Buzluğa Koyabileceğim Pratik Yemek Çeşitleri

gözlenmiş patlıcan gözlenmiş biber tavuk köfte
erik vişne
nohut fasulye bamya koyuorum bende

sende tavuğu pişirip koyanlardanmısın canımcımm arkadaşlar öle yapıyorlarmışta ben biraz tereddütteyim açıkçası nasıl olurki bilemedimbu sene vişne koyamadım ya vişne zamanı çokk hastaydım yeni hamileydim alamadım vişne eşimden istedim oda gidip nerde eziği varsa onu almıştı bende reçel yaptım ama dolaba koyamadım şimdi olsa komposto yapsamm ohh ne güzel olurduu

Son düzenleme:
kızlar akşama ne yemek yapıyonuz yazında bende fıkır alıym ne pişricem akşam hiç bi fikrim yokk

Ispanağı evet haşlamadan direk yıkıyorum, kuruyunca doğrayıp buzdolabı poşetine koyup buzluğa atıyorum. Ben sigara böreğini haşlanmış patatesle yapıyorum. İçine azıcık karabiber ve tuz koyuyorum, belki de ondan tadı bozulmuyordur. Çıkardığım zaman çıtır çıtır çok lezzetli oluyor, çözülmesini beklemeden kızartıyorum

içli köfte
mantı
sarma
poğaça
börek
izmir köfte

genelde benim koyduklarım bunlar

kuru fasulyeyi biraz fazla yapıyorum, yarısını soğuduktan sonra çelik tencereye koyup buzluğa atıyorum.
lazım olunca çıkarıp kısık ateşte yavaş yavaş çözdürüyorum ısınınca yeni pişmiş gibi oluyor

sarma ve poğaçayı pişiripmi koyuyorsun canım ben bidefa pişirmeden sarıp koydum sarmayı ama pirinçler hep kırıldı hamur oldu pişincee

poğaçayı pişirip koyuyorum ama sarmayı pişirmiyorum pirinçlerde kırık olmuyor canım.
benim dolabım nofros arkadaşımın dolabı derin dondurucuydu oda pirinçlerin kırık,kırık olduğunu söylerdi.
Ben sarmayı dolaptan çıkarıyorum çözülmesini bekliyorum biraz, sonra kısık ateşte pişiriyorum.

hımm demekki benimki dolapla alakalı canım benim sarmam pişince hamur olmuştu ondan demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…