- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
3 yıllık evliyiz evet severek evlendik hatta esim çok istedi evlenmeyiKaç yaşındaınız, kaç yıllık evlisiniz, severek mi evlendiniz ?
Sonra dan böyle oldu...yuzum düşük olsa veya ilgilenmesen başlarım triplerne diyo ne trip ne naz yaoabiliyrm yaniTeşhisi koymussun gerçekten , odun..
Ne kadar oldu evleneli sonradan mı oluyor yoksa evlenmeden fark etmediniz mi
Evlenmeden jestleri varsa ,bi rahatlık gelmiştir
Ne yapıyorsan tam tersini yap ters köşe yatır dank etsin
Nasıl yaniSilemiyosan, karalayacaksın.
Sonra dan böyle oldu...yuzum düşük olsa veya ilgilenmesen başlarım triplerne diyo ne trip ne naz yaoabiliyrm yani
Yok baştan boyle değildi hatta söylediğimde o köprüyü gece ne kadar di diyorGeçmişler ola.. Napıcaksın mecbur karsına alıp konuşacaksın. Ben başka çozüm goremedim. Acaba sana yaklaşmaya çekiniyor mu? En basindan beri mi boyle?
Ben eşime hiç bir şekilde kiyamiyrm daha doğrusu kıyamıyordum.ama artık önceki gibi aman paran gitmesin aman sen yorulma aman sen uyu dinel en aman süt iç şunu ye falan ağzına dusmuyrmAcaba hangi dilden anlıyor trip yapıyorsun suçlu olan sensin, plan yapıyorsun dalga geçiyor, konuşmak istiyorsun dinlemiyor
Madem eskiden iyiydi belki fazla rahatladı sen belki çok fedakarsin yapicisin o yüzden havalara çıktı
Hediye aldim büyük bi hevesle verdim ama odun işte.3-5 gün yoğun ilgi göster geceleri onun sarılmasını bekleme sen sarıl. gün içinde ara nasılsın diye sor. bir kazak al sana yakışacağını düşündüm de hediye et. biraz ilk adımlar senden gelsin bakalım bu adam eşşek değilya belki ozaman yanlışının farkına varır. ha hiç düzelme olmazsa o zaman odun teşhisini koyabiliriz.
Ben eşime hiç bir şekilde kiyamiyrm daha doğrusu kıyamıyordum.ama artık önceki gibi aman paran gitmesin aman sen yorulma aman sen uyu dinel en aman süt iç şunu ye falan ağzına dusmuyrm
sabırlı ol canım hemen pes etme eşini seviyorsan evliliğini uzun yıllar devam ettirmek istiyorsan bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. dozunu fazla kaçırmadan eşine karşı ilgili olmaya devam et ama dediğim gibi dozunu kaçırma buseferde ilgiden bunalmasın...Hediye aldim büyük bi hevesle verdim ama odun işte.((
Sanırım ben eşimi yontamayacagimEvlilikten anladığı bu mu acaba ,evlilik böyle mi kodlandi beyninde ,babası da böyle mi?
Adamlar sıcak yuvaya hasret daha ne ister bi şükretsin
Ama hep ben ilgi gosteriyrm bende azıcık ilgi görmek istiyrm bende kadınımsabırlı ol canım hemen pes etme eşini seviyorsan evliliğini uzun yıllar devam ettirmek istiyorsan bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. dozunu fazla kaçırmadan eşine karşı ilgili olmaya devam et ama dediğim gibi dozunu kaçırma buseferde ilgiden bunalmasın...
HaspammmmmmYok baştan boyle değildi hatta söylediğimde o köprüyü gece ne kadar di diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?