büyümü var acaba???

bencede eşin ikinizin arasında kalmış
kime baskın geliyorsa hıncını ondan çıkarıyor gibi geliyor
Allah yadımcın olsun

hayır kaynanam sadece sevmediği için değil ayrıcada yönetmeye kalkıştığı, herşeye karıştığı için ya anlatamıyorum eşime tuhaf tuhaf akıllar veriyo beynini yıkıyor resmen sonra eşim bana çatıyo hemen anlıyorum kaynanamn parmağının olduğunu sonra zaten eşim dökülüyo annem böyle böyle dedi diye :19:

iyi ya işte büyü yaptırsa çırpınıp durmaz kenardan sinsi sinsi sizin yuvanızın yıkılışını izlerdi.kaynananız bizzat kendisi çabalıyor. burada o kadar çok kişi var ki sizin gibi bunlar yaşanabiliyor herşeyi büyüye bağlamayın. ancak eşinizin beynini yıkıyordur...
ayrıca 2.sayfada kuran okumakla bunun ne alakası var demiştim ama cevap gelmedi.kuran okuması bir sebep olamaz. daha somut verileriniz olması lazım.kuranda büyünün tarifi yapılmıyor. kimsenin günahını almayalım arkadaşlar.büyü yapanın dinimizde yeri yok.yapanlar var mutlaka.ama ya kaynananız yapmadıysa!

Son düzenleme:
sağol cnm inş düzelir ben zaten kesin yaptı falan demiyorum bi ihtimal aklımdan geçiyor suçlamıyorum her ihtimale karşı sağlam olmak bilmek istiyorum...

Siz bunu düşünüyorsunuz..

Çevrenizde sorup soruşturup büyü bozucular hani tvlerde bir ara pek modaydı onlarda falan gidiceksiniz..

Sonra onlar tarafından sömürüleceksiniz..Vs vs vs.

Hiç düşünmeyin bunları ..

Bir düşünelim gittik birine oda evet büyü var dedi..

Sıra eşe söylemekte..Eşe ne dicz?

Gerçek bile olsa inanmıcak siz kötü olucaksınız..

Sil aklından varsada allaha sığın birçok dua var budan korunmak için

baktın yine iyi hissetmiyorsun paranoya kurmaman için gidiceksende öyle üfürükçülere gitme imamlara git danış onunda iyisi kötüsü vardr ama en azından öyle üfürükçülere paranı verme bedavaya..

ya zaten artık kaynanamla daha resmi olcam mrb mrb yaptıklarını eşimede anlatmicam hep anlatırdımki benden duysun bilsin diye eşimde bıktım sizden sen onu o seni çekiştiriyo diyor :19:

bence sizinki klasik gelin kaynana çatışması ve bu durumdan en çok eşin etkileniyo çünki birisi annesi birisi eşi dengeyi kurması lazım
biz güya kaynanamla iyi anlaşırız ama oğlunu görünce tavırları konuşmaları anında değişiyo sanki oğlundan güç alıyo
ben eşime kaynanamla aramızda geçenleri hiç anlatmam çünki kaynanam zaten anlatıyo eşim de bana soruyo niye anlatmıyosun diye bende canın sıkılmasın diye anlatmıyorum diyorum vee bir sıfır öne geçiyorum

iyi ya işte büyü yaptırsa çırpınıp durmaz kenardan sinsi sinsi sizin yuvanızın yıkılışını izlerdi.kaynananız bizzat kendisi çabalıyor. burada o kadar çok kişi var ki sizin gibi bunlar yaşanabiliyor herşeyi büyüye bağlamayın. ancak eşinizin beynini yıkıyordur...
ayrıca 2.sayfada kuran okumakla bunun ne alakası var demiştim ama cevap gelmedi.kuran okuması bir sebep olamaz. daha somut verileriniz olması lazım.kuranda büyünün tarifi yapılmıyor. kimsenin günahını almayalım arkadaşlar.büyü yapanın dinimizde yeri yok.yapanlar var mutlaka.ama ya kaynananız yapmadıysa!

ben yaptı demiyorum yanlış anlamayın beni lütfen yaa benim hiç bi bilgim yok ve inanmıyorum büyüye falan kaynanamda kuran okuyo, cuma evlerine gidiyor. belki sana büyü yapmıştır diyolar bense yok yapmaz korkar elinden kuran düşmüyor dedim onlarsa kuran okuyan büyü nedir bilir bilgisi vardır istese yapabilir belli olmaz dediler bana bende şüpeye düştüm

Siz bunu düşünüyorsunuz..

Çevrenizde sorup soruşturup büyü bozucular hani tvlerde bir ara pek modaydı onlarda falan gidiceksiniz..

Sonra onlar tarafından sömürüleceksiniz..Vs vs vs.

Hiç düşünmeyin bunları ..

Bir düşünelim gittik birine oda evet büyü var dedi..

Sıra eşe söylemekte..Eşe ne dicz?

Gerçek bile olsa inanmıcak siz kötü olucaksınız..

Sil aklından varsada allaha sığın birçok dua var budan korunmak için

baktın yine iyi hissetmiyorsun paranoya kurmaman için gidiceksende öyle üfürükçülere gitme imamlara git danış onunda iyisi kötüsü vardr ama en azından öyle üfürükçülere paranı verme bedavaya..

alemsin yaa ne işim olur bnm üfürükcülerle büyük konuşmayayımda allah korusun :1::1::1: ben duaya inanıyorum hangi duaları nasıl ne zaman okuyacağımı bilsem yeterli ah birde namaza başlasam iyice huzur bulacağım :69:

alemsin yaa ne işim olur bnm üfürükcülerle büyük konuşmayayımda allah korusun :1::1::1: ben duaya inanıyorum hangi duaları nasıl ne zaman okuyacağımı bilsem yeterli ah birde namaza başlasam iyice huzur bulacağım :69:

İnşallah canım namazada başlarsın.semum diye bi film izlemiştim yıllar önce o aklıma geldi.ordada kadına büyü yapılıyodu.namaz ve kur'anı kerim insanı koruyo illa büyü için değil yani.insanın içi ferahlıyo.hergün aynı şeyler ye iç yat kalk namazla bi anlamı oluyo hayatın..

nasıl çabalıyo istemem kalsın onun çabası aklı varsa kendi kullansın bize bulaşmasın yaa sinirlendim şimdi nasıl bi çaba bu ufak bi örnek vereyim eşim başka kızlara baktığında eşime ne var bunda babanda bakıyo bnm içinde ne kıskanç diyo oooh ne ala ne güzel akıl veriyo bakabilir dışarda ona buna normal bişey yani bu :41:

ben yaptı demiyorum yanlış anlamayın beni lütfen yaa benim hiç bi bilgim yok ve inanmıyorum büyüye falan kaynanamda kuran okuyo, cuma evlerine gidiyor. belki sana büyü yapmıştır diyolar bense yok yapmaz korkar elinden kuran düşmüyor dedim onlarsa kuran okuyan büyü nedir bilir bilgisi vardır istese yapabilir belli olmaz dediler bana bende şüpeye düştüm

canım eşinle sorunlarınız düzelir inşallah. tartışmak için yazmıyorum gerçekten.Ama kusura bakma kuran okumak ve dini konular gerçekten hassas konular.inşallah sana da büyü yapılmamıştır.ama kuran okuyanın büyü hakkında bilgisi vardır diye hakkında genelleme yapmış çevrendekiler. ben okuyorum ve inanki büyüyle hiçbir ilgim yok.gocunmuyorum da. ama burası sosyal paylaşım sitesi herşeyi dile getirme dikkat çekebilirsin.ama buraya konu açacak kadar kafanı bulandırmış çevrendekiler...yani böyle bir korkunun içine çoktan girmişsin... demek istediğim kuran bilmekle büyüyü bilmenin ne alakası var!sırf bu yüzden kaynananı suçlamasınlar....umarım anlaşılmışımdır...

Elinin altında internet gibi büyük bir bilgi portalı varken sorduğun kabahatt :1:

Aç araştır oku :1:

bak güzelim ben senden yaşça büyüğün olarak nacizane tavsiyem başkalarının dediklerine kulak verme bak seni nasıl etkilemişler büyüye falan takılma evde duanı et allaha sığın geriside gelir zaten
bide her kuran okuyan büyü yapmayı bilmez çok farklı şeyler ikisi bende kuranı kerim okurum ama büyüden falan hiç anlamam allah korusun
içinin rahat etmesi sen duanı et allahım sana sığıyorum de yeter zaten
sölediklerimi yanlış anlama canım
evliliğin ilk yıllarında böle anlaşmazlıklar olur zamanla düzelir inşallah :34::34:

bak güzelim ben senden yaşça büyüğün olarak nacizane tavsiyem başkalarının dediklerine kulak verme bak seni nasıl etkilemişler büyüye falan takılma evde duanı et allaha sığın geriside gelir zaten
bide her kuran okuyan büyü yapmayı bilmez çok farklı şeyler ikisi bende kuranı kerim okurum ama büyüden falan hiç anlamam allah korusun
içinin rahat etmesi sen duanı et allahım sana sığıyorum de yeter zaten
sölediklerimi yanlış anlama canım
evliliğin ilk yıllarında böle anlaşmazlıklar olur zamanla düzelir inşallah :34::34:

sağol inş düzelir kuranı kerimde büyü konusu geçiyo oda okuyo bilir dediler kaynanam zehir gibidir bu arada bnm aklıma gelmeyen onun aklına gelir

Öncelikle büyüye inandıgımı belirteyim cok eskiden ben daha cok kücükken baba tarafımdan birileri de anneme büyü yapmıs evde muskalar evden bazı esyaların kaybolması, eve hırsız girmis süsü verilip cok afedersiniz merdivene dıskısını yapması, bir üst basamaga bıcak ve sofra bezi koyması, cekmece' nin icine tırnaklarını kesip bırakması.. Annem cok zor günler gecirmis.

Teyzeme de kayınpederi yapmıstı ayakkabıları' nın altında civiler, kapı esiklerinde muska, domuz yagı vs.. Cok üzücü seyler bunlar.. Allahım herkesi kötü kalpli insanlardan korusun. Bol bol dua edin.

Son düzenleme:
ayetel kürsi oku eşinede kendinede varsa çocuğunuzada
ve evinizi sirkeli suyla silin diye duymuştum
sirkeli suyu bilmiyorumda ayetel kürsi mutlaka oku
ben büyüye inanıyorum sonuçta kuranda bile geçiyor inanmayacak gibi değil
hatta hayal meyal hatırlıyorum annem abimi evlenmek istediği bi kızdan büyü sayesinde ayırdı
büyü müyü yaptılar o deli gibi aşık abim kızı unuttu birden ayrıldı
tesaüfmü büyünün etkisimi bilmiyorum
abimde bende biliyoruz bunu ama şimdi bile sorsak annem inkar eder

fake mi gerçekten mi :53::53::53::53::53::53::53:

Ya güzelim verdiği cevaplara bak..

Garip garip konuyu uzatmaya çalışıyor falan off ...

İlgilenmek isteyenler buyursun :1:

Gecenin bu saatince fakeyle ilgileniceksemde o eğlenceli olmalıydı..

Fazlasıyla itici ve sıkıcı..Hiç tarzım değil..:1:

Back
X