benim öfkemde büyük ki düşün ergen kızım var geçen yıl çektikleri bir allah birde ben bilirim sen daha yolun başındasın burada anlatamadıklarım çok şey var umarım şu dertli günlerimde kanser olmam! Senin hayatt bu şekilde devam edecek gördüğün gibi teselli verecek durumda değilim
benim öfkemde büyük ki düşün ergen kızım var geçen yıl çektikleri bir allah birde ben bilirim sen daha yolun başındasın burada anlatamadıklarım çok şey var umarım şu dertli günlerimde kanser olmam! Senin hayatt bu şekilde devam edecek gördüğün gibi teselli verecek durumda değilim
yok canım ne kokacakki 3-4 damla birşey zatn.kayınvalidenlemi oturuyorsun.yatak odana felan baktınmı?
Cnm kayinvalidemler hayatma girdi ve ben okdr cirkin bi insan oldumkii..stresli sabirsiz artniyetli ...daha sayayimmiii ...allahim icimi temisle diorumm cunkuu onlrin yaptigi seylerden okdr kotuluk grdumki herkes ole olabilir die kotu duaunuorum...su anda alnimda tylbent sarili sikisiki/....bgun hic susmadim agladim saatlerce ve sabahin 7sinde kalkmistism hamileyim daha uyuyamiorum az bi ekmk yedim ve cok bas agrim var ve disetlerim inmiss...
Sen simdi bana ne dicen..cnm sikma degmez dicenn bnde sana ole diorum yapabilirsen bravoo..ben yapamdigim icin su an bu haldeyim
evlendikten sonra bende çok değiştim o neşeli akıllı kız gitti yerine çekilmez biri geldi zayıftım iyice zayıfladım bu aralar iştahta kalmadı sabrımda tükendi ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz herkes sefasını sürüyo sen hemde hamilesin bebeğin için güçlü ol ben en azından yalnızım
Merhaba..
Öncelikle sormak istediğim birşey var size..
İlk sayfa dışındaki konuşmaları okumadım..Belki soran olmuştur cevap vermişsinizdir..Görmediğim için yeniden soruyrum..
Sizi bu düşünceye iten nedir?
Yani sadece kayınvalideniz sizi sevmediği istemediği için eşiniz size ters davranıyor diymi
böyle düşünmeye başladınız?
Yoksa elle tutulut gözle görülür birşey varmı?
hayır kaynanam sadece sevmediği için değil ayrıcada yönetmeye kalkıştığı, herşeye karıştığı için ya anlatamıyorum eşime tuhaf tuhaf akıllar veriyo beynini yıkıyor resmen sonra eşim bana çatıyo hemen anlıyorum kaynanamn parmağının olduğunu sonra zaten eşim dökülüyo annem böyle böyle dedi diye
Yalniz olunca bi nebze daha cekilir olup az uzerdim kndimii ...inan su anda yok gibiyim ilac alamiorum ouffff...bosanalim dedimm ben bittim dedim ama yarinimis ne olcak mechl... Cnm durumlar hep ayni ondan kndimden bahsettim..adam basbasa melek anne faktoru afi ortaya geldimii ahanda bi seytan
Bana sorarsan..
Eşin sadece sen ve ailesi arasında kalmış..
Arayı bulmıyor..Senin yanındayken senin söylediklerinden
Annesinin yanındayken onun söylediklerinden etkileniyor..
Büyüye inanırım..Vardır yoktur sizde bilemem..Ama elle tutulur birşey yokken elinizde..
Sadece bu sebeplerle kimi olursa olsun böyle büyük birşeyle suçlamayın..
Elle tutulur birşey olsada suçlayamazsınız çünkü gözünüzle görmedniz...
Bunlara dikkat etmeliyiz..BU basit bir olay değil öyle hissettimgibi şeyler le insan suçlanıcak..
Umarım düzelir eşinizle aranz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?