büyüyebilen beşikler

meoww

bebeğim♥
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
1.083
1
46
İstanbul
slmlar,tecrübeli olanlara ya da bu konuda bir bilgisi olanlara sormak isterim.
bebek beşiği alana kadar büyüyebilen karyolalı bebek odası almak daha mantıklı olur diye düşünmüştüm.
15-16 yaşına dek kullanılabiliyormuş.
sonrası genç odaıs malum..
fakat mobilyacı bi abimize bunu sordum,o da 3-4 yıl sadece karyola kullanmamızı sonrasnda ise genç odası almamızı önerdi.
sepetim olucak kulanabildiğim yere kadar,eğer o da alıcaksam odasından karyolayı kendi odama taşıycam.
ya da hiç uğraşmayıp sadece karyola mı almak gerek?
sizce ne yapmalıyız?:26:

standart karyola
$78032915421913713.webp
büyüyebilen bebek odası
$cicek-cilek-odasi-3.webp

bebek beşiği alana kadar büyüyebilen karyolalı bebek odası almak daha mantıklı olur diye düşünmüştüm.
sonrası genç odaıs malum..
fakat mobilyacı bi abimize bunu sordum,o da 3-4 yıl sadece karyola kullanmamızı sonrasnda ise genç odası almamızı önerdi.
sepetim olucak kulanabildiğim yere kadar,eğer o da alıcaksam odasından karyolayı kendi odama taşıycam.
ya da hiç uğraşmayıp sadece karyola mı almak gerek?
sizce ne yapmalıyız?:26:

ben ilkkimde aldımdı canım kullanamadım 2inciside park yatak alıcam yatak odama koyucam

ben ilkkimde aldımdı canım kullanamadım 2inciside park yatak alıcam yatak odama koyucam
ya bu park yatağın 3 özelliği var diye biliyorum

oyun-uyku ve taşınabilir olması özelliği..

fakat kaç yaşına dek yatılabiliyor?
he bir de uzun uykular için uygun mu?

:24:

Bebek beşiği alana kadar büyüyebilen karyolalı bebek odası almak daha mantıklı olur diye düşünmüştüm.
Sonrası genç odaıs malum..
Fakat mobilyacı bi abimize bunu sordum,o da 3-4 yıl sadece karyola kullanmamızı sonrasnda ise genç odası almamızı önerdi.
Sepetim olucak kulanabildiğim yere kadar,eğer o da alıcaksam odasından karyolayı kendi odama taşıycam.
Ya da hiç uğraşmayıp sadece karyola mı almak gerek?
Sizce ne yapmalıyız?:26:

cnm sakın benım yaptığım hatayı yapma derım bı dunya paa verıp belıs buyuyen hatak aldık sonra nemı oldu oda ayırma zmanı gelınce onun takımıbızı mutlu etmedı cok farklı bı takım beyenıp oda aldık oda kaldı kenarı ya park yatak yada asansörlu ahsap yatak al derım benden sana tavsıye

ya bu park yatağın 3 özelliği var diye biliyorum

oyun-uyku ve taşınabilir olması özelliği..

Fakat kaç yaşına dek yatılabiliyor?
He bir de uzun uykular için uygun mu?

:24:

cnm benı kızım 5.5 yaşında ve 1.10 cnm ve o yatkların boyu 1.20 oluyo duşun ve en olaraqkta bı baza enı kadar oluyo rahalıkla uzun sure yatabılır

cnm benı kızım 5.5 yaşında ve 1.10 cnm ve o yatkların boyu 1.20 oluyo duşun ve en olaraqkta bı baza enı kadar oluyo rahalıkla uzun sure yatabılır

cnm çok teşk.ettim tavsiyelerin için.
peki bu park yataklar taşınabiliyor mu?
yani şehir dışına falan götürebilir miyim kolayca?
mesela ailem ş.dışında yazn onlara gittiğimde kurabilir miyim?

Back
X