Buzdolapları ve Derin Dondurucular Buzluk kısmı altta mı üstte mi olan daha pratiktir?

eskiciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
70
2
36
İstanbul
Selam kızlari buzdolabı almayı düşünüyoruz, buzluk kısmı altta olsa daha pratik olur gibi geliyor fakat yılların alışkanlığıyla üstte kullandım hep, kullanan var mı iyi midir acep?

Selam kızlari buzdolabı almayı düşünüyoruz, buzluk kısmı altta olsa daha pratik olur gibi geliyor fakat yılların alışkanlığıyla üstte kullandım hep, kullanan var mı iyi midir acep?

yakın zamanda evlenen arkadaşım da ilk başta sizin gibi buzluğu altta olanlardan istiyordu sonra birlikte bakmaya gittik satın aldığımız yer eğer dondurucu kısmına çok yiyecek koyarım derseniz bunu tavsiye ederim ama yok buzluk kısmını çok kullanmam derseniz bunu tavsiye etmem dedi.. baktım gözüme çok dar geldi onlar ya sevmedim ben..benim buzdolabım samsung RT59Q çok memnunum..geniş net 476 lt. :) biraz fazla mı konuştum:)

estağfullah :) teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bende evlendiğimde bol bol dondurucuya bişeyler atarım diye düşünüyorum, bezelyeydi mısırdı hamur işleri yapıp yapıp zorda kalınca kurtarıcı gözüyle bakacağımı düşünüyorum, geçenlerde bocsha baktım ikili çekmece nhalindeydi buzluk kısmı, samsunguda araştıracağım teşekkür ederim.

estağfullah :) teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, bende evlendiğimde bol bol dondurucuya bişeyler atarım diye düşünüyorum, bezelyeydi mısırdı hamur işleri yapıp yapıp zorda kalınca kurtarıcı gözüyle bakacağımı düşünüyorum, geçenlerde bocsha baktım ikili çekmece nhalindeydi buzluk kısmı, samsunguda araştıracağım teşekkür ederim.

eğer buzluk kısmı sizin için önemliyse altta olanı tercih edin buzluğu altta olanlar sizin için iyi olur..ben de teşekkür ederim:) kolay gelisn evlilik hazırlıkları ise:)

Hem model olarak,hem de kullanim acisindan iyi olacagini dusunerek buzluk kismi altta olan buzdolaplarindan aldim... Evlendigim zaman Eylul ayindaydik, buzluga birseyler atma firsatim hic olmadi o yuzden. Simdi iyi ki buzlugu altta olanlardan almisim diyorum... 2 rafli benim buzlugum, alt rafina (cekmece tarzinda) bezelye, bamya, barbunya vs. gibi sebzeler koyarken ust rafina da kiyma, et, tavuk, vb. devamli el attigim seyleri koyuyorum. Kullanisindan da memnunum. Buzdolabim devamli duzenli duruyor benim... O yuzden daha rahat geliyor...
Bence bu tarz secimler biraz kisinin kullanimi ile alakali. Bekar iken kullanma alanin cok az oluyor zaten, fakat evlendikten sonra o buzdolabi ile hasir-nesir olacak olan sensin. Kendi rahatin icin en iyi sen karar verirsin. Simdiden hem alisverisleriniz, hem de evliliginiz hayirli olsun... :34:

bence buzluk altta olması daha pratik. buzluk çok sık kullanılan gün içinde defalarca açılan bir bölme olmadığı için soğutucu bölüm gün boyu defalarca açıldığı için üstte olması dolapta özellikle sebzelik kısmına eğilmemek büzülmemek için üstte olması daha mantıklı. yani dondurucu kısım altta olmalı ne yazdım ama :33::24::1:

Hem model olarak,hem de kullanim acisindan iyi olacagini dusunerek buzluk kismi altta olan buzdolaplarindan aldim... Evlendigim zaman Eylul ayindaydik, buzluga birseyler atma firsatim hic olmadi o yuzden. Simdi iyi ki buzlugu altta olanlardan almisim diyorum... 2 rafli benim buzlugum, alt rafina (cekmece tarzinda) bezelye, bamya, barbunya vs. gibi sebzeler koyarken ust rafina da kiyma, et, tavuk, vb. devamli el attigim seyleri koyuyorum. Kullanisindan da memnunum. Buzdolabim devamli duzenli duruyor benim... O yuzden daha rahat geliyor...
Bence bu tarz secimler biraz kisinin kullanimi ile alakali. Bekar iken kullanma alanin cok az oluyor zaten, fakat evlendikten sonra o buzdolabi ile hasir-nesir olacak olan sensin. Kendi rahatin icin en iyi sen karar verirsin. Simdiden hem alisverisleriniz, hem de evliliginiz hayirli olsun... :34:

buzdolabınızın markası ve modeli nedir??

Bizde evlilik hazırlığı içerisindeyiz geçen hafta arçelik den aldık tüm beyaz eşyalarımızı buz dolabımın buzluğunu altta aldım 3 raflı çekmecesi var daha kullanmadım ama beğenerek aldım:)

ben de buzluğu altta olan buzdolabı aldım çok memnun kaldım. özellikle dolaptan meyve sebze alırken hiç zorlanmıyorum çünkü hiç eğilmiyorum :46: markası bosch ve buzluğu çekmeceli olduğundan çok kullanışlı tavsiye ederim

bende evlilik hazırlığı yapıyorum ve geçen gün beyaz eşyaların bir kısmını aldık. buzdolabında buzluk kısmının altta olanlarında merakım vardı çünkü devamlı orayı kullanmıcağım ve sebzeler için eğilip doğrulmayacağım düşüncesiyle aldık. çok da beğendim. inşallah memnun kalırım kullanınca.

Bizde evlilik hazırlığı içerisindeyiz geçen hafta arçelik den aldık tüm beyaz eşyalarımızı buz dolabımın buzluğunu altta aldım 3 raflı çekmecesi var daha kullanmadım ama beğenerek aldım:)

modeli ne canım bende arçelikten aldım benimki de aynı altta buzluğu ve 3 çekmeceli. inşallah memnun kalırız yaavv:3:

bende evlilik hazırlığı yapıyorum ve geçen gün beyaz eşyaların bir kısmını aldık. buzdolabında buzluk kısmının altta olanlarında merakım vardı çünkü devamlı orayı kullanmıcağım ve sebzeler için eğilip doğrulmayacağım düşüncesiyle aldık. çok da beğendim. inşallah memnun kalırım kullanınca.

Hayırlı olsun. Kombi tipi buzdolapları gerçekten çok rahat, eşim mağazada onu tercih edince ben istememiştim klasik buzluğu üstte olandan istemiştim hatta ikna edemeyince "ben buna nasıl yetişececeğim üstünü nasıl kullanacağım, illa bunu istiyorsan git uzun boylu eş bul o zaman kendine " diye şakayla karışık söylenmiştim :1: Ama gayet rahatmış, özellikle sebzelerin çekmecede karman çorman olmaması işime geliyor :ssz:

Buzluğun altta olması her zaman daha avantajdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

modeli ne canım bende arçelikten aldım benimki de aynı altta buzluğu ve 3 çekmeceli. inşallah memnun kalırız yaavv:3:

http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-nofrost-buzdolabi-2395-CNMY-Buzdolabi.html $31479_25411_2395-CNM_0032_large.webp

Şuan evimizde bulzuk kısmı altta olanı kullanıyoruz rahat kullanımı canım bana göre ikiside aynı

Bendeki dolap da buzlugu altta olandan memnunum ozellikle surekli hasir nesir oldugum sebze kisminin yukarda olmasi surekli egilmek zorunda kalmamam cazip geldi bana :)))

üstte olan modeller candır teknolojı artıkca yer degıstırınce hem fıyat hem rısk hem bozulma oranı artıyor , samsung buzdolabı aldım cok memnununm reklamlarda gordum cıft kapılı hemde :):nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bence buzluğun üste olması daha iyi çünkü oğlum çok açıyordu dolabı aşagıda buzluk olsaydı daha çok açıp oynardı bide tehlikeli bence çocuklar için:)) buda benim fikrim.

• Beğen
Reactions: eoe
Back
X