büyümü var acaba???

büyüye bende inanırım.evlilere kesin yapılır.benim çevreme çok yapıldı.artık herkes biliyor büyü yapmayı .o yüzden iyi korunun dualarla falan

yok canım ne kokacakki 3-4 damla birşey zatn.kayınvalidenlemi oturuyorsun.yatak odana felan baktınmı?

Allah korusun sorununuz her neyse düzelir inş :26: ben hayatımın bu şekilde devam etmesini istemiyorum...

canım benim bi arkadaşım vardı.onunda kayınvalidesi yaptırmış büyü domuz yağını yatak odasındaki esyalarına sürmüş.eşinden soğutmak için yaptırmış.bide yatağının içine koymuş.allahım esirgesin böyle şeylerden bizi....

Cnm kayinvalidemler hayatma girdi ve ben okdr cirkin bi insan oldumkii..stresli sabirsiz artniyetli ...daha sayayimmiii ...allahim icimi temisle diorumm cunkuu onlrin yaptigi seylerden okdr kotuluk grdumki herkes ole olabilir die kotu duaunuorum...su anda alnimda tylbent sarili sikisiki/....bgun hic susmadim agladim saatlerce ve sabahin 7sinde kalkmistism hamileyim daha uyuyamiorum az bi ekmk yedim ve cok bas agrim var ve disetlerim inmiss...
Sen simdi bana ne dicen..cnm sikma degmez dicenn bnde sana ole diorum yapabilirsen bravoo..ben yapamdigim icin su an bu haldeyim

Böyle büyüye flan inanmayın lütfen, siz inanarak kötülükleri çağırıyosun, Allah birileri istiyo diye , baska bi kuluna kötülük yapmaz. siz allah'ın sizi sevdiğine ve koruyacağına kalpten inanın. Böylece zaten kimse size, kötülük yapamaz. bana gözümün önünde yaptılar sırtıma yağ sürdüler, evimde kaç defa muska buldum, yapanlarıda cok iyi biliyorum, ama ne yüzlerine vurdum nede inandım, sadece kalpten dua, ettim,rabbim ben böyle seylere inanmıyorum sen istemeden hiç bişey olmaz diye, ve sen o kulun istiyo diye bana kötülük vermezsin diye dua ettim hep. inanın hiç bişey olmadı asıl, bana yapanlar kazdıkları kuyuya düştüler hastaıktan kurtulmuyolar, bol bol nas felak oku. peygamber efendimiz, üzerinde halsizlik,bi ağırlık hissettinde nas felak suresini okur üzerine üflermiş. Zaten dualarda şeytanın ve bütün mahlukatın şerinden sana sığınırım diyor, imanınızı zayıflatmayın. eşiniz erkeklerin büyük bir bölümünde olduğu gibi ailesinin yanında aslan kesiliyormuş, kaynananızda oğlunu paylasamıyor tipik kaynana, eger yapıyorsada allah ıslah etsin, yinede korkmayın, insallah rabbim yuvanızı korusun daima.

Merhaba..

Öncelikle sormak istediğim birşey var size..

İlk sayfa dışındaki konuşmaları okumadım..Belki soran olmuştur cevap vermişsinizdir..Görmediğim için yeniden soruyrum..

Sizi bu düşünceye iten nedir?
Yani sadece kayınvalideniz sizi sevmediği istemediği için eşiniz size ters davranıyor diymi
böyle düşünmeye başladınız?

Yoksa elle tutulut gözle görülür birşey varmı?

evlendikten sonra bende çok değiştim o neşeli akıllı kız gitti yerine çekilmez biri geldi zayıftım iyice zayıfladım bu aralar iştahta kalmadı sabrımda tükendi ne yapıyorsak biz kendimize yapıyoruz herkes sefasını sürüyo sen hemde hamilesin bebeğin için güçlü ol ben en azından yalnızım

Psikopatça bulabilirsiniz ama üzerimde ağırlık olduğunda, bir şeyler ters gittiğinde, çok bunaldığımda ya da evde sıkıntı hissettiğimde hiç "o mu bunu etti, bu mu bunu etti" demem.Açarım komik şarkılardan, şu Ankaralı Namık falan varya, camı kapıyı kapatır, yandan yandan döktürürüm.Oynarkende "kim ne etmişse etmiş, benim keyfim hala yerinde, kimse sevinmesin, lafla, sözle kötü niyetle evimin de benim de huzurumu bozamaz,ohh yandan, düşmanlarım çatlasın, gözü olanın gözü çıksın" derim.Sonra keyfim yerime gelir, eşime daha da anlayışlı ve sevgi dolu yaklaşırım.Sonra "hoop ne dert, ne tasa".
Her şey inanmakla başlar, iyiye de inanarak o inancı büyütürüz, kötüye de inanıp büyütürüz.
Bu yüzden böyle düşünmeyin.
Allah'a havale edip, iyi şeyler düşünün, düşünün ki herşey iyi olsun.

bende büyüye ve nazara inanırım ve insanların bakışlarındaki negatiflik bile hayıtımızı etkiler diye düşünüyorum
her gece ve sabah felak nas ve bidiğim duaları okurum evin içne doğru üflerim
bide kızım ve eşim uyuyunca onlarada okurum kazalardan kötülüklerden korunsunlar diye

evet ya çok haklısın.herkes kendi hayatını yaşıyor sefasını sürüyor.bizde cefasını.onlarında amacı bu zaten bizi mutsuz edip sonrada bizim mutsuzluğumuzdan mutlu olmaları...

büyü varhatta biliyosunuzki Peygamber efendimizede yapılmıştı..belirli dualar var bozulabilirde ama artık bi çok insan bunu ticarete döktüğü için kimseye güvenemem açıkcası..beni iş arkadaşımın kardeşi evlendi geçne yıl bayada severek evlendiler..evlendikten sonra çocuk çok değişti..biz ayrıl dedik ama kız o böyle değildi deyip durdu sonra bi hoca gitttiler büyü varmış bozdu hoca şuanda maşallah çok iyiler..bozan kişide ücret felan istememiş ama böyle Allah rızası için yapan kimsleri bulmak çok zor diğer türlü ellerinde oyuncak olursun canım diikkat et..

hayır kaynanam sadece sevmediği için değil ayrıcada yönetmeye kalkıştığı, herşeye karıştığı için ya anlatamıyorum eşime tuhaf tuhaf akıllar veriyo beynini yıkıyor resmen sonra eşim bana çatıyo hemen anlıyorum kaynanamn parmağının olduğunu sonra zaten eşim dökülüyo annem böyle böyle dedi diye

Arkadaşlar cahilce konuşmalar yapmayın..

Büyüye inanmam vs diyenlere bu sözüm..

Kuran-ı kerimde büyü diye birşeyin varolduğu ve kesinlikle yasakalandığı ifade eden ayetler var.

Bunu ben demiyrum! Bunu bu konuda yeterli bilgiye sahip kişiler söylemiş..

Şimdi siz büyüye inanmıyorum diyerek ne söyldiğinizin farkındamısınız?

Burada ''doğru'' bilgiyi paylaşalım..
Bilmiyorsanı açın araştırın elinizin altında internet var..Lütfen!

Yalniz olunca bi nebze daha cekilir olup az uzerdim kndimii ...inan su anda yok gibiyim ilac alamiorum ouffff...bosanalim dedimm ben bittim dedim ama yarinimis ne olcak mechl... Cnm durumlar hep ayni ondan kndimden bahsettim..adam basbasa melek anne faktoru afi ortaya geldimii ahanda bi seytan

Bana sorarsan..
Eşin sadece sen ve ailesi arasında kalmış..

Arayı bulmıyor..Senin yanındayken senin söylediklerinden

Annesinin yanındayken onun söylediklerinden etkileniyor..

Büyüye inanırım..Vardır yoktur sizde bilemem..Ama elle tutulur birşey yokken elinizde..

Sadece bu sebeplerle kimi olursa olsun böyle büyük birşeyle suçlamayın..

Elle tutulur birşey olsada suçlayamazsınız çünkü gözünüzle görmedniz...

Bunlara dikkat etmeliyiz..BU basit bir olay değil öyle hissettimgibi şeyler le insan suçlanıcak..

Umarım düzelir eşinizle aranz.

ya zaten artık kaynanamla daha resmi olcam mrb mrb yaptıklarını eşimede anlatmicam hep anlatırdımki benden duysun bilsin diye eşimde bıktım sizden sen onu o seni çekiştiriyo diyor

canım sende ne güzel hamileymişsin maşallah inş bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bi şekilde.bebeğini düşün kendini üzme.onun için en azından.hissediyodur o şimdi annesinin böyle olduğunu.kimse kimseyi değiştiremiyoki.helede erkekler hiç değişmiyo aileleri konusunda aslan kesiliyorlar..malesef...

sağol cnm inş düzelir ben zaten kesin yaptı falan demiyorum bi ihtimal aklımdan geçiyor suçlamıyorum her ihtimale karşı sağlam olmak bilmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…