Byle Mezar Ta grdnz m?

bence kadın kendi heykelini yaptırmış olmalı....

evet ilginç! ama açıkçası bende öldüğümde üzerimde eşimin heykelinin de bu şekil yatmasını isterim...öldüğümde bile beni kollarında sarıp ,sarmalayacak bir heykeli bile olsa yeter! kızımın heykeli babasının yanında yatsın ama :)

ne aşkmış ama vayyyyyyyyy beee :1shok:
kadın ordada adamı yalnız bırakmamış :roflol::roflol::roflol:

belki de kendi heykelini kocasının mezarı üstüne yaptırdı çok nu seviyo acep:delphin:

aman bunun romantizmlede aşklada ilgisi yok bence
çok seven insan karısını giyinikte sever yane illede yanlız bırakmak istemediyse giyinik heykel yaptırsın canım bu sapıkça olmuş yaa:1shok:

sasırtıcı benneyaptımki
ne dusunerek yaptırdı acaba
ayrıca cok sacma yahu
kadının sorunları var galıbabenneyaptımki

günah ya ne bişilim bana ters şahsen.
Allaha'a kavuştuğum mekanda üzerimde çıplak bir heykel tuhaf

benim anladığım ilk şey, o heykeldeki yatan kadının, kocası ölem bayanı temsil ettiği.. yanii şöyle bir imaj çizmiş bence '' sen öldün, ama hala seninleyim, seninle beraber ben de burda yatıyorum, yanındayım'' gibi bir imaj.. kocasını çok seven biri olmalı..

aman bunun romantizmlede aşklada ilgisi yok bence
çok seven insan karısını giyinikte sever yane illede yanlız bırakmak istemediyse giyinik heykel yaptırsın canım bu sapıkça olmuş yaa:1shok:
orada heykeldeki kadının çıplak oluşu, saflığı, kirlenmemişliği doğallığı anlatıyor bence.. yani anadan doğma, olduğu gibi olan anlamında..

aşırı hüzünlü gizemli korkutucu...

nerden ve nasıl aklına gelmiş ve bu mezar taşını koydurmayı nasıl becermiş.!?

islam dininde yasak fakat diğer dinlerde de bu sıradışı mezar taşına kolay izin vereceklerini sanmıyorum.

gerçek olduğunu sanmıyorum çünkü yerdeki ot çöp v.s. çok yapay yani gidipte bir mezarlıkta çekilmiş bir foto değil zannımca..
O kadar çok sapık , ruh hastası insan varki böyle bir durum karşısında o taş için bile tecavüz kaçınılmaz olur..

gerçek olduğunu sanmıyorum çünkü yerdeki ot çöp v.s. çok yapay yani gidipte bir mezarlıkta çekilmiş bir foto değil zannımca..
O kadar çok sapık , ruh hastası insan varki böyle bir durum karşısında o taş için bile tecavüz kaçınılmaz olur..

bir teoride bulunmadan önce araştırma yapmayı severim bu yüzden nette araştırma yaptım mezar taşı gerçek.

bir teoride bulunmadan önce araştırma yapmayı severim bu yüzden nette araştırma yaptım mezar taşı gerçek.
bu taşı yaptıran kişiyi, zihniyeti, yaptırdığı andaki ve şuanki düşüncelerini çok merak ettim.-tatlicadiarzu-
tabi dediğiniz gibi sadece teoriden de ibaret olabilir...

Son düzenleme:
Bence güzel olmuş.
Onun tam olarak anlamını yaptıran kadın bilir..
Ama eminim ki çok güzel ve masum bi anlamı vardır.

bencede ürküdücü

bi de bu türkiyede olsa günde on sefer tecavüze uğrar

interesting00291je2.jpg

mezartaşı 1987 de yapılmış henüz yeni sayılır

bana göre oldukça korkutucu ve bir o kadarda hüzünlü ve de kasvetli

Back
X