- Konu Sahibi YaprakDokumun
-
ewet ya bu çocuklar bi alem..geçende 1. sınıfa başlayan yiğenim halen okuması yok doğal olarak bize geldi..koştur odaya hemen neti açtı bana diyoku geçen baktım sen çevrımdışıydım mail attım okudunmu diyor..sanki okuması varda..babası ona msn almış bilgisayarı açınca otamatik açılıyor..banada aynen şöyle bi şey yazmış..eefggaha..açtım sen kapalıydın enişteme selam söle..bayıldım artık ya...
eşimin yeğeni 3 yaşında bir kız dünyalar güzeli.ama güzelliğinin yanında tam bir laf cambazı.bi çocuktan beklenmeyecek kelimeler.geçen görümcemle konuşurken oda yanımızda bişeyler söylüyormuş duymamışız birden bağırdı " ya siz beni dinlemiyosunuz beni hiç kaale almıyosunuz" demezmi şok olduk resmen.bazende sinirlenince yaa havle vela kuvv...... :teytey:
4 yaşındaki oğlumu ev işlerinde bazen bana yardımcı olması ıcın tesvık edıyorum.son zamanlarda babamız her şeyi ayagına ıster oldu gecenlerde otururuken babası ıle konusmasına sahıt oldum.oglumdan su ıstedı ve oglum gotururken :baba tamam anlıyorum susadın ama sakat da dıılsın neden hep benden ıstıyorsun bıraz annem bıraz benden ıste dedı :)) hem cok guldum hem de gururlandım kendısıyle :)
Şimdiki çocukların hepsi bir alem canım ya.Hiçbirine laf yetişmiyor.Benim 5 yaşındaki kızımı babannesiyle anaokuluna bıraktığımız bir sabah,babannesi 'İyi dersler kızım' demek gafletinde bulundu.Kızım bir sinirle ellerini açıp 'Ne alâka babanne ya,biz ders mi görüyoruz' diyerek babannesini çok fena bozdu.Valla çokta güldük sonradan,kızıma çaktırmadan tabi.
benimde 3.5 yaşında bi bilmişimiz var,adı helin,erkende konuştu zaten,acayip dumur
ediyo bizi..aklıma gelmiyo şimdi ama genelde ben çok akıllıyım der,akıllı kızlar
uyumaz..
aklıma gelince yazarım..
:1shok:Maşşallah ya Allah esirgesin yavrunu çok akıllı ayyyy yanaklarını sıkmak geldi içimdennn:sm_cool:benimde cok bilmis bir oglum var surekli beni sasirtir..en basit aklima gelen..gecen gun alisveristen donuyorduk bende yerde ekmek parcasi gorunce alip cop kutusuna attim..oglum da bunu neden yaptigimi sordu..bende yerde ekmek olursa insanlarin ustune basabilecegini ve yazik olacagini anlattim..oglum da bana soyle dedi;e anne o zaman su camin kenarina koysaydin da kuslar yeseydi..hakli olarak dumur oldum oyle bir cevap beklemiyordum..haklisin oglum bir dahakine oyle yapariz dedim..ayrica buyunce Ataturk olmak istiyor..evvelsi gun babasina dedi ki:neden bana Turk bayragi almiyorsun?esimde burada yok ama gidince aliriz dedi..ne yapacaksin bayragi diye sordu baasi..Gogsume takacagim dedi bizim bilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?