• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyümü var acaba???

Ya güzelim verdiği cevaplara bak..

Garip garip konuyu uzatmaya çalışıyor falan off ...

İlgilenmek isteyenler buyursun :1:

Gecenin bu saatince fakeyle ilgileniceksemde o eğlenceli olmalıydı..

Fazlasıyla itici ve sıkıcı..Hiç tarzım değil..:1:

sen ne saçmalıyosun allah aşkına ya sıkıcı ve iticiyse ne işin var konumda sana baya çekici gelmiş belliki

büyüyle ilgili konu açmak yasakmı bilmiyodum yasaksa kusura bakmayın anlattığım şeylerde gerçek ne kendi zamanımı boşa harcarım nede insanların boşuna zamanını çalarım

sen ne saçmalıyosun allah aşkına ya sıkıcı ve iticiyse ne işin var konumda sana baya çekici gelmiş belliki

Relax..şekerimm..

Hakaret etmek yok! Form kuralları var biliyorsun..:34:

O ''sen ben fakeyim diye bağırmadan önceydi''

Şimdi arkana yaslan..Rahatla ve çemkirmeyi bırak..:34:

Öpüyorum şeker seni ALINTI yapma uğraşamam seninle..

eşimle severek evlendik ama annesi beni hiç istemezdi eşim ne yaptı etti ikna etti evlendik ilk bi yıl öyle böyle güzel geçti ama 2. yılımız kabusa döndü eşim eskisi gibi değil çok bencil davranıyo her konuda ailesini tutuyo resmen beni harcıyor onu seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum fakat bazen öyle şeyler yapıyorki beni hiç sevmediğini düşünüyorum :50: ailesi onu sanırım fazla şımartmış her dediğini öyle böyle yaptırmış şimdi de nasıl isterse öyle davranıyo inat ediyo kafasına göre yaşıyo resmen beni ise hiç düşünmüyo eskiden olsa bana hiiç kıyamazdı hemen gönlümü alırdı şimdilerdeyse herşey ona normal geliyo yaptıklarını hata olarak bile görmüyor hep beni suçluyo çok sıkıldım artık ne istediğini anlayamıyorum kızınca tlfnda bana şart koşuyor öyle yaparsan bu iş biter seni boşarım yanımda olunca da ben seni çok seviyorum sensiz yapamam ikilemde kalıyorum kaynanamsa her fırsatta bana laf sokup canımı yakar sanırım oğlundan kıskanıyor beni :26: herkes bana size kesin büyü yaptı kaynanan diyor aslında öyle şeylere pek inanmam ama aklımdan geçmiyor değil olabilirmi yaparmı acaba bide kaynanamın elinden kuranı kerim düşmez o yüzden korkar yapmaz diyorum öyle insanlar daha iyi yapar herşeyi bilirler diyolar çok kafam karıştı lütfen bi akıl verin bana eğerki yaptıysa nasıl düzelir :44:

büyüye inanırım canım ama bu işler peşinede düşme bu senin kaderinse yaşarsın büyü yapan kadar bu işlerle uğraşanlarında günaha girdiklerini düşünüyorum ayrıca bu işlerle uğraşanın ne bu dünyada nede ahirete iki yakası bir araya gelmez evine ayatel kürsi as ve bol bol dua as canım Allah yardımcın olsun

bu ne şimdi :53: :53: senle uğraşamicam senin bi zorun var belli ama benden değil başkasından bul ...

Canım Allah Yardımcın Olsun..
Umarım Herşey Yoluna Girer..

Relax..şekerimm..

bak sanada dua ediyorum (allahım sana akıl fikir versin) :90:

büyüye inanırım canım ama bu işler peşinede düşme bu senin kaderinse yaşarsın büyü yapan kadar bu işlerle uğraşanlarında günaha girdiklerini düşünüyorum ayrıca bu işlerle uğraşanın ne bu dünyada nede ahirete iki yakası bir araya gelmez evine ayatel kürsi as ve bol bol dua as canım Allah yardımcın olsun

tmm cnm çok sağol

Şekerimm sal beni:34:

Benden başka yorum yapanlar var bak burada..

Onlara cevap yaz..

Beni burada çok insan bilirki..

Kimseyle bir derdim olmaz..Seninle hiç:34: Çünkü farklı tellerden çalıyoruz :34:

Sen bak kocana büyüne kaynanana dua falan öğren takıl yani bu şekil..

Merhabalar,
Ben buyuye inanirim,buyu olabilir.duani eksik etme kocanin suratina ayetel kursu oku ufle,allaha yalvar,ona sigin.baskada kimseden medet umma.benim cokkk yakin bi
Bayan arkadasim cokkk eskiden bi oglana vurulmustu.yanip tutusurdu.neyse cocuk bunu hic sevmedi,hic istemedi.kullandi,terketti..sonra bu kiz su kitapcilarda satilan buyu kitaplarindaki bi buyuyu uyguladi.cocuk 3 ay sonra bir anda deli divane kizin pesinde kostu ve 1 ay sonra evlendiler..olaya sahit olmasam inanmam.korkarim boyle seylerden.kimsenin basina vermesin allahim.

Şekerimm sal beni:34:

Benden başka yorum yapanlar var bak burada..

Onlara cevap yaz..

Beni burada çok insan bilirki..

Kimseyle bir derdim olmaz..Seninle hiç:34: Çünkü farklı tellerden çalıyoruz :34:

Sen bak kocana büyüne kaynanana dua falan öğren takıl yani bu şekil..

sende git çocuk yapmayı öğren deli etme insanı gece gece bi sen saçmalıyosu burda yat uyu

Büyü denilen şey vardır tabi.. Ama bundan korunmak için tekrar bir hocaya felan gitme.. Ya bir tanıdığn varsa bu konularda bilgili ona danış.. Ama para ile yapılan şeylere takılma..

Fake konu diye ne kadar çabukk dillendiriyorsunuz hayret doğrusu? büyü üstüne bukadar konu varken fal falcı üstüne bukadar konu varken bu kadının konusumu hemen fake oldu?

sende git çocuk yapmayı öğren deli etme insanı gece gece bi sen saçmalıyosu burda yat uyu

Şu cümlenden sonra akıl sağlığın konusunda ciddi endişelerim var.

Bu cümleyi hangi kafayla kurdun anlamadım..
Seninle uğraşma gereği duymuyorum =)

Seni şilayet ettim uğraşamam..

Boş boş konuşuyosun..

Kendin yaz kendin oku.

Son düzenleme:
Relax..şekerimm..

gecenin bir yarısı,üzerine basa basa fake diye iddia ettiğiniz konu üzerine neden bu kadar kendiniz gerdiniz merak ettim doğrusu? konu fake bile olsa tavrınız hiç hoş değil

inancım olduğu için büyüye inanıyorum evet ama öyle büyü yapmaymış bozmaymış geç onları senin kocan sorunlu canım klasik türk erkeği bu karakterde birinde büyü falan arama kendi herşeye bedel eski konularından böyle düşünüyorum ya iyi bir korkacak seni kaybetmekten ya da bu böyle sürüp gidecek

Şu cümlenden sonra akıl sağlığın konusunda ciddi endişelerim var.

Seni şiakyet ettim uğraşamam..

Boş konuşuyosun..Kendin yaz kendin oku.

Bi sen dolu konuşuyosun burada bnm derdim neydi ne oldu başka işinmi yok yoksa kendine fake konumu arıyosun aradığın şey burda yok Yazma Allah razı olsun ya cidden sağol yazma artık ...

gecenin bir yarısı,üzerine basa basa fake diye iddia ettiğiniz konu üzerine neden bu kadar kendiniz gerdiniz merak ettim doğrusu? konu fake bile olsa tavrınız hiç hoş değil

acayip cnm sıkıldı burda yazıp rahatlamak istedim sadece dahada sıkıldım :50:

Ben baştan inandım..

Konuştukça düşüncem değişti..

Bunu srma gereği nasıl duydunuz anladım..

Sormadanda net bir şekilde anlaşılabilicek bir durum..

Konuyu soru cevap olarak tamamen okursanız anlarsınız..

Makara peşinde şahıs..:34:
Canı sıkılmş zaman geçirmeye çalışıyor..

Ciddiyetten uzak..Ciddiyetten bukadar uzakk ve böyl bir konu açmış bunları yaşadığını iddia ediyor..

Nekadar inandırıcı? HİÇ.

Ya ben çıkıyorum bu topikten gece gece üff

Son düzenleme:
inancım olduğu için büyüye inanıyorum evet ama öyle büyü yapmaymış bozmaymış geç onları senin kocan sorunlu canım klasik türk erkeği bu karakterde birinde büyü falan arama kendi herşeye bedel eski konularından böyle düşünüyorum ya iyi bir korkacak seni kaybetmekten ya da bu böyle sürüp gidecek

katılıyorum arkadasa bence kaynananın gunahını alma turk erkeklerınde ıs yok.:nazar:

Back
X