• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzda Kaymayan sıcak tutan su almayan bot tavsiyesi

redlove

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12
0
16
İstanbul
Buzda yürüme fobim varda karlı havalar için güvenle yürüceğim bot tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim

ben gecen sene 150 tl ye greyder çizme aldım bu kıs cok rahatım ne kaydım nede üşüdüm....

Greyder çizmenizin modeli ne olarak geçiyor hatırlıyormusunuz

yok canım modelının ısmını bılmıyorum ama detaylı tarıf edeyım aynı model harley cızmelerdede var burnu yuvarlak tabanı tırıklı topuk kısmının yam tarafında greyder yazıyor dız kısmında kucuk bır kemer var bacagınıza gore ayarlanıyor bu model her sene olyor kesın bu yılda vardır...

canım karda buzda akıllı bir ayakkabı bot istiyorsan öncelikle görselliği çok önemsemeyeceksin
kaymayan sıcak tutan sağlam bir seçim istersen ;north face ,solomon ,lafuma gibi ürünlere bakmalısın derim..

bende north face in montu ayakkabısı var tam kar için tavsiye edebilirim
eşim abisi,arkadaşımız... çevremizde kar gezileri için bu ürünleri kullanan çok var o yüzden kesinlikle önerebilirim
ama bakman lazım yinede zevkine uyarmı bilemem

Son düzenleme:
canım karda buzda akıllı bir ayakkabı bot istiyorsan öncelikle görselliği çok önemsemeyeceksin
kaymayan sıcak tutan sağlam bir seçim istersen ;north face ,solomon ,lafuma gibi ürünlere bakmalısın derim..

bende north face in montu ayakkabısı var tam kar için tavsiye edebilirim
eşim abisi,arkadaşımız... çevremizde kar gezileri için bu ürünleri kullanan çok var o yüzden kesinlikle önerebilirim
ama bakman lazım yinede zevkine uyarmı bilemem

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sizin yaşadığınız yeri bilmiyorum ama bahsettiğiniz markaları nerede bulabilirim ben İstanbul dayım.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sizin yaşadığınız yeri bilmiyorum ama bahsettiğiniz markaları nerede bulabilirim ben İstanbul dayım.

canım biz adanadayız ama kış aylarında hafta sonları erciyes dağına gidiyoruz
o yüzden bu tarz botlar tam bize göre..

hani şu outdoor malzemeleri satan yerler var spor malzemeleri gibi her türlü kış sporlarına uygun eşyalar var ordan bulabilirsin

Back
X