Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlari buzdolabı almayı düşünüyoruz, buzluk kısmı altta olsa daha pratik olur gibi geliyor fakat yılların alışkanlığıyla üstte kullandım hep, kullanan var mı iyi midir acep?
estağfullah :) teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bende evlendiğimde bol bol dondurucuya bişeyler atarım diye düşünüyorum, bezelyeydi mısırdı hamur işleri yapıp yapıp zorda kalınca kurtarıcı gözüyle bakacağımı düşünüyorum, geçenlerde bocsha baktım ikili çekmece nhalindeydi buzluk kısmı, samsunguda araştıracağım teşekkür ederim.
Selam kızlari buzdolabı almayı düşünüyoruz, buzluk kısmı altta olsa daha pratik olur gibi geliyor fakat yılların alışkanlığıyla üstte kullandım hep, kullanan var mı iyi midir acep?
Hem model olarak,hem de kullanim acisindan iyi olacagini dusunerek buzluk kismi altta olan buzdolaplarindan aldim... Evlendigim zaman Eylul ayindaydik, buzluga birseyler atma firsatim hic olmadi o yuzden. Simdi iyi ki buzlugu altta olanlardan almisim diyorum... 2 rafli benim buzlugum, alt rafina (cekmece tarzinda) bezelye, bamya, barbunya vs. gibi sebzeler koyarken ust rafina da kiyma, et, tavuk, vb. devamli el attigim seyleri koyuyorum. Kullanisindan da memnunum. Buzdolabim devamli duzenli duruyor benim... O yuzden daha rahat geliyor...
Bence bu tarz secimler biraz kisinin kullanimi ile alakali. Bekar iken kullanma alanin cok az oluyor zaten, fakat evlendikten sonra o buzdolabi ile hasir-nesir olacak olan sensin. Kendi rahatin icin en iyi sen karar verirsin. Simdiden hem alisverisleriniz, hem de evliliginiz hayirli olsun...![]()
Bizde evlilik hazırlığı içerisindeyiz geçen hafta arçelik den aldık tüm beyaz eşyalarımızı buz dolabımın buzluğunu altta aldım 3 raflı çekmecesi var daha kullanmadım ama beğenerek aldım:)
bende evlilik hazırlığı yapıyorum ve geçen gün beyaz eşyaların bir kısmını aldık. buzdolabında buzluk kısmının altta olanlarında merakım vardı çünkü devamlı orayı kullanmıcağım ve sebzeler için eğilip doğrulmayacağım düşüncesiyle aldık. çok da beğendim. inşallah memnun kalırım kullanınca.
modeli ne canım bende arçelikten aldım benimki de aynı altta buzluğu ve 3 çekmeceli. inşallah memnun kalırız yaavv![]()