eşimle severek evlendik ama annesi beni hiç istemezdi eşim ne yaptı etti ikna etti evlendik ilk bi yıl öyle böyle güzel geçti ama 2. yılımız kabusa döndü eşim eskisi gibi değil çok bencil davranıyo her konuda ailesini tutuyo resmen beni harcıyor onu seviyorum onunda beni sevdiğine inanıyorum fakat bazen öyle şeyler yapıyorki beni hiç sevmediğini düşünüyorum

ailesi onu sanırım fazla şımartmış her dediğini öyle böyle yaptırmış şimdi de nasıl isterse öyle davranıyo inat ediyo kafasına göre yaşıyo resmen beni ise hiç düşünmüyo eskiden olsa bana hiiç kıyamazdı hemen gönlümü alırdı şimdilerdeyse herşey ona normal geliyo yaptıklarını hata olarak bile görmüyor hep beni suçluyo çok sıkıldım artık ne istediğini anlayamıyorum kızınca tlfnda bana şart koşuyor öyle yaparsan bu iş biter seni boşarım yanımda olunca da ben seni çok seviyorum sensiz yapamam ikilemde kalıyorum kaynanamsa her fırsatta bana laf sokup canımı yakar sanırım oğlundan kıskanıyor beni :26: herkes bana size kesin büyü yaptı kaynanan diyor aslında öyle şeylere pek inanmam ama aklımdan geçmiyor değil olabilirmi yaparmı acaba bide kaynanamın elinden kuranı kerim düşmez o yüzden korkar yapmaz diyorum öyle insanlar daha iyi yapar herşeyi bilirler diyolar çok kafam karıştı lütfen bi akıl verin bana eğerki yaptıysa nasıl düzelir :44: