- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Erkek işteIyi geceler herkese.. erkek arkadasim bir oyun oynuyor. her gun 1 saat filan oynar, anlayis gosterdim iliskimiz boyunca karismaya hakkim yok diye dusunuyorum buna cunku. bana oynamadan once ben oyuna giriyorum vs diye belirtir ben de o yazana kadar yazmam. bu aksam benim icin onemli olan bi olaydan bahsediyodum mesajla. baktim hıhı oyle filan tarzi tek kelime cevaplar atti. sonra 10 dk yazmadi, 25 dk gecti yine yazmadi.. en son aradim ve bana oyun oynuyorum dedi. cok bozuldum ve bunu aramasam bana yazma zahmetinde bile bulunmayacakti. ve ben oyundayim diyince tamam diyip telefonu kapadim tam 1 saat sonra ancak bana yazdi. bu kadar onemli mi bu oyun saygisizlik ettin konusmak istemiyorum filan dedim. bi kez oldu bi daha olmaz neyi uzatiyosun dedi.. yazma dedim. ben mi buyutuyorum sizce?
anlayış gösterecek ne var?ben ona anlayis gosteriyorum
oynarken izin almak mı?en basta oynarken izin alirdin iliski oturmaya basliyo diye mi bu rahatlik bile dedim
Pubg diye bir oyun. Bana sen de oyna bile dedi ama hic hoslanmam bu tarz seylerden.. nasil bi tehlike mesela acabilir misiniz ?
Oyun pubg mi yoksa? Ne yuvalar yıktı bu pubg be, çevremdeki kız arkadaşlarımın çoğu sevgilileriyle sırf bu oyun yüzünden canhıraş kavga ediyor. Vallahi sırf meraktan girip oynayasım var bu kadar bağımlısı eden neymiş diye.
Dün bu oyunu merak edip biraz araştırayım dedim .Ekşi sözlükte 70-100 TL bir para ödemesinden bahsetmiş tek seferde mi veriliyor yoksa belli bir süresi mi var çok anlayamadım .Birde 25+kişilerle sohbet demiş.Oyun oynanmasına karşı değilim ama bu tarz şeyler hoş gelmiyor bana.
sen de alsana oyunu burdan bir ekip kuralım hepinizi bağımlı yapayım
Yuvalarınızı yıkayım diyorsun hahsjsjs
pubg benim kutsalımdır gerçekten pubg oynarken kraliçe elizabeth arasa açmam, sevgilim arasa içimden söverim bu saati mi buldun lan diye
pubg,h1z1 gibi oyunlar oynarken ilişmeyin zaten sonrasında normal hayata döner. o yine insaflıymış iki el atıp çıkıyormuş ben bir oturduğumda hırsımdan ağlaya ağlaya 8 saat kalkmadığımı biliyorum. yine de 1. olamamıştım.
steamden alınan ücretli bir oyun bir kez satın alıyorsunuz zaten steamde çoğu oyunun fiyatı böyle ben aldığımda 70 tlydi şu an bilmiyorum ama aslında tehlikeli bir durum yok. ben sohbeti açmam hiç, arkadaşlarımla oynarken skype yapıyoruz o şekilde sesli oynuyoruz. yoksa tanımadığı insanlarla sohbet eden de var. bu oyun bağımlılık yapmaktan başka bir şey ben bazen rüyamda kendimi uçaktan o arenaya atlarken görüyorum
bir gamer olarak bu oyunla ciddi düşünüyorum buna da başlayacağımahahahah ben rahatım benimki de gamer ben de valla siz de kendiniz düşünün dermişimmm
pubg benim kutsalımdır gerçekten pubg oynarken kraliçe elizabeth arasa açmam, sevgilim arasa içimden söverim bu saati mi buldun lan diye
pubg,h1z1 gibi oyunlar oynarken ilişmeyin zaten sonrasında normal hayata döner. o yine insaflıymış iki el atıp çıkıyormuş ben bir oturduğumda hırsımdan ağlaya ağlaya 8 saat kalkmadığımı biliyorum. yine de 1. olamamıştım.
steamden alınan ücretli bir oyun bir kez satın alıyorsunuz zaten steamde çoğu oyunun fiyatı böyle ben aldığımda 70 tlydi şu an bilmiyorum ama aslında tehlikeli bir durum yok. ben sohbeti açmam hiç, arkadaşlarımla oynarken skype yapıyoruz o şekilde sesli oynuyoruz. yoksa tanımadığı insanlarla sohbet eden de var. bu oyun bağımlılık yapmaktan başka bir şey ben bazen rüyamda kendimi uçaktan o arenaya atlarken görüyorum
Dün bu oyunu merak edip biraz araştırayım dedim .Ekşi sözlükte 70-100 TL bir para ödemesinden bahsetmiş tek seferde mi veriliyor yoksa belli bir süresi mi var çok anlayamadım .Birde 25+kişilerle sohbet demiş.Oyun oynanmasına karşı değilim ama bu tarz şeyler hoş gelmiyor bana.
sevgilinizi "babacık" diye mi kaydettiniz ben mi yanlış görüyorum?Eki Görüntüle 2173585 oyundayim dedigi pub gmesela simdi, oyunda ölene kadar yazmaz benim icin disari cikmamiz cok onemli 4 gun goremedik birbirimizi o sevmez gezmeyi pek. Birbirimize anlayis gosteriyoruz boyle
Esim ve hamileyim. Hahahahah bi tuhaf oldu simdisevgilinizi "babacık" diye mi kaydettiniz ben mi yanlış görüyorum?
daddy cool
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?