Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır kaynanam sadece sevmediği için değil ayrıcada yönetmeye kalkıştığı, herşeye karıştığı için ya anlatamıyorum eşime tuhaf tuhaf akıllar veriyo beynini yıkıyor resmen sonra eşim bana çatıyo hemen anlıyorum kaynanamn parmağının olduğunu sonra zaten eşim dökülüyo annem böyle böyle dedi diye![]()
sağol cnm inş düzelir ben zaten kesin yaptı falan demiyorum bi ihtimal aklımdan geçiyor suçlamıyorum her ihtimale karşı sağlam olmak bilmek istiyorum...
ya zaten artık kaynanamla daha resmi olcam mrb mrb yaptıklarını eşimede anlatmicam hep anlatırdımki benden duysun bilsin diye eşimde bıktım sizden sen onu o seni çekiştiriyo diyor![]()
iyi ya işte büyü yaptırsa çırpınıp durmaz kenardan sinsi sinsi sizin yuvanızın yıkılışını izlerdi.kaynananız bizzat kendisi çabalıyor. burada o kadar çok kişi var ki sizin gibi bunlar yaşanabiliyor herşeyi büyüye bağlamayın. ancak eşinizin beynini yıkıyordur...
ayrıca 2.sayfada kuran okumakla bunun ne alakası var demiştim ama cevap gelmedi.kuran okuması bir sebep olamaz. daha somut verileriniz olması lazım.kuranda büyünün tarifi yapılmıyor. kimsenin günahını almayalım arkadaşlar.büyü yapanın dinimizde yeri yok.yapanlar var mutlaka.ama ya kaynananız yapmadıysa!
Siz bunu düşünüyorsunuz..
Çevrenizde sorup soruşturup büyü bozucular hani tvlerde bir ara pek modaydı onlarda falan gidiceksiniz..
Sonra onlar tarafından sömürüleceksiniz..Vs vs vs.
Hiç düşünmeyin bunları ..
Bir düşünelim gittik birine oda evet büyü var dedi..
Sıra eşe söylemekte..Eşe ne dicz?
Gerçek bile olsa inanmıcak siz kötü olucaksınız..
Sil aklından varsada allaha sığın birçok dua var budan korunmak için
baktın yine iyi hissetmiyorsun paranoya kurmaman için gidiceksende öyle üfürükçülere gitme imamlara git danış onunda iyisi kötüsü vardr ama en azından öyle üfürükçülere paranı verme bedavaya..
alemsin yaa ne işim olur bnm üfürükcülerle büyük konuşmayayımda allah korusunben duaya inanıyorum hangi duaları nasıl ne zaman okuyacağımı bilsem yeterli ah birde namaza başlasam iyice huzur bulacağım
![]()
iyi ya işte büyü yaptırsa çırpınıp durmaz kenardan sinsi sinsi sizin yuvanızın yıkılışını izlerdi.kaynananız bizzat kendisi çabalıyor. burada o kadar çok kişi var ki sizin gibi bunlar yaşanabiliyor herşeyi büyüye bağlamayın. ancak eşinizin beynini yıkıyordur...
ayrıca 2.sayfada kuran okumakla bunun ne alakası var demiştim ama cevap gelmedi.kuran okuması bir sebep olamaz. daha somut verileriniz olması lazım.kuranda büyünün tarifi yapılmıyor. kimsenin günahını almayalım arkadaşlar.büyü yapanın dinimizde yeri yok.yapanlar var mutlaka.ama ya kaynananız yapmadıysa!
ben yaptı demiyorum yanlış anlamayın beni lütfen yaa benim hiç bi bilgim yok ve inanmıyorum büyüye falan kaynanamda kuran okuyo, cuma evlerine gidiyor. belki sana büyü yapmıştır diyolar bense yok yapmaz korkar elinden kuran düşmüyor dedim onlarsa kuran okuyan büyü nedir bilir bilgisi vardır istese yapabilir belli olmaz dediler bana bende şüpeye düştüm
alemsin yaa ne işim olur bnm üfürükcülerle büyük konuşmayayımda allah korusunben duaya inanıyorum hangi duaları nasıl ne zaman okuyacağımı bilsem yeterli ah birde namaza başlasam iyice huzur bulacağım
![]()
ben yaptı demiyorum yanlış anlamayın beni lütfen yaa benim hiç bi bilgim yok ve inanmıyorum büyüye falan kaynanamda kuran okuyo, cuma evlerine gidiyor. belki sana büyü yapmıştır diyolar bense yok yapmaz korkar elinden kuran düşmüyor dedim onlarsa kuran okuyan büyü nedir bilir bilgisi vardır istese yapabilir belli olmaz dediler bana bende şüpeye düştüm
Elinin altında internet gibi büyük bir bilgi portalı varken sorduğun kabahatt
Aç araştır oku
bak güzelim ben senden yaşça büyüğün olarak nacizane tavsiyem başkalarının dediklerine kulak verme bak seni nasıl etkilemişler büyüye falan takılma evde duanı et allaha sığın geriside gelir zaten
bide her kuran okuyan büyü yapmayı bilmez çok farklı şeyler ikisi bende kuranı kerim okurum ama büyüden falan hiç anlamam allah korusun
içinin rahat etmesi sen duanı et allahım sana sığıyorum de yeter zaten
sölediklerimi yanlış anlama canım
evliliğin ilk yıllarında böle anlaşmazlıklar olur zamanla düzelir inşallah![]()
internetteki her bilgi doğru olmuyo bi çoğu asılsız oluyo ben birebir size sormak istedim![]()
Sen fakelerden birisin bunu anladıkta..Gecenin bu saatince çekilmezsin tatlım..
Fakede bile ''kıvrak zeka' ararım ben.. Bulamazsam.. SARMAZ ..Bye bye
fake mi gerçekten mi![]()