Buz gibiyim..

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar.
Ben eşime karşı gün geçtikçe buz gibi oluyorum...sevgimde azalıyor.. sanırım artık biktim...kacip gitmek istiyorum...karsimda ilgisiz konuşmaktan anlamayan bi adam var..gecen gün uzun süredir başbaşa biseyler yapmadık bu hafta sonu yapalım dedim dalga geçmiş bende kusura bakma senin odun olduğunu unutmuusm dedim kızarak.. ben kocamı karşıma alıp su su hareketlerin hoşlanmıyorum desem kavga bile çıkarır.gece yatağa yatiyrz ne bi sarılma ne bi öpme var aynı şekil kalkiyrz..gcen gece bana senin isteğin yok dedi cinsel anlamda bende alakası yok dedim..aksam ece gelir benim öpmemi bekler ko bazen mac falan varsa yüzüme bile bakmadan içeri girer..kendimi karısı gibi değil de arkadaşı gibi hissediyrm...ben bu adamı nasıl yola getiricem(((?

Teşhisi koymussun gerçekten , odun..

Ne kadar oldu evleneli sonradan mı oluyor yoksa evlenmeden fark etmediniz mi

Evlenmeden jestleri varsa ,bi rahatlık gelmiştir

Ne yapıyorsan tam tersini yap ters köşe yatır dank etsin

ne kadarlık evlisiniz bilmiyorum ama zor gibi. Hele hep böyleydiyse geçmiş olsun

Teşhisi koymussun gerçekten , odun..

Ne kadar oldu evleneli sonradan mı oluyor yoksa evlenmeden fark etmediniz mi

Evlenmeden jestleri varsa ,bi rahatlık gelmiştir

Ne yapıyorsan tam tersini yap ters köşe yatır dank etsin
Sonra dan böyle oldu...yuzum düşük olsa veya ilgilenmesen başlarım triplerne diyo ne trip ne naz yaoabiliyrm yani

Geçmişler ola.. Napıcaksın mecbur karsına alıp konuşacaksın. Ben başka çozüm goremedim. Acaba sana yaklaşmaya çekiniyor mu? En basindan beri mi boyle?

Sonra dan böyle oldu...yuzum düşük olsa veya ilgilenmesen başlarım triplerne diyo ne trip ne naz yaoabiliyrm yani

Acaba hangi dilden anlıyor trip yapıyorsun suçlu olan sensin, plan yapıyorsun dalga geçiyor, konuşmak istiyorsun dinlemiyor

Madem eskiden iyiydi belki fazla rahatladı sen belki çok fedakarsin yapicisin o yüzden havalara çıktı

3-5 gün yoğun ilgi göster geceleri onun sarılmasını bekleme sen sarıl. gün içinde ara nasılsın diye sor. bir kazak al sana yakışacağını düşündüm de hediye et. biraz ilk adımlar senden gelsin bakalım bu adam eşşek değilya belki ozaman yanlışının farkına varır. ha hiç düzelme olmazsa o zaman odun teşhisini koyabiliriz.

Ben eşime hiç bir şekilde kiyamiyrm daha doğrusu kıyamıyordum.ama artık önceki gibi aman paran gitmesin aman sen yorulma aman sen uyu dinel en aman süt iç şunu ye falan ağzına dusmuyrm

Hediye aldim büyük bi hevesle verdim ama odun işte.((

Ben eşime hiç bir şekilde kiyamiyrm daha doğrusu kıyamıyordum.ama artık önceki gibi aman paran gitmesin aman sen yorulma aman sen uyu dinel en aman süt iç şunu ye falan ağzına dusmuyrm

Evlilikten anladığı bu mu acaba ,evlilik böyle mi kodlandi beyninde ,babası da böyle mi?

Adamlar sıcak yuvaya hasret daha ne ister bi şükretsin

Hediye aldim büyük bi hevesle verdim ama odun işte.((
sabırlı ol canım hemen pes etme eşini seviyorsan evliliğini uzun yıllar devam ettirmek istiyorsan bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. dozunu fazla kaçırmadan eşine karşı ilgili olmaya devam et ama dediğim gibi dozunu kaçırma buseferde ilgiden bunalmasın...

Ama hep ben ilgi gosteriyrm bende azıcık ilgi görmek istiyrm bende kadınım( ben yeterince yanaştım eşime artık kendimi cekiyrm ama yine yüzün niye düşük diye parlayacak diye endiseleniytm

bence biraz odak noktanızı değiştirin kendinizi de bir kursa yazılın bir saç baş imaj değiştirin size farklı gözle baksın.

evde çok pasaklı dolaşmayın biraz spor yapın değişim olunca illa fark eder. arada oranız buranız hafiften açılacak kıyafetler giyin

bir de ona bakmayın canım sıkıldı x yerine gidicem gelmek ister misin diyin hayır dese bile güzelce hazırlanın yavaştan süslenin dolanın evde hazırlanırken o da gaza gelir eşlik etmeye kalkar size. hiç çıkası yoksa mesela havayı bahane edin. ay biraz yürğcem temiz hava deniz/orman havası almak istiyorum gelir misin vs gaza gelsin.

birlikte birşey yapmıyoruz diye zırıldamayın işler ters teper. eğer o gelmezse de bozulmayın siz hazırlanıp çıkın gelince hevesle anlatın şıraya gittim burası çok güzeldi aa bilmem ne gördüm diye bi dahaki sefere o da gelmek isticektir bak görün

dışarı çıkarsanız da arada mesela birlikte durmadığınız anlarınız olsun dışarıda erkeklerin size bi an olsun fark ettiğini görsün sonra gelip koluna girin mesela belki kendini şanslı hissedip kıymetinizi anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…