bym de klm ocuklar:)

YaprakDokumun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
533
2
96
39
İstanbul
arkadaşlar ufak çocuklarınızdan yada yiğenlerinizden farketmez, duyduğunuz enteresan, komik, bilmişlik taslayan bir hareket ya da sizi şok eden kelimeler duydunuz muyerimseniben

çok şeker bir yiğenim var avatarımdaki şahısın olur kendileri her kelimesi bir olay:Roflol: yanında hiç konuşulmamış şeyleri söylüyor.4,5 yaşında. geçenlerde parka götüreyim dedim küçük salıncaklar vardı, bizimki de biraz toplusırnaşık şey salıncağa bindireyim mi seni dedim ne dese beğenirsiniz:Roflol:
''benim ...tüm kocaman ya ben ondan binemem çünkü sığmaaammm'' dedi. şok oldum. gülmekten yığıldım yere:Roflol::Roflol:

ewet ya bu çocuklar bi alem..geçende 1. sınıfa başlayan yiğenim halen okuması yok doğal olarak bize geldi..koştur odaya hemen neti açtı bana diyoku geçen baktım sen çevrımdışıydım mail attım okudunmu diyor..sanki okuması varda..babası ona msn almış bilgisayarı açınca otamatik açılıyor..banada aynen şöyle bi şey yazmış..eefggaha..açtım sen kapalıydın enişteme selam söle..bayıldım artık ya...

:Roflol::Roflol:çok fenalar yaa:Roflol:

eşimin yeğeni 3 yaşında bir kız dünyalar güzeli.ama güzelliğinin yanında tam bir laf cambazı.bi çocuktan beklenmeyecek kelimeler.geçen görümcemle konuşurken oda yanımızda bişeyler söylüyormuş duymamışız birden bağırdı " ya siz beni dinlemiyosunuz beni hiç kaale almıyosunuz" demezmi şok olduk resmen.bazende sinirlenince yaa havle vela kuvv...... :teytey:

4 yaşındaki oğlumu ev işlerinde bazen bana yardımcı olması ıcın tesvık edıyorum.son zamanlarda babamız her şeyi ayagına ıster oldu gecenlerde otururuken babası ıle konusmasına sahıt oldum.oglumdan su ıstedı ve oglum gotururken :baba tamam anlıyorum susadın ama sakat da dıılsın neden hep benden ıstıyorsun bıraz annem bıraz benden ıste dedı :)) hem cok guldum hem de gururlandım kendısıyle :)

:Roflol::Roflol:nerden buluyorlar bu kelimeleri yaa teşekkürler:1hug:

sırnaşık şeysırnaşık şey haklı çocuk isyan etmiş sonundaklava: sırnaşık şey teşekkürler

Şimdiki çocukların hepsi bir alem canım ya.Hiçbirine laf yetişmiyor.Benim 5 yaşındaki kızımı babannesiyle anaokuluna bıraktığımız bir sabah,babannesi 'İyi dersler kızım' demek gafletinde bulundu.Kızım bir sinirle ellerini açıp 'Ne alâka babanne ya,biz ders mi görüyoruz' diyerek babannesini çok fena bozdu.Valla çokta güldük sonradan,kızıma çaktırmadan tabi.

allah bağışlasın:1hug: kız çocukları da çok cimcime oluyor:1rolleyes:

benimde 3.5 yaşında bi bilmişimiz var,adı helin,erkende konuştu zaten,acayip dumur
ediyo bizi..aklıma gelmiyo şimdi ama genelde ben çok akıllıyım der,akıllı kızlar
uyumaz..
aklıma gelince yazarım..

teşekkürler. sizin oturduğunuz yerle ilgili açtığınız konuda kızınızın fotosunu gördüm allah nazardan saklasın :asigim: belli ne kadar cimcime olduğua.s.

arkadaşım boncuktan kolye yapıyor bugün bana bir tane hediye etti, 3,5 yaşındaki oğlum kreşten gelince hemen onu farketti üzerimde ve nedese iyi dersiniz,,,bunlar çok pahalı,bunlardan alma bir daha dedi,,,bende artık ona hediye olduklarını söyledim bana ne dedi biliyormusunuz....ben sana bunlardan hediye alamam,benim param yok ama...bende ona sen bana en güzel hediyesin zaten dedim....çok duygulandırdı beni canım yaaa,bana hediye alamayacağı için uzuldu...

dün gece saat 10:00 da oğlumun bi anda her yeri kabardı dr aradım şehir dışında olduğunu hastaneye gelemiyceğini söyledi ama siz yine kadın doğum evine bi gidin baksınlar dedi bizde gittik alerji olmuş bi iğne yaptılar zar zor ve benim oğlan ayağına yuvarlak iğne bantı yapıştırın diye tutturdu hemşire kalmamış dedi o zaman bari yara bantı yapıştırın dedi o da yok dedi ben sana bu banttan yapıştırayım dedi ( yani serum bantı ) benimki nedese beğnirsiniz sen bilmiyormusun o yapıştımı çıkmıyor hemen dedi bu arada 3,5 yaşında ay çok güldük:teytey:

birgün otobüsteyim ufak bir çocuk yaşı en fazla 4-5 bana bakıp duruyor önce gülümsedim oda güldü sonra göz kırptı bana,benimde hoşuma gitti kahkaha attım bana dönüp "çok gülme birtek ben bakıcam dikkat çekme bütün eykekley bakay sonya"dedi :Roflol:annesi,ben ve otobüstekiler kırıldık gülmekten neyse ineceklerdi tam otobüsten annesi"oğlum ablaya birşey demeyecek misin"dedi ne dese beğenirsiniz "evet anne dicem yavyuuuuuuuuum dicem":1shok: bacaksız,:1shok:şok olmuştum ama çok şirindi hiç unutmadım oşeker yüzünü sıpanın:Roflol::Roflol:

benimde cok bilmis bir oglum var surekli beni sasirtir..en basit aklima gelen..gecen gun alisveristen donuyorduk bende yerde ekmek parcasi gorunce alip cop kutusuna attim..oglum da bunu neden yaptigimi sordu..bende yerde ekmek olursa insanlarin ustune basabilecegini ve yazik olacagini anlattim..oglum da bana soyle dedi;e anne o zaman su camin kenarina koysaydin da kuslar yeseydi..hakli olarak dumur oldum oyle bir cevap beklemiyordum..haklisin oglum bir dahakine oyle yapariz dedim..ayrica buyunce Ataturk olmak istiyor..evvelsi gun babasina dedi ki:neden bana Turk bayragi almiyorsun?esimde burada yok ama gidince aliriz dedi..ne yapacaksin bayragi diye sordu baasi..Gogsume takacagim dedi bizim bilmis.

:1shok:Maşşallah ya Allah esirgesin yavrunu çok akıllı ayyyy yanaklarını sıkmak geldi içimdennn:sm_cool:

benimde bilmis cinsinden bir kizim var sanki dünyaya ondan sonra gelen benmisim gibi bana birseyler ögretir,bende yok o öyle degildi desem benimle inatlasir.bana birgün kuaförün önünden gecerken anne sende burda sacini boyat seni güzel yapsinlar babam seni cok begenir dedi tabi ben :1shok::1shok: oldum.arada babasinada anneme cicek alsana,hediye alsana dermis.4 yasinda ama cok bilmis,daha cok var ama aklima gelmedi.

benim oğlum3,5yaşında.geçen sabah oğluma kahvaltısını yaptırmaya çalışıyorum,hadi oğlum hadi yavrucum hadi kuşum aç ağzını falan diye bizimki kızdı
-anne bana kuşum deme!
-ne diyim oğlum dedim gülerek
-erkek adam de bana dedi sıpacık...tabi büyüdü ya
bazende ben ağladığımı farkedince gelir yanıma anne ağlama üzülme geçti bak,yok bişey.ilaç süreyimmi sana der öper,tamam tamam diye bi sarılır bi teselli eder ki beni görmeyin,o zaman zaten niye ağladığımın pek bi önemi kalmıyor.

Arkadaşlar benimde 2 yaşında bir kızım var ama yaşına göre felaket geçen gün elinde bebek wc ye girmiş babasıda peşinden girmiş ( kızım daha yeni tuvalet alışkanlığı kazandı) Babası kızım pantolanla çiş yapılmaz demiş oda ne dese beğenirsiniz baba ben yapmıyomki bebeğe yaptırıyorum demiş :Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…