Buyur burdan yak 12 yaşındaki oğlum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gardenia

Bana kırmızı çok yakışıyorr :))
Pro Üye
12 Ocak 2009
4.050
1.089
698
Merhaba hanımlar,

7 nci sınıfa giden oğlumun cuma ve dün (pazartesi) okula gitmediğini öğrendik tabi kavga kıyamet ben şok gerçekten şok ama
2 oğlumuz var küçük anasınıfına başladı sabahçı olduğu için erken çıkıyoruz o sebepten büyük oğlum bu sene arkadaşıyla gidiyor
okula, dün babanne arkadaşını görüyor oğlum yok soruyor diyor ki .......... nerde cuma dan beri gelmedi okula tabi kadın da şok bu şekilde öğrendik e okula girip bakınca da 2 gün devamsızlık oğlum niye gitmedin evde playsteşın oynadım cuma yı böyle açıkladı hafta sonu bir tanıdığımız direksiyon var alın çocuklar oynar demişti aldık dünde onunla oynamak için gitmemiş yahu bu çocuk nasıl böyle yaptı ben hala inanmıyorum uysal sakin kendi halinde bir çocuk ablama anlattım şaştı kaldı hafta sonları sınırlı bilgisayar vs izin veriyoruz vallahi kafayı yicem nasıl davranıcamı bilemiyorum akıl verin nolur çok şaşkınım hala.

Devamsızlığın sınırlı olduğunun farkında mı

Şimdiden iki günü gitmiş

Daha okullar yeni yeni oturuyor ama evde kalmayı alışkanlık haline getirmemeli

Bir de siz akşam kaçta geliyorsunuz yani hiç gitmedi ise belli olmaz mı giysisi evin dağınıklığı yediği içtiği cs

Bence acil benimle ilgilenin modunda kardeş küçük vs de bu da ergenlik yolunda işte

Devamsızlığın sınırlı olduğunun farkında mı

Şimdiden iki günü gitmiş

Daha okullar yeni yeni oturuyor ama evde kalmayı alışkanlık haline getirmemeli

Bir de siz akşam kaçta geliyorsunuz yani hiç gitmedi ise belli olmaz mı giysisi evin dağınıklığı yediği içtiği cs

Bence acil benimle ilgilenin modunda kardeş küçük vs de bu da ergenlik yolunda işte

Devamsızlığın farkında
normalde babanneye geçiyor geldiğinde ben arada evde kalmasına izin veriyorum zaten okul çıkış saati 4 ben 6.30 evde oluyorum okul saatine kadar evde kalmış sonra babanneye geçmiş en korktuğum şey ergenlik daha 12 yaş ama yaa poff.

Cocuk evde oynuyor kimsenin haberi yok.at kardrsim evden o playsitiosni nasil yaziliyor suan tam bilemedim.oyunu ve babanneye haftasonlari al sinirli saatlerde girsin.hos bana kalsa evde olmamasi lazim ama.haftasonu tiyatrolar piknikler geziler olabilir yani

Çocuk evde oynuyor kimsenin haberi yok derken sabah işe çıkıp gidiyoruz geri gelip evi kontrol etmiyoruz.
Zaten sınırlı oynuyor yazmıştım yukarıda hafta sonu zaten dışarıdayız onda bir sıkıntı yok

Devamsızlığın farkında
normalde babanneye geçiyor geldiğinde ben arada evde kalmasına izin veriyorum zaten okul çıkış saati 4 ben 6.30 evde oluyorum okul saatine kadar evde kalmış sonra babanneye geçmiş en korktuğum şey ergenlik daha 12 yaş ama yaa poff.

Bence ayrıntılı bir konuşma lazım

Sınıfta sıkıntısı mı var

Yani okul yeni açıldı daha sıkılacak kadar Zaman da geçmedi

Sorun şu hiç bir zaman oğlumun böyle birşey yapacağına ihtimal vermedim cesaret edeceğine de
akıllı sakin söz dnleyen bir çocuk derslerinde bir sıkıntısı olmayan yani evde onu bıraktığımda gözüm arkada kalmayacak kadar güvenirdim kendisine yaptığının farkında

Babanne farketmese belki bütün hafta gitmeyecekti. Babanın da mı yeterli otoritesi yok?

Duyarlarsa kızar diye hiç mi korkmuyor?

babanne farketmese farkında olurduk e okula devamlı giriyoruz

Babanın da mı yeterli otoritesi yok? bu kanıya nerden vardınız yahuu tam tersi babadan çok tırsar sadece o anda düşünemdim diyor

Sorun şu hiç bir zaman oğlumun böyle birşey yapacağına ihtimal vermedim cesaret edeceğine de
akıllı sakin söz dnleyen bir çocuk derslerinde bir sıkıntısı olmayan yani evde onu bıraktığımda gözüm arkada kalmayacak kadar güvenirdim kendisine yaptığının farkında

Şimdi size çok yüklenecek buradaki mikemmel anneler ama evden çıkıp işe gittikten sonra çocuğun evde olup olmadığını kontrol edemezsiniz tabii ki.

Bence PS ı kısıtlama zamanı gelmiş, yaptığı hareket disiplinsiz/cezasız kalmamalı. Sonuçları olacağını görmeli.

Bence ayrıntılı bir konuşma lazım

Sınıfta sıkıntısı mı var

Yani okul yeni açıldı daha sıkılacak kadar Zaman da geçmedi

Tabi ben çok konuşamadım akşam çok kötü oldum çünkü ama sordum başka bir şey mi var okulda bir şey mi oldu ondan mı gitmedin diye hayır yok dedi.

Şimdi size çok yüklenecek buradaki mikemmel anneler ama evden çıkıp işe gittikten sonra çocuğun evde olup olmadığını kontrol edemezsiniz tabii ki.

Bence PS ı kısıtlama zamanı gelmiş, yaptığı hareket disiplinsiz/cezasız kalmamalı. Sonuçları olacağını görmeli.

Merak etmeyin KK da yeni değilim bekliyorum mikemmel anneleri:)

Ceza sı verildi zaten baba hepsini kaldırmış tı ben gidene kadar ben biraz daha ileri gidip okuldan alacağımı söyledim çok ağladı yalvar yakar bir oldu yıl sonuna kadar hepsine el koyduk

babanne farketmese farkında olurduk e okula devamlı giriyoruz

Babanın da mı yeterli otoritesi yok? bu kanıya nerden vardınız yahuu tam tersi babadan çok tırsar sadece o anda düşünemdim diyor
İki gün okula gitmek yerine evde oturmuş...annem babam öğrenirse kızar dememiş. Bu çıkarımı yapmak çok mu abes?Ne yahuusu?

12 yaşında değil mi bu çocuk? Okula gitmek yerine playstation oynamayı tercih etmiş işte,neyi düşünememiş.? Sanki 5 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz.

Allah yardımcın olsun kardesım.
Kendı okula gıtmemelıymıs demek kı

İşte ben bu yuzden akıllı saat onerıyorum. Yanı benım alma amacım bu olmasada cocuk herhanı bır yerdeyken ıkı dk hemen baglanıyosun bakıyosun nerde napıyor. Cıkıyosun. Allah korusun baska seylerde yapabılır, baskaları ıle de olabılırdı sızınkı.
Allah muhafaza

İki gün okula gitmek yerine evde oturmuş...annem babam öğrenirse kızar dememiş. Bu çıkarımı yapmak çok mu abes?Ne yahuusu?

12 yaşında değil mi bu çocuk? Okula gitmek yerine playstation oynamayı tercih etmiş işte,neyi düşünememiş.? Sanki 5 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz.

Ben size çocuğun verdiği cevapları anlattım sizin dediğiniz gibi değil diyorum anlamıyormusunuz yani babadan ve anneden çekinen bir çocuk benin anlamadığım da bu zaten nasıl böyle bir şey yaptı

Net kurallarinizi belirtin asla taviz vermeyin ödül-ceza seklinde degerlendirin her davranisi. Zira onunu almazsaniz taviz tavizi dogurur. Okul saati cocugun yeri hasta vs degilse okuldur.

İşte ben bu yuzden akıllı saat onerıyorum. Yanı benım alma amacım bu olmasada cocuk herhanı bır yerdeyken ıkı dk hemen baglanıyosun bakıyosun nerde napıyor. Cıkıyosun. Allah korusun baska seylerde yapabılır, baskaları ıle de olabılırdı sızınkı.
Allah muhafaza

İşte bizim şimdiye kadar böyle bir şeye hiç ihtimal vermediğimiz için aklımızın ucundan geçmedi ki takip etmek falan böyle bir çocuk değildi yani dediğim gibi ben hiç onu takip edeyim yada söylediklerine inanmamayayım gibi bir durum hiç olmadı bizde şaşkınlığım kızgınlığım kırgınlığım bundan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X