Ayrıca hayurlı olsun. Sağlıkla kucaklayın bebeklerininzi. Kolaylıklar dilerim.
Bayramda baklava koydum pişmiş şerbetlenmiş bir şekilde. . Bu hafta çıkardık yedikk.mis gibi ilk günkü tadın aynısıydı . .tavsiye ederim
Baklava şekerlenmedimi? bende bikaçkere şerbetli tatlı koydum ama yemek için çıkardığımda şekerlenmişti maalesef,onun içinde o tür tatlıları koymuyorum..
aaaa şekerlenmedimi canım baklava ben bı kaç defa dolaba baklava koyduğum halde şekerlendi buzlukta denemedim ama hiçç
dün sigara böreği sarıp koydum buzluğa köftede yaptım biraz boş zamanım varken taze fasulye karnabahar pırasa koymuştum hafta sonunda ama patlıcanı kızartmayı denemedim hiçç onuda deneyeyim bakalımsigara böreği yapıp koyabilirsin hemn çıkarıp kızart köfte yine aynı şekilde sarma sarıp onu koyabilirsin zaten nohut fasulye taze fasulye patlıcan domates biliyordursun.ben patlıcanı kızartıp koyuyorum hemen çıkarıp fırında ısıtıyorum yada tavuk haşlayıp koyabilirsin çıkarınca on dk fırında hazır sebzeli de yapabilirsin...
kırmızı biberi yıkayıp çekirdeklerini çıkarıp yemeklik doğradım pişirmeden öle koydum benim kv de öle yapmıştı çıkınca buzluktan taptaze oluyoayrıca patlıcan ve kırmızı biberi haşlayıp koyabilirsin zeytinyağlı süper oluyorr
ıspanağı haşmaladan mı koyuyorsun canım ben hiç öle denemedim hep haşlayıp koyardım birde haşlanmış patatesin tadı değişmiyormu arkadaşım bana tadı değişiyor demiştiiÇalıştığım için çoğu şeyi toparlayıp buzluğa atıyorum zamandan kazanmak için. Pazardan ıspanak, yufka marketten kıyma her hafta aldığım şeyler... Ispanağı bir güzel yıkıyorum, kuruluyorum, kuruyunca doğrayıp buzdolabı poşetine sarıp direk hoop deep freeze... köfteleri yapıp yapıp atıyorum, çok pratik oluyor. Patatesleri haşlayıp sigara böreği için harç hazırlıyorum onları da hoop deep freeze'e :) Hafta içi için misafir gelince, işten gelince canım yemek yapmak istemeyince hemen pişmeye hazır, hem de çok pratik
bende aslında diyorum ki her hafta sonu herşeyi hazırlayıp atıym buzluğa 1 hafta boyunca ne pişirsem diye düşünmem ıspanak karnabahar pırasa biraz köfte sigara böreği falan çıkarıp pişirmek çok pratık olurrbende çalışıyorum bu nedenle buzdolabımın buzluğu dolu.
neler var söyliyeyim belki örnek olur .
müsait olduğumda sigara böreği sarıp buzdolabı poşetlerinde atıyorum
kıymaları bir yumruk kadar ayırıp ayırıp atıyorum (hepsi çözülmesin ihtiyacım kadar çözülsün diye )
Tavuklarda keza öyle.
ya özeti ben herşeyi hazırlayıp buuzluğa atıyorum
kızlar buzluğa sıgara böreği sarıp koymuştum bugün pişirmek için çıkardım ama birbirine yapışmış sanki nasıl açıcam ben bunu yaa
Biraz zorlayınca ayrılır birbirinden. Kaba kuvveti dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?