• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyümü var acaba???

Arkadaşın fake konular diye topici var ondan her girdiği konuya fake diye yazıyor..:27: Malzememi arıyorsun sen:27::27: fake fake anladıkkkkkkk:64::64:

Son düzenleme:
inancım olduğu için büyüye inanıyorum evet ama öyle büyü yapmaymış bozmaymış geç onları senin kocan sorunlu canım klasik türk erkeği bu karakterde birinde büyü falan arama kendi herşeye bedel eski konularından böyle düşünüyorum ya iyi bir korkacak seni kaybetmekten ya da bu böyle sürüp gidecek

haklısın bana acayip güveniyo hep yanında olurum sanıyo her istediği olmuş bu güne kadar şımartılmış hep o yüzden ama seviyorum onu hata yapıp da ufak bi adım atsa dayanamıyorum kıyamıyorum msjı beni çok mutlu etti:69: inş değişir şu taşınma olaymız borçlarda iyice sarstı onu seni hatrladım konumu biliyosun sanırım...

Arkadaşın fake konular diye topici var ondan her girdiği konuya fake diye yazıyor..:27: Malzememi arıyorsun sen:27::27: fake fake anladıkkkkkkk:64::64:

Şaka bu dimi?

Bakın bakalım ne yazmışım ne zaman yazmışım en sn?

Bakmıyorum bile..Şakasınız siz..Böyle birşey düşünebildiğinize göre..

Kimbilir sizin hayaldünyanız ne kadar geniş..

Bir lafı ederken önce sağlam olucaksın..

ATIP TUTMICKSIN..

Bak oraya en son ne zaman yazmışım??

Boş konuşma..Prim yapmaya çalışma gece gece..

Seni falan toplamak için açılmış biryer değil orası..

ARKADAŞLARIM VE BENİM İÇİN...:34:

Birşey söylemeden önce arkana önüne sağna soluna bak..DESTEKSİZ ATARSAN REZİL EDER BIRAKIRSIN KENDİNİ

Şaka bu dimi?

ATIP TUTMICKSIN..

Bak oraya en son ne zaman yazmışım

Birşey söylemeden önce arkana önüne sağna soluna bak..DESTEKSİZ ATARSAN REZİL EDER BIRAKIRSIN KENDİNİ
Hayal dünyam, primim ,asilliğim ve ben.. Senin hayal edemeyeceğin şeyler.. Çıkışlar sağdan... :27:

kızlar rica ediyorum konu fake diye idda eden kişiyle burada muhatap olmayın onun canı sıkılmış belli kendi çapında eğleniyo ilgili biri varsa da onunla ilgilensin lütfen

Şaka bu dimi?

ATIP TUTMICKSIN..

Bak oraya en son ne zaman yazmışım??

ayyyy çok güldüm gece gece

Ben baştan inandım..

Konuştukça düşüncem değişti..

Bunu srma gereği nasıl duydunuz anladım..

Sormadanda net bir şekilde anlaşılabilicek bir durum..

Konuyu soru cevap olarak tamamen okursanız anlarsınız..

Makara peşinde şahıs..:34:
Canı sıkılmş zaman geçirmeye çalışıyor..

Ciddiyetten uzak..Ciddiyetten bukadar uzakk ve böyl bir konu açmış bunları yaşadığını iddia ediyor..

Nekadar inandırıcı? HİÇ.

Ya ben çıkıyorum bu topikten gece gece üff

bunu sorma gereği şu yüzden duydum,burası bir paylaşım sitesi takdir edersiniz ki insanlar sorunlar üzerinde fikirlerini paylaşıp çözüm bulmaya çalışıyorlar.
mesela bayan büyü konusunda soru sormuş,konuya dikkat çekmiş fake veya değil.
konu ile ilgisi olan üyeler deneyimlerini paylaşmış,doğal olarak da topik altında baya deneyim ve bilgi birikmiş haksız mıyım?
uzun zamandır bu forumu okurum,fake konuları az çok ayırt ederim ama fake olduğuna yüzde yüz inansam bile ortaya atlayıp 'fake bu fake!'diye bağırmam.
neticede anlattığı konu kendi sorunu olmasa bile topic altında paylaşım yapıp kendi sorununu da dile getirenlere yardımcı olur.
hepsi bir yana, ben sizin tavrınızı garipsedim sadece.insan olduğunuzu ve yanılacağını düşünmeden yazmışsınız gbime geldi niyeyse.iğnelemelerinizi de ağır buldum açıkçası. bu yüzden de sorma gereği duydum.:97:

Of of off..

Çoğaldınız..sürü halindede banlıyorlar..2gün önceki katliam buna bir örnektir..

User'ler kalplerinizi çoğaltmak için benimle polimiğe girmeyin:34:

Buda tanıtımın ayrı bir yolu olsa gerek..:34:

Adı bile geçmeyen konulara BULAŞMAK..:34:

Ben şimdi gittim..
Takılın siz bir ara dönücem ben size (hakaretlerişikayet etmek için) Öpüldünüz:54:

oohhh beeeeeee:64::64::64::64::64::64:

Ben bi dönüyim hakaret eden mesajlara.. Sen dönme şikayet ederim ben senin yazdıklarını rahat ol..

Son düzenleme:
Of of off..

Ben şimdi gittim..
Takılın siz bir ara dönücem ben size (hakaretlerişikayet etmek için) Öpüldünüz:54:

senin niyetin belli konuyu kapatmak niye zorlandıysan anlamış değilim. ben öğreneceğimi öğrendim arkadaşlardan allah razı olsun. ha sende zahmet edip geri dönme bi zahmet...

Of of off..

Ben şimdi gittim..

valla gece gece ödevin verdiği sinirden midir nedir,mesajlarınız çok ama çok itici geldi.
yukarda bir üye dalga geçmiş sizle ama haklılık payı var sanırım.
forumu gezip konulara 'fake' demek için mi varsınız acaba?
kendinize malzeme çıkarmaya çalışıyorsunuz çok belli.
kimse size hakaret etmemişken 'hakaret hakaret' diye kendi kendinizi paralamışsınız
:53:
derdiniz insanları iğneleyerek onları tahrik edip hakaret etmelerini sağlamak olmasın,şikayet etmeyi seviyor gibisiniz,hatta öylesiniz belli.
sırf insanların topiclerini teşhir etmek için fake avcısı kimliğinizle topic bile açmışsınız çok komik:61:
haklı olduğunuza da bu kadar inanmanız daha da komik.
normalde hiç üzerinde durulacak bir şey değilsiniz benim için ama işte dediğim gibi gece gece fazla İTİCİ oldunuz.

Son düzenleme:
hepinize tek tek teşekkür ederim hayatımdan duaları artık hiç eksik etmicem her fırsatta okurum inş :71:

hepinize tek tek teşekkür ederim hayatımdan duaları artık hiç eksik etmicem her fırsatta okurum inş :71:

Allah yardımcın olsun canım.inşallah kayınvaliden böyle bir şey yapmamıştır.eşinle mutlu olman dileğiyle iyi geceler...

Bu konuyu okuyup gececektim
bu tur konulara muhatap olmadigim icin

fakat EVITAX ne yapmaya calistigini bende anlamadim
bu kadar olumsuz ve emin olmadan
somut bir sey elde etmeden yargilaman etiket yapistirman hic hos degil!

hakaret yokken -" hakaret var" diyenide burda ilk seni goruyorum ayrica

konuda ne var fakelik durum oldugunu sanmiyorum
sonucta konu sahibide yeni degil bu forumde
"esimin annesi buyu yapti elimiz gozumuz carpildimi" dedi arkadas?

sadece dengeyi kuramamis esinden bahsediyor ve bunaldigi icin
kafasini bulandiran cevresinin etkisinde kaldi
acaba yapmismidir ?
bunu bilemeyiz ama acabayla geliyor
paylasiyor tedirginligini
amac paylasmak sonucta degilmi?
ufurukcu hocalara razi degilken
bir kac damla sirkeli suyla temizlik yapabilecegini soyluyor
yani buyuyle zaten alakasi ve meraki olmayan bir insan
ve gece gece hem paylasmak hem muhabbet etmek istegi
konuyu bu sekil gelistirebilir
taaa'ki sizin gibi biri cikip "durun bu konu FAKE" diyene kadar :)

yalan konular biraz aksiyonlu ucuk gerilim dramatik tarzinda olur benim bildigim

:37:

Canim, ben buyuden anlamam ama insallah feraha cikarsin, hersey duzelir yazmak istedim. Benim basima boyle birsey gelse, buyu yapildigina inansam, sanirim iyi bir hocaya gidip danismak gelirdi aklima.
Bu arada durup dururken konuyu dagitip, "fake fake" diye sana satasan yorumcunun yorumu icin kotu icerik'e bastim. Siz de laf yetistirmeyin, kotu icerige basin. Sonra siz de ceza almayin diye diyorum.

Back
X