buyuten ben miyim ?

Erkek işte
Gamsızlar
Haksızsın diyenlere şaşıyorum
Oyun kaçmıyor ya
Dinleyebilirdi iki dakika

ben ona anlayis gosteriyorum
anlayış gösterecek ne var?
kossskoca adam bırakın da günde 1 saatini neye ayıracağının kararını versin. sizin yapmanız gereken şey buna saygı duymak. sanki bir lüfutmuşçasına, adam yapmaması gereken bir şey yapıyormuşçasına “anlayış göstermek” değil.
en basta oynarken izin alirdin iliski oturmaya basliyo diye mi bu rahatlik bile dedim
oynarken izin almak mı?
yok artık ya.
annesi misiniz?

Pubg diye bir oyun. Bana sen de oyna bile dedi ama hic hoslanmam bu tarz seylerden.. nasil bi tehlike mesela acabilir misiniz ?

pubg benim kutsalımdır gerçekten pubg oynarken kraliçe elizabeth arasa açmam, sevgilim arasa içimden söverim bu saati mi buldun lan diye

pubg,h1z1 gibi oyunlar oynarken ilişmeyin zaten sonrasında normal hayata döner. o yine insaflıymış iki el atıp çıkıyormuş ben bir oturduğumda hırsımdan ağlaya ağlaya 8 saat kalkmadığımı biliyorum. yine de 1. olamamıştım.

sen de alsana oyunu burdan bir ekip kuralım hepinizi bağımlı yapayım

steamden alınan ücretli bir oyun bir kez satın alıyorsunuz zaten steamde çoğu oyunun fiyatı böyle ben aldığımda 70 tlydi şu an bilmiyorum ama aslında tehlikeli bir durum yok. ben sohbeti açmam hiç, arkadaşlarımla oynarken skype yapıyoruz o şekilde sesli oynuyoruz. yoksa tanımadığı insanlarla sohbet eden de var. bu oyun bağımlılık yapmaktan başka bir şey ben bazen rüyamda kendimi uçaktan o arenaya atlarken görüyorum

Ayy bi de erkek arkadasimin karakteri kiz. Etekli metekli bi sey arada yere filan egiliyo bi taraflari gozukuyo cok fettan bi sey 8 saat oynasa ben bu adami ne zaman gorucem cok sukur o zaman 1 saate sesimi fazla cikarmadan oturayim en iyisi

ahahahah ben rahatım benimki de gamer ben de valla siz de kendiniz düşünün dermişimmm
bir gamer olarak bu oyunla ciddi düşünüyorum buna da başlayacağım

insanlara oyun oynarken ilişmeyin ya ben de telefona bakmam haftasonu iş stresimi atmaya oyun oynarım 4-5 saat . Dünya sizin etrafınızda dönmeyiversin bikaç saat.

Çok çok önemli olsa anlattığınız şey zaten daha çok ilgilenirdi sizin için önemli olan onun için olmayabilir her an her dakika sizinle konuşamaz biraz serbest bırakın

Evet buyutuyosunuz. Esimden biliyorum erkekler oyundayken cevrimdisi. Esimin saatlerce kalkmadigi olurdu. Yaninda degilsem kisa cevaplarindan anlardim oyunda oldugunu. Acilse arar konusurdum. Ama benim icin onemli bi konu ve anlatmam gerekiyosa cokta zorlamam acikcasi. Oyunda olmadiginda cok iyi bi dinleyici cunku. Mesela kendisi suan internet kafede :) hava serinleyince beraber disari cikicaz :)
Diger mesajlari simdi okudum pub g ise cooook normal gecistirmesi diyebilirim. Cunku diger oyunlarda musait oldugun kimsenin sana saldiramadigi guvenli bolgeler var. Knigt mesela.. Ama pub g de surekli ekranda olmali gozu. Heran heryerden biri cikabilir..

Son düzenleme:
Biraz konuyu abartmışsın normalde ilgi gösteren birisiyse bence ses etmemeliydin. Ama şu hıhı tiplemesi ve aynen sözü beni hep gerer eşimde ben bir şey anlatırken kafası bir şeyle meşgulse aynen der ve kavga çıkar

oyundayim dedigi pub g mesela simdi, oyunda ölene kadar yazmaz benim icin disari cikmamiz cok onemli 4 gun goremedik birbirimizi o sevmez gezmeyi pek. Birbirimize anlayis gosteriyoruz boyle

Haksızsınız. İstediğiniz her an, herkes sizin için dert dinlemeye hazır olamaz. İşi bitince anlatırsınız ne anlatacaksanız. Şahsen ben oyun oynarken babam gelse derdini dinlemem.

Aboooow ay tovbeye geleyim ben kinarsam başıma geliyor S sassyassyy dikkat et gözünü seveyim kaptırma bu kadar :) :) yani şu an içinde bir merak uyanmadi değil oyuna karşı :)

ne yapsın bu adamlar?
Herif karıya gitmemiş, alkol almamış, kumarı yok. Tek yaptığı evinde kendi çapında tel şarjını bitirmek ve biraz radyasyon yemek. Ama iyice boğunki oynayamasın o zaman belki kitap falan okur.

Pubg yasaklansın Ay şu oyunu ben de merak ediyorum ama ilişmem umarım benim bağımlılıklarım fenadır

Bu oyun konusu hep böyle malesef :) bende oyundayken ya bi dur oyundayım döncem diyorum bozuluyor tabi ama sonra bi el atar mıyız diyorum hemen giriyor sonra 1 saat oyundayız :) oynadığı oyunu indirsen beraber oynasanız nasıl olur ? Oda birşey derse oyundayım dersin

70 lira oyunun parası.Oyunu tek başınıza veya grup halinde oynayabiliyorsunuz.Oyunun bulunduğu platformda arkadaşlık yaygın zaten.

Adama kızmak değil, aksine fps oyun oynarken cevap verebilme yeteneği yüzünden tebrik etmek lazım.
Abartmayın konu sahibi bence, kırk yılda bir olan bir şeyi sorun haline getirmeyin, zaten sanırım her gün saatlerce oyun başına kamp kurup sizi ihmal eden biri de değil. Hatta kızmak yerine siz de oynayın. Ben fps oyunları sevmem, 10 dakikadan fazla bakınca hızından midem bulanmaya başlıyor. Ama birlikte oynanabilecek nice oyun var. Şöyle ortak zevklerinize göre oyun bulun, oynayın. Eşimle 10 yıldır birlikte oyun oynuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…