Büyüye ve muskaya inanan var mı ?

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Hayırlı akşamlar kızlar, 2 senedir bizim eve ve bebegim doğduğunda tebrik etmeye gelmeyen bir akrabamiz dun geldi ve bebegime hediye ve ev hediyesi almış ve giderken sana bir canta kadın pedi veriyim dedi. Bende gelinlerine ver dedim, onlara verdim dedi, kızlar dün eşim o şahsı evine bıraktı ve gelirken bir çanta kadin pedi getirdi, ilk başta bunlardan ikişer tane anneme ve kardeşimin eşine veriyim diye düşündüm, sonra icime kurt düştü. Açılmamış kadın pedine büyü yapılır mı? Kızlar bilgisi olan lutfen yardımcı olsun. Yoksa bir çanta pedi konteynera atacam napim yardımcı olun, art niyet davranıyorum, ama çevreden duyduğum bazı olaylar beni korkutuyor, bu kadın görümcemin kvsi beraber geldiler, görümcemle konuşuyor ama annesiyle yani benim kv ile kavgalı bizlede 2 senedir konuşmuyordu , dün geldi....

Neden boyle sacma birsey dusundunuz ki hem icinize sinmiyorsa atin gitsin pahali birsey bile degil

İnanırsan çıkar, at gitsin ya, madem içine kurt düştü. Ayrıca ne saçma bir hediye. Tövbe tövbe ne tuhaf insanlar var.

hamile kalınca evde açılmamış paket paket ped vardı ben de vermiştim yaşasın hasta olmayacağım uzun zaman diye bi de yer açılsın diye.. aklınıza büyülü oldukları nasıl geldi ya anlamadım..
lohusa isen bazen aklına garip şeyler gelir insanın o dönem.. düşünme bence gerek yok.. içine sinmediyse at hepsini çöpe..

İnanırsan çıkar, at gitsin ya, madem içine kurt düştü. Ayrıca ne saçma bir hediye. Tövbe tövbe ne tuhaf insanlar var.
Bu hediye degil oylesine verdi, böyle bir şey zaten hediye olmaz, gelinlerinede vermiş nereden geliyor bu derenin suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…