Yeni ilişkiye başlamak için biraz acele ettin canım sen..benneyaptımki
Önce kendine zaman vermeliydin..
Şimdi bu yeni adamdan ayrıl desem bilmiyorum yine boşluğa mı düşersin..
Ama kendini dinlemeye ihtiyacın var aslında,bunu görmelisin artık..:teselli:
Agla canım ya İÇİn aÇılır napcan elİnden bİŞey gelmİokİ sadece ÜzÜlosun ama zaten bİten bİtmİŞ dÖnse ble olmıcak bİlİosun ama İÇİnden atman lazım bence bak karŞındakİne bİle zarar vermssİn İyİ nİyetlİ bİrİ dİsosun bence sen unutmak İstememİssİn İyİ dÜŞÜn derİm
evet ablacım ne yazık ki acele etmişim.
iki gündür görüşmüyorum yeni adamla ne yazık ki onu da üzdüm. artık kendimi dinlemeliyim
iyice kötü bi insan haline geliyorum...
bende biliyorum zaman herşeyin ilacı acı geçiyo elbet. ama işte geçen sene de bu sıralar aynı böyleydim.
artık zamanın iyileştirebiliceğine bile inanasım gelmiyo.
biraz da şans işi aslında.. yenisi çok daha iyi bir insan çıkabilirdi.. veya belki de yanlış ifade ettim, evet çok iyi bir insandır ama senin ondan aldığın tat daha yoğun olabilrdi.. bu defa olmadı ne yazık ki ama sen de biliyorsundur bir gün nasılsa olacak..
eğer dönmek istersen eskisi kabul eder mi bilemiyorum; ancak etmeme olasılığı fazla.. hem terkedildiği için hem de biraz fazla şımartıldığı için (bulunmaz hint kumaşı olduğundan değil elbette..)..
peki yenisiyle ilgili hiç mi birşey hissetmiyorsun? bir heyecan mıymış ilk başlardaki duyguların? belki zamanla taşlar daha çok yerine oturabilir çünkü 4 yıllık ilişkinin bir anda bitebilmesi çok zor.. hele de bitmesi gereken bi ilişkiyse önce kafanda bitireceksin, sonra sıra kalpte bitirmeye gelecek ne yazık ki.. kolay aşamalar değil bunlar ama imkansız da değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?