büyütüyo muyum?

Problemsiz ilişki varmı inanın onu düşünüyorum,hayırlısı olsun inş
Ben sorunları kapatmıyorum,konuşuyorum tartışıyorum...sen üzülme diye biçok şeyden vazgeçtim diyo,vazgeçtide
Ama ben korkuyorm

Valla canımcım acele etme o zaman evlenmek için. Biraz daha ölç, biç olmaz mı?

Siz nişanlıniza anlatmamissiniz kendisi babasından mi duymuş yani ?KP nişanlı nizi doldurmuş gibi geldi bana

Bu kadar ufak bi konuşmayı oğullarına ne amaçla söylüyorlar acaba ? ( dert yok büyütülecek hiçbişey yok ortada )
Nasıl meraklılar oğullarının huzurunu kaçırmaya.. Her fırsatı değerlendirip yetiştiriyorlar hemen . Yaşını başını almış ama cahil cühela takımı olmaktan öteye geçememişler maalesef !

Problemsiz ilişki varmı inanın onu düşünüyorum,hayırlısı olsun inş
Ben sorunları kapatmıyorum,konuşuyorum tartışıyorum...sen üzülme diye biçok şeyden vazgeçtim diyo,vazgeçtide
Ama ben korkuyorm
sonra yani evlenince biriktirdiklerini bi tartisma esnasinda soyleyip duracak bid bid bid benim koca gibi

Önce kp aramış seni. Yani o aradı. Bir de keşke memnun olurum teşekkürler deseydin. Sanki gölge etme başka ihsan istemem gibi olmuş.

Geçen pazar akşam kp aradı beni, bende pzrtesi aradım.açmadı
Salı bidaha aradım. İşte konuştuk,muhabbet ettik.ildışı tayin isteyecektim ben, gayet iyi niyetli bi şekilde "ben okullara bakarım,bilgi edinirim" dedi
Bende "yorulmayın,gerek yok,okul idaresini arar bilgi edinirim,iliçi tayinde öyle yapmıştım" dedim yine iyi niyet gözeterekten
Ama nişanLıma hiç bahsetmedim,gerek görmedim
Geçtiğimiz hafta boyuncada farklı sebeplerden tartıştık,iki gün öncede annesi ve kendisi şehir dışına çıktılar
bugün diyoki
"Babam seni aramış,okullara bakıcam demiş,gerek yok demişsin,yardım etmek istemiş,neden gerek yok diyosun"
Birincisi babasını ben aradım,ikincisi 16sında okullar belli olacak,geniş bi liste yapar gönderirim demiştim
Şimdi burada kötü niyetli mi düşünüyorum ben,nişanlımın tepkisi garip geldi,"shibalba yı aradık,yardım edelim dedik,gerek yok dedi" gibi bi konuşma geçtiğini düşünüyorum,eğer öyleyse gereksiz bi konuşma değilmi,o kp ve benim aramda geçen bi konu
Kaldıki nişanlımla sürekli sorun yaşıyoruz

Senin bu tayin isi nereye olacak ? Nisanlimin memleketine deme sakin !
Adam kendince yardim etmeye calismista sen gerek yok deyince ogluna sikayet edip dedikodunu yapmis ne kadar ayip.
Kp ustune vazife gordugune gore onlarin yasadigi ile gideceksin herhaldeki, hayir senin ailenin oldugu yer falan olsa herhalde oyle bir yardim gerekse senin kendi anne baban veya bvir akrabanda yapar neyse buyutme kendince babalik etmeye calismista bu sikayet olayi cok cahilce olmus yani...

Bende kızıyorum inanın,babasının art niyetli olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
Ama o benim gayet iyi niyetli yaklaştığım bişeyi bana böyle döndrebiliyo
Ufak ufak ufak derken doldu taşıyo
Demekki iyi niyet yok lafi evirip ceviriyorsa.

Tabinisin aslini bilemeyiz ne dedi esinizede.
Ben kayin pederimi cok severim. Mesefeli herzaman. Hic birseye karismaz. Nisanlanacsgimiz zaman benden baba nasiyati herkesin onunde diyorum. Evliliginize 3. Sahislari karistirmayin dedi adma mertlikle. Ben cok seviyorum.
Ama gercektende cok gereksiz seyler.
Haksizliga gercektende hic gelemiyorum. Baskalarinin yaptiklari hep batar.
Ailem olsa bile derim bugün hep beraber oturuyorduk. Baskalari facede resim paylaşmis. Annemlerde kendilerini asmislar artik dedi.bende dedim bana kizmayin ama kendi kizinizda ayni seyi yapiyor (yani beni kast ediyorum, kendimi yani) busfer oklar bana dondu :) sanada kiziyoruz sanada kiziyoruz diye :)) icimden kendim arandim galiba dedim. :))

Ben buna benzer bir konuşma nedeniyle az kalsın düğünümden bir gün önce ayrılıyordum
Şimdi bakıyorum komik geliyor
Boşver geç

Ya nişanlıylen nişanlılar arasında birbirleriyle ilgili çözemedikleri yada memnun olmadıkları huylar varsa ertelenmemeli.. neticede nişanlılık deneme süreci. Bir ömür boyu çekmekten nişandan dönmek en iyisi. Aslında nişanlıyken çiftler gerçek yüzünü gösteriyor ama biz görmek istemiyoruz gözümüzü kapatıyoruz. Evlenince gözler açılıyor ama iş işten geçiyor. Geçmişe dönük düşünürsek hak vericeksiniz.

Back
X