- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Ben de kızlara katılıyorum Huriyecim telaş etme bence .
Her şeyin bir zamanı var bazıu şeyleri sen farketmeden kapıyorlar Derin 3 ay falan olucak nerdeyse evde bir tane süs atımız var atlar nasıl yapıyor dediğimde tıktıkkıdı tık diye sallıyordu kendini ama artık yapmıyor .Geçenlerde burnunu öğrenmişti şimdi onuda göstermiyor .Dişlerini göstermeye başladı ama şimdide .
Eşim sigara içmeye çıktığında yada ben napıyor diyoruz dudağıyla puff yapıyor birde elini dudağına götürüyor .
Ama sanırım görerek daha iyi kavrıyorlar süreklilik olması lazım .
Mesela Derin yemeği bitince ellerini uzatıyor hemen sileyim diye ,sonra diş fırçasını yıkıyorum hemen ağzını açıyor .ardından kafasını eğiyor önüne önlüğünü çıkartmam için en son kucağıma aldığımda sarjlı süpürgeyi gösteriyor hemen sandalyesini ve saçtıklarını süpürmem için. Çünkü bunları günde en az 4 kez aynı sırayla yapıyoruz .
ŞENGÜLCÜM sen adım adım dergisine abone olmuş muydun ben oldum 2 aydır da geldi ama oğlum pek dergiyle ilgilenmiyor aslında ilgileniyor kendi bakıyor sayfaları çeviriyor resimlere bakıp bir şeyler anlatıyor kendince ama beraber bir şey yapamıyoruz işte ben dergideki bir şeyi anlatmaya çalıştığım zaman dinlemiyor ve sayfa çevirmeye çalışıyor muhammed tuğra senin anlattıklarını dinliyor mu veya işte dergideki mama topu falan parmağıyla gösteriyor mu???
efendim ????
Çok güldüm anlamında yırtmış sonra da bakmış ya hadi bakalım şimdi sakla diye koptum onu ima etmek için demiştim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?