Büyüyorum...Öğreniyorum...Eğleniyorum...

bizde de kurabiye kavanozu var
çınar biraz yapmaya başlamıştı mesela daireyi doğru yerden sokuyor
daire girince önce diğerlerini illaki o delikten atmaya çalışıyordu bakıyordu olmuyor daireyi çıkartıp çıkartıp tekrar atıyordu tekrar tekrar

merhaba kızlar bende 2010 şubat annesiyim
çok güzel bir konu olmuş bizde yararlanıcaz burdan inşallah şimdiden takip ediyorum ben
ilk 6 ay hangi oyuncaklar aldınız bebeklerinize?keşke bu konu daha önce açılsaymış:))

ben ilk altı ay pek oyuncak almadım aslında sadece bolca çıngırağı vardı
zaten yeni yeni oyuncaklarla haşır neşir olmaya başladı

Bizde de vardı canım bundan ama kullanmak nasip olmadı : Bizde de şimdi kurabiye kavanozu var ama bu en azından sessiz bir tane daha edineyim diyorum bunların birde kablumbağa şeklinde olanı var o da güzel .
Neyse Derin kavanozuna kare ,daire ve yıldızı yerleştirebiliyor birde ters tuttuysa hemen düzelityor ama çok kısa süre sonra sıkılıp üzerinden atmaya başlıyor hepsini .

Canım evet biraz geç kaldık tabii ama zararın neresinden dönersen kardır .

Ben uyku arkadaşım playskoolun ,yine playskool bıcırık kuklalar ,çıngır maymun ,çıngıraklı patikler ,bunlar bazıları oyun halısına gelince biz pek kullanamadık nedense ama ablam ve kuzenimin çok yardımcısı oldu ...

teşekkür ederim canım

oyun halısı işe yarıyormu oynuyorlarmı yoksa daha anlamıyorlarmı?

hayatım biz tiny love ın oyun adasını almıştık..epeyce oyaladı oğlanı..çıngıraklar filan da işe yarıyor..dönenceler...ama şu playskool un ilk arabamı almayın sakın..bi işe yaramıyo..öle duruyo aldığımızdan beri kenarda...

ay aylin kesinlikle katılıyorum
araba gibi binmeye kalkınca da ayakları çarpıyor çocuğun tekerleklere

maviyeshill arkadaşımız kuzunu güle güle büyüt
benim tavsiyelerim kesinlikle çıngıraklı patikler ve ikili egzersiz arkadaşım
ve tabiki o zamanların vazgeçilmezi dönenceler

teşekkür ederim arkadaşlr bende tiny almayı düşünüyordum oyun halısını sağolun cvbınız için

sibelcim çok teşekkür edrim canım

yaa kızlar adım adım dergisinin şarkılarını bilgisayara kaydedebiliyormusunuz? zip dosyasından çıkarırken sorun yaşıyorum. aynı sorunla karşılaşan varmı?

bende 2010 subat annesıyım şimdiden gelecekle ılgılı bazı oyuncakları aldım takıp edıyorum ındırmlerı yoksa cocuk oyuncakalrı cok pahalı bazılarınıda kendım yapacam cok guzel oyuncaklar var ahsaptan bırz emekle kendım yapacam oyun halımızda cok ıyı oynuyoruz yenı yenı kesfettı nerdeyse bır aydır koyuyordum ama yenı farkına verdı bugun ayaklarını fılan oyuncakalra vuruyor cıkan sesede bakıyordu bende odanın kapısında ızlıyorum:)

yaa kızlar adım adım dergisinin şarkılarını bilgisayara kaydedebiliyormusunuz? zip dosyasından çıkarırken sorun yaşıyorum. aynı sorunla karşılaşan varmı?

canım ben de ne zamandır aynı şeyi soracaktım
şarkılarda hep problem çıkıyordu benim de
ama ben benim aptal pcden diye düşünüyordum
demekki farklı br sorun var arayıp sormak lazım

arkadaşlar bu herkesin işine yarayacak bu topik çok arka sayfalarda kalmış

ben size birşey daha danışmak istiyorum kızım 6.5 aylık ve 1 aydır emekliyor ve tırmanıyor koltuklara tırmanıp sürekli ayakta durmak istiyor
emekleme arkadaşı almak istiyorum emekleme öncesimi kullanılıyor sonrasımı geçmi kaldım.

birde ilk arabam için daha erken ama sürekli ayakta durmak istiyor kullanan varmı?alsam işe yararmı

eğitici köpek alan varmı öğrenmelerine gerçekten yardımcı oluyormu çok soru sordum ama bu oyuncak konusunda karar veremiyorum renkli küpler halkalar konuşan eğiticii oyuncaklar o kadar çokki içinden çıkamıyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

canım kızın emekliyorsa emekleme arkadaşı alma bence
o daha çok bebişleri emeklemesi için bir oyuncak
ilk arabamdan ben almadım ama alan bikaç arkadaşın pek memnun olmadığını
biliyorum ben oyuncak konusunda daha çok eğitici olanları tercih ettim
tahta yapbozlar şekilli küpler kalın yapraklı kitaplar yazı tahtası filan gibi
benim kızım kitaba meraklı daha çok kitapları tercih ediyorum artık

canım biz eğitici kaplumbağa almıştım fişher price çok memnun kaldım ama ilk arabam dan bir arkadaşım hiç memnun kalmadı ona ihtiyaç duymadan zaten kızı yürümüştü çok gereksiz demişti

Arkadaşlar Esra ya Bebek Duyuları diye bir kitap aldım. 5 duyuya hitap eden bir kitap. Beraber oynadığınızda sözcük dağarcığını da zenginleştiriyo. Kitabın arkasında bizler için bir kılavuz var. İlk sayfada göbeği peluş bir aycık var. Göbeğini gıdıklıyoruz ayının ve tüylü, yumuşak, okşamak, kocaman gibi sözcükelri tekrar ediyoruz. Bu ayıcık farklı boyutlarla her sayfada var. Dört defa kitabı tamamladıktan sonra Esra artık farklı sayfalardaki ayıyı gösterebiliyo.Göster kızım ayıyı diyorum ve ayıb-nın üstüne elini getirip vuruyo ya da tırmıklıyo ayıyı

Bu topiği kullanalım kızlar ya. Çok yararlı bir topik. Artık bebişleimiz büyüdü ve bilinçli bir şekilde oyun oynuyorlar. Paylaşalım birbirimize yol gösterelim.

Ayrıca babası Esra ya diş hediyesi Emekleme arkadaşım almış. Esra bayılıyo. Bu oyuncaktan sonra daha kuvvetli sürünmeye başladı. Kol ve bacak kasları daha bi güçlendi sanki. Bu arada bu oyuncak indirime girmiş de almış. Biz çok sevdik. Ben evde ses çıkaran bir oyuncağa ip bağlayıp sürütmeyi düşünüyodum gerek kalmadı. :hulya:

Bir de küvette köpükler biriktikçe onlara vuruyo ve dağıtıyo. Çok hoşuna gidiyo Esra nın. Yıkarken yaptıklarımı da anlatıyorum ona. " Şimdi başından aşağı su döküyoruz, sırtını yıkıypruz Esra'nın, ellerini vur suya..." gibi. O suya vururken ben de ona eşlik ediyorum. Çok keyifleniyo...

bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum çok güzel bir paylaşım bende şubat annesiyim oğlum şuan 21 aylık yapması gereken yani bebek gelişiminde şunları yapabilir diye yazılan şeyleri yapabiliyor hızlı öğreniyor bu topiği takip edip fikir edinmek istiyorum lütfen önemli bulup öğrettiğimiz oyunları yazmaya devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…