kızlar ilk iki konumda bahsettiğim tanımayı ne pahasına olursa olsun kafama koyduğum çocukla sizin de önerilerinizle facebooktan konuştum.. onun işiyle alakalı bişey buldum ve onunla ilgili soru sorarak konuşmaya girdim o da ilgilendi saolsun cvp verdi falan :) sonraki gün o yazdı bana nası oldu halloldu mu işin diye.. öyle öyle biz o gün baya konuştuk ve sonraki günlerde o bana yazmaya başladı ve muhabbetimiz gitgide daha da arttı :) buraya kadar herşey güzel fakat bugün öğlen yine konuşurken konu sevgililiğe geldi. bana ne dese beyenirsiniz
mesela biz seninle sevgili olsak olur mu böyle bişey dedi bi sana bak bi de bana bak dedi. sen gençsin akıllısın çok fazla güzelsin dedi sanki kendisi aptal ve yaşlı :s herneyse işte ben deliririm heralde hergün senin gibi birini düşünmekten acaba ne yaptı kiminle konuştu diye dedi
ben kendimi sana yetersiz hissederim dedi ben çok yıprandım bugüne kadar aldatıldığım bile oldu dedi. :s
bu gibi şeyler saydı ve gayet te ciddiydi
işte ben 4 yıllık okul okumuşum o iki yıllık. bunu bile düşünmüş bunu bile söyledi yaa . ha 2 ha 4 ikimizin de elinde meslekleri var sonuçta :s o bunları söylerken ben hiçbirşey diyemedim çok şaşırdım bunları düşündüğüne.. sonra konuştu konuştu bitirdi benden cvp bekliyor bi de ' sen ne düşünüyorsun bu konuda ? ' dedi. ben de dedim ki benim çıkmam lazım sonra yine konuşuruz.. kızlar yaa benim kafam çok karıştı. bende kendine güveni olmayan biri izlenimi yarattı bu konuşmasıyla . kendine güvensiz biri de benim kahramanım olamaz :s soğudum sanki bugün pat diye. yaa ben yine mi yanlış kişiyi seçmişim
yada ben mi yanlış anlamışımdır *-) sizce bana ne anlatmak istedi :s