- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
bozulur konulmaz. rendele poşetle öyle koyinternetten araştırdım yeterli bilgiye ulaşamadım kızlar buzluğa tüm domates konur mu bozulur mu? deneyen var mı aramızda? konuyu yanlış yere açtıysam affola.acil cevap bulmam gerek.
üşeniyorum rendelemeyeHiç duymadımneden tüm koymak istiyorsun
ciddi bozulur mubozulur konulmaz. rendele poşetle öyle koy
yine buzdolabı poşetine koysam ama tüm koysam olur mubozulur konulmaz. rendele poşetle öyle koy
Hahaha neyap biliyormusun annem artık hep öyle yapıyor güzelce yıka üsteki yeri kes direk kabuklu blendırdan geçirüşeniyorum rendelemeye
çözüldü mü rendeleyemezsin mıncır. rendele poşetle dondur. direk yemeğe eklersin erir sıcaklığındayine buzdolabı poşetine koysam ama tüm koysam olur mu
rendeleyeyim o zman rendeliyoruz sonra tuz atıyoruz sonra buzdolabı poşetine mi koyuyoruz? hepsi bu mudur? tuzun miktarı fazla mı olmalıdır bozulmasın diye?Ben denedim bütün koymayı ama sonradan tadı çok kötü oldu kullanamadan çöpe gitti. Neyse ki deneme amaçlı birkaç tane koymuştum. Rendeleyip ya da doğrayıp koyuyorum ben. Biraz da tuzluyorum. Gayet güzel oluyor. Hiç de bozulmuyor.
Annem 4 e bölüp koyar yıllardır hiç birşey olmuyorüşeniyorum rendelemeye
Hahaha neyap biliyormusun annem artık hep öyle yapıyor güzelce yıka üsteki yeri kes direk kabuklu blendırdan geçirama annem pişiriyor sonra çiğde olur heralde
ciddi 4e bölüp koymak da kolay öyle mi yapsam bayağı bir domatesim var rezil olsun istemiyorumAnnem 4 e bölüp koyar yıllardır hiç birşey olmuyor
En güzeli, blendırda kayboluyor zaten mis gibi okadar domatesle uğraşılmıyorBende kabuklu yapiyorum.
Sonra diyorum ki "vitamini kabugunda"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?