Byle birey olsa, ne yaparsn?

Açık açık kendine gelmesini söylerim olmazsa arkadaşlığımı bitiririm

Evde kimse yok ve sıçanlar bastı naparsın

nişanlımı arar o gelene kadar arabaya oturur kapısını kilitlerdim
eve misafirler gelecek çok kirlisin duş alman gerekiyor ama sular kesilmiş ne yapardın ?

nişanlımı arar o gelene kadar arabaya oturur kapısını kilitlerdim
eve misafirler gelecek çok kirlisin duş alman gerekiyor ama sular kesilmiş ne yapardın ?
mutlaka bir yolunu bulur duşumu alırdım. eğer hiç bir şekilde bir çözüm bulamazsam misafirleri daha sonraya davet ederdim o şekilde benim için özel insanların karşısına çıkamam çünkü
sevgilin sürpriz evlenme teklifi hazırlığındaydı ve sen bu sürprizi bir şekilde öğrendin. sürpriz anı geldiğinde tepkin ne olurdu

Haberim yokmuş gibi davranırım.

Sevdiceğin senin için makarna yaptı ama hem çok sert hemde tadı berbat olmuş ne yaparsın?

yemeye calısırım
yenmeyecek gibiyse zaten o da yemez

kalabalıkta biri saçını çekse ne yaparsın

teşekkür eder en sevdiğimiz pizzanın siparişini verirsim

kayınvaliden size misafirliğe geldiğinde gece korkup oğlunu yanında yatmasını istiyor tepkin ne olur

Olay yaratırım daha neler...

Sevdiceğinle bir restorana gittiniz ama hesabı ödeyecek parası çıkmadı ve çok utandı ne yaparsın?

bu seferlik de benden olsun der hesabı öderim

sevgilin doğum gününü seninle değil de arkadaşlarıyla kutlamak istediğini söyledi ne yaparsın?

ne halin varsa gör derim o onları seçmiş ne yapayım
peki sen yolda yürürken bi kediye araba çarptı kaçtı ne yaparsın?

Birine söylerim ya ben bakamam ki çok kötü olurum
Arkasından da sövebilirdim şahsın

Evde yalnızsın düştün ve bir yerini kırdın kıpırdayamıyorsun telefon da uzakta hadi bakalım napacaksın

kırık acısıyla durulmaz. ne yapar eder telefona ulaşırım.
Erotik film izliyorsun ve annen seni yakalıyor ne yaparsın ?

Yine mi bu site reklamları der, olayı kapatmaya çalışırdım

Sevgilinle yolda yürürken birden eski sevgilini sana bakarken gördün, ne tepki verirsin?

Kafamı başka yöne çeviririm,yokmuş gibi yaparım.
Gece kalktığında hırsızla karşılaşsan ne yaparsın?

Icimden surekli salavat getirir.
Odama gider polisi ararim.

Dugunde baska bir davetliyle ayni kiyafet ayni sac ayni ayakkabiyi giymissiniz ne yaparsin?

bu kadar da tesadüf olmaz derim ve ben daha iyi taşıdığımı düşünerek üstümü gidip değişmem yanii aynı güleryüzle düğünün tadını çıkarırım =))
diyelimki sewgilin askerde.. sana izne gelmeyeceğim dedi ve onu tanıyan bir arkadaşın " sewgilini geçen gün şurda (mekan söylese) gördüm" dese ne yaparsın ???

Kesin ve net ayrılırım. Yalana tahammülüm yok.

Tamda iyi bir firma seni iş görüşmesi için aramış. Alo demenle telefon kapandı(şarj bitti) otobüstesin birde... Ne yaparsın??

Hemen şu 1 liraya şarj eden makinelerden bulur şarj eder ararım

Sevgilinin ya da eşinin seni en yakın arkadaşınla aldattığını öğrendin üstüne o kadın evine geldi naparsın hadi göster bakalım hünerlerini

Hiçbir şey çaktırmam. Eve sevgilimi de çağırırım. Sonra ikisinin önce kafasını tokuşturur, sonra da yüzlerine tükürürüm. 1 dakika yaaa...Tükürmek hafif oldu. :26: Kusarım.

Beyaz pantolon giydiğin gün regl olsan ne yaparsın?

ay hiç başıma gelmedi:18: herhalde acilen kalçalarımı örtecek bişiler bulmaya çalışırım

işten çıktın eve gdiyorsun. eve giden son otobüsü kaçırsan ne yaparsın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…