Büyüye inanırmısınız

NEVAL26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2008
117
0
96
47
Eskişehir
Arkadslar bazen aklıma gelmiyor degil eşime büyümü yapıldı diye.ama pek fazla bilgim yok böyle seyler yasayan veya duyan var mı

Ben büyüye inanmıyorum ama etrafımda inananlar ve buna ait bikac hikaye anlatanlar var:sm_confused:

Peygamber Efendimize bile yapıldı . ALLAH uzat tutsun o insanlardan . Amiiiiiiiiiiiiiinnnn

Son düzenleme:
buyu diye bir sey var arkadaslar yani inanip inanmamak gibi bir durum soz konusu degil.
Kuran'da var herseyden once bu inanmak icin yeterli.

gunumuzde de yapiliyor.
evinizde buldugunuz ama size ait olmadigini dusundugunuz seyleri sakin evinizde bulundurmayin.

evet büyü kesinlikle var..ama her başımıza gelen kötü şeyi büyüye bağlamamak lazım...
ben eşinde büyü olduğunu sanmıyorum....çok şımarmış ve azıtmış seninki...

büyü tabiki var ama her büyü tutucak die birşey yok
sen eşime büyü yapıldı die şüphelendikce gerçektende yapıldıysa etkisini arttırırsın
ALLAH a dua et varsada yok etsin die kalbini temiz tut bişi olmaz inşallahh

büyü elbette var,yapman gereken Allah'a sığınmak ve dua etmek.

bi şey bulmadıysanız evinizde bilemezsiniz ki..eşiniz aniden mi değişti?evinize siziçekemeyenler girdi mi?ben inanıyorum evimize gelenler çiçeğimizin saksınına gömmüştü kağıda sarılı naylon içinde bulduk ve düğüm atılmış ipi çözüdk dualarla...evde çiçek çoksa yoklayın diplerini...biz bulamasak belki de şu an mutsuzduk...yapanı da biliyorum ve evime bi daha almadım..sizinki bi tez aslında kesin değil siz en iyisi bo lbol dua edin felak ve nas her gün okuyun bozulur tesir etmez..

inanmıyordum ama inanıyorum artık,kaynana bize bu kış geldiğinde 2 tane muska gibi birşey getirdi bunu takın sizi korur dedi, sonrada ben senin odanı toparlamak istiyorum dedi iyi dedim, (ne safım yaa) ne yaptıysa kadın artık, gittikten sonra eşimde çok büyük değişiklikler oldu kıyametler koptu kötü şeyler oldu yani,yatak odamız bile bitmişti birgün yatağı temizliyeyip havalandırayım derken yatağın üstünde lekeler gördüm içime kurt düştü , bende o kadının getirdiği herşeyi ve yatağımıda çöpe attım, evide sirkeli suyla yıkadım, ne olduysa eşimle aramız düzeldi, o günden sonra inanıyorum. kaynana ve kayınpeder bizim boşanmamızı istiyorlarmış sonrada bunu öğrendim, o yüzden büyüye inanıyorum.

inanmıyordum ama inanıyorum artık,kaynana bize bu kış geldiğinde 2 tane muska gibi birşey getirdi bunu takın sizi korur dedi, sonrada ben senin odanı toparlamak istiyorum dedi iyi dedim, (ne safım yaa) ne yaptıysa kadın artık, gittikten sonra eşimde çok büyük değişiklikler oldu kıyametler koptu kötü şeyler oldu yani,yatak odamız bile bitmişti birgün yatağı temizliyeyip havalandırayım derken yatağın üstünde lekeler gördüm içime kurt düştü , bende o kadının getirdiği herşeyi ve yatağımıda çöpe attım, evide sirkeli suyla yıkadım, ne olduysa eşimle aramız düzeldi, o günden sonra inanıyorum. kaynana ve kayınpeder bizim boşanmamızı istiyorlarmış sonrada bunu öğrendim, o yüzden büyüye inanıyorum.
ve bol dua ettim, evdede kuran okutturdum

Büyü var elbette.
Büyü yapanlar iki dünyada da cezalarını bulurlar ama
kendileriyle birlikte büyü yaptıkları kişilere de zarar veriyorlar.

İçinde böyle bir kuşkusu olan,
sürekli nas-felak surelerini okusun.

Büyü doğru ama büyüden bizi koruyabilecek tek varlık da; Allah.
Rabbim koruduğu, ona sığındığımız müddetçe de kimseler hiçbirşey yapamaz, güçleri yetmez.

bende inaniyorum
ama gercekten esinizde büyü varmi yokmu onu bilemezler bence
bu isi ticaret haline getirmis insanlar var dikkatli olun allah korusun
ürkütücü böyle seyler düsünmeyin bence

evet canım kocam 1 günde değişti benimleyken mutluluktan ucan adam 1 gün sonra ailesinin yanına gitti ve hersey o zaman basladı beni baba evinde bırakıp annesini ve görümcemi alıp bizim evimize gittiler bu yuzden aklıma geldi ayrıca esimin ailesi çok şirrettir ve hocalardan cıkmazlar.bir insan 1 günde nasıl degişir 2 gün sonra gelip evimize donücegim kocam aiilesinin yanına gitti orda bir kavga cıkarttı ve beni bırakıp onları alıp evime gittiler.işte arkadslar artık ne düşünecegimi bilmiyorum. adam hiçbirsey yapmama ragmen beni düsman olarak gorüyor ve resmen intikam almaya calışıyor siz ne düsünürsünüz

Back
X