayamam peki o dualar hangi dualar cnm her zamanmı okuyacağız...

canım sen inanma.kalbini ferah tut ki öyle birşey varsa bile tutmasın.aklına böyle kötü şeyler getirip kendini mutsuz etme.sen duanı et onun için sureler felan var onları oku için rahatlasın.klasik bi erkek işte.ana kuzuları ne olacak.bu kayınvalideler çok yanlış yapıyo evlatlarının mutsuzluğundan mutlu oluyorlar bi nevi.hiç anlamıyorum.allahım esirgesin kötü niyetli insanlardan herkesin yuvasını ve benimde yuvamı

sirkeli su ile evini temizle, kapinin onu de dahil ve esinin de sirkeli su ile dus almasini sagla..simdi hatirlamiyorum ama bir yerde okumustum bunlarinin buyunun etkisini bozdugunu..denemege deger bence..

canım ben böyle şeylere pek inanmam ama bilemiyorum kötü düşünce kötülük getirir ama kayınvaliden sürekli gözlerini üzerinize dikerse bi şekilde etkilenirsiniz ama bol bol dua oku ne olursa olsun

sirkeli su ile evini temizle, kapinin onu de dahil ve esinin de sirkeli su ile dus almasini sagla..simdi hatirlamiyorum ama bir yerde okumustum bunlarinin buyunun etkisini bozdugunu..denemege deger bence..

ben zaten kaynanamlarla yaşıyorum bu evde onlarda yaşıyor yani heryeri silsemmi yakında inş çıkacağız kendi evimize sirkeli su ile silsem kokmazmı ev ya anlarsa kaynanam?

Benim başıma gelen birşey yazacağım, İnanç meselesi bu eleştirmek isteyenler olabilir saygı duyuyorum.

Yeni evliydim. Bir gün ev temizlerken mutfak dolabının altınında çıktığını farkettim. Çıkardım elektirikli süpürgeyle süpürüyordum. En dipte köşede birşey takıldı süpürgenin ucuna. Makinayı kapatıp kontrol ettim. Küçük naylonlara sarılmış muska. Elim ayağım titredi. Hemen eşimi aradım. Eşimde arapça bilen bir tanıdık din kültürü öğretmenini aradı. Hemen yanına gittik. Meğer ev sahibimiz kendi otururken evinin rızkı ve bereketi, sağlığı için yaptırmış oraya koymuş ve unutmuş. Ev sahibimin adı falan yazıyordu. Sonra dedi Ki tanıdığımız yalnız dedi bu şahısa yapıldığı için size ters tepebilir. Bu muskayı alın bir kavanozda sirkeli suya koyun. yazısı iyice çözülünde denize yada akan bir suya dökün dedi. Aynen öyle yaptık.

Birde benim babannemin nenesi zamanında bir muska yaptırıyor. Diyor ki Beni ve neslimi, benden sonra gelecek benim kanımı taşıyan herkesi bu muska kötülükten korusun. Şuan o muska bende ve antika değeri var. Derisi bile çok değerli. Şuan 10 aylık oğlumun yatağının altında. Ailemizde kim doğum yaparsa onun yatağına koyuyoruz. Sonuçta içinde dua yazıyor. Bu muskanında bizim sülaleden başkasına faydası dokunmuyor. Benim ablam korkusundan 2 defa düşük yaptı sonra bu muskayı yatağın altına koyduk ve kızı şuan 2.5 yaşında. allah uzun ömür versin.

2 tane örnek yazmak istedim. Ben muska işine inanırım ama çok riskli bir iş hem yaptırana hem yapılana. Kime ters tepeceği belli olmaz. Siz yuvanızı dualar ayetel kürsi falan okuyarak kötülüklerden koruyabilirsiniz. Dua herşeyin ilacıdır. Bu muska işini saplantı haline getirmeyin. Benim teyzemle dünürü hiç anlaşamazmış. Her dünürü ağzını açtıkça teyzem içinden bildiği duaları okur allahım kötü söz söyletme, söyleyecekse sustur gibi dualar edermiş. kadınlar ilk defa hiç kavga etmeden geldi kızının yanına. Nacizane bir kaç öneri :)

eşin seni seviyorsa neyine büyü yapmış olabilir ki? duyduğum kadarıyla büyü de sevgi olmuyor artık.eşin gerçek yüzünü göstermiş galiba.ayrıca kuran okuyanlar için çevrendekilerin söylediği de olmamış.varsa bile öyleleri göstermelik okuyorlardır. burada kuranı kalpten okuyan kişileri tenzi etmeniz lazımdı.ben kuran okuyorum.ne yani şimdi ben potansiyel büyücümüyüm:26:

bunu bende duydum.evimi temizlerken kullanırım hep evimi sildiğim kovaya 3-4 damla koyarım.hem nazar göz varsa çıkarmış evden hemde böcek felan gelmezmiş eve.peygamber efendimiz(s.a.s)de söylemiş bunu.sünnet yani.ama elma sirkesi..

Son düzenleme:
Arkadaşlar evi sirkeli suyla silmeyi ilk defa duyuyorum

Son düzenleme:
benim öfkemde büyük ki düşün ergen kızım var geçen yıl çektikleri bir allah birde ben bilirim sen daha yolun başındasın burada anlatamadıklarım çok şey var umarım şu dertli günlerimde kanser olmam! Senin hayatt bu şekilde devam edecek gördüğün gibi teselli verecek durumda değilim

benim öfkemde büyük ki düşün ergen kızım var geçen yıl çektikleri bir allah birde ben bilirim sen daha yolun başındasın burada anlatamadıklarım çok şey var umarım şu dertli günlerimde kanser olmam! Senin hayatt bu şekilde devam edecek gördüğün gibi teselli verecek durumda değilim

bazen öyle sinirleniyorumki aklıma dua etmek hiç gelmiyo ama dualar bizleri bir çok şeyden koruyor biriside nas ve felak suresi bi kaç dua daha okuyup eşinin üstüne üfle ona belli etmeden demişti ama tam hatırlamıyorum hangi dualardı inş herşey düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…